Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.678
Reaction score
22.930
Локација
Академија
Ма шта ко мислио и причао, Џиле ће мени увек бити драг као тренер, човек и Гробар. Жао ми је што је у Партизану био када смо били у каналу финансијски али је и тада извлачио максимум из екипе. После Жељка, он је једини домаћи тренер који би могао екипу да водио успешно и у Еуролиги јер Дуле то, нажалост, више не може.

 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.468
Reaction score
28.991
Локација
Novi Sad

"Задовољан сам како је прошла операција, још то није на 100 одсто, али знам да сам себи овако продужио каријеру и да могу мирно да спавам не осећајући јаке болове какве сам имао до операције. Здрав сам, то је најважније"
Он је у Атланту прешао у новембру 2020. из Сакрамента.

"Све је другачије у односу на Сакраменто. Недостају ми ти дани из Сакрамента када сам био са неким нашим бившим и садашњим играчима, али идемо даље. За успех није довољан само таленат, већ је потребно и мало среће, рад и дисциплина се подразумевају. Лако је веровати када све иде добро и када је сјајно. Али када дођу неки тренуци, као што су повреде и операције, онда је потребно наћи ту веру у себе и вратити се", закључио је Богдановић.
 
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
331
Reaction score
1.751
Локација
Панчево

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.176
Reaction score
6.927
Локација
NbG

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.565
Reaction score
3.352

Branko Sindjelic, sa samo jednom sezonom kod nas (ali koja sezona!) tokom koje se retko i skidao, jedva da se kvalifikuje za ovu rubriku, a o tome i sam govori totalno neoptereceno u ovom intervjuu.

Videa i onako ne gledam duze od 5 minuta, kamo li kod ovog majmuna Jao Mileta, ali na preporuku i insistiranje burazera, ostao sam do 3 ujutru i nisam zazalio.

Kakva gotivna njuska!
 
Top