Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.719
Reaction score
29.441
Локација
Beograd
Повратак Дијане у екипу, диван гол Дијабатеа коме се ни он није надао кад је шутнуо, нико није поломио ногу - добре ствари овог меча.



Флаш Гордон у опасности да се смрзне упркос дугим гаћама којима се јавно похвалио, Снешко Белка један од наших најбољих играча, али опасан по околину - то су неке ,,средње,, ствари овог меча...

Али без обзира што смо једино желели победу и што смо је добили...поставља се питање припрема на топлом кад увек после играмо по хладном, поставља се питање како Чарапани могу да доминирају тереном и утакмицом више него ми, поставља се питање зашто немамо 11 играча за сеоски фудбал ако већ једино он води до победе у сеоском фудбалу...(а неких 11 мајстора да чувамо за европски фудбал и европске терене), јер не само да нам је игра била лоша, очајно лоша, него наши играчи не умеју ни да шутну лопту чак и кад им је пред стопалом, а о неком размишљању често нема ни говора...
Све очајно, али резултат добар.
Такав је фудбал.
Терај даље.
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
657
Reaction score
5.281
Локација
Nis

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Jovic profesionalni fudbaler....
Ajde uvaljajte ga nekom dok jos moze da se uzme neka para.

Ne znam da l je jedan duel dobio danas, osim onog sa redarom, jos mu nije ni ruku pruzio da ustane. Vidi se da je u glavi umislio da je vec Ronaldo
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.956
Reaction score
25.919
Локација
ante portas
Šta reći za ove bolesnike?
A pre par dana Rikardo je dao izjavu

 

viva la victoria

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2022
Порука
17
Reaction score
56
Локација
Petrovo
Osvojena 3 boda i malo satisfakcije sto je bodovna prednost smanjena su kao lek za dosadnu i hladnu nedelju. Hvala momcima na pobjedi.

Igra je takva kakva je bila, svi ste vidjeli. Lopta veoma cesto kod Vujacica u prvom djelu a on radi ono sto zna, a to je da je nabije sto dalje od gola. Generalno u ne mogucnosti da spustimo loptu na tzemlju i odigramo pas, manje vise svi su brzo usvojili to rjesenje. Sto dalje od gola. Teren jeste bio los i vjerujem da je otezao igru, al i njima je takodje, pa su Fejsa i Andrade uspijeli da pohvataju nesto u odbrani. Moglo je lako da se prelomi na stranu domacina, sreca pa nije jer oni nemaju Diabatea :D

Podrska ekipi, nadamo se boljim igrama i novim pobjedama.

Volim PARTIZAN!
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.232
Reaction score
2.770
Svaka cast na pobjedi i tri boda danas. Ja sam sve vreme mislio da ce otkazati utakmicu, ali ocigledno da od toga nema nista ni u buducnosti pa da znamo na cemu smo. Samo dobro prouciti zakon u vezi sa tim i traziti odlaganje cim ima i jedan uslov da se trazi jer je ono danas bio hokej. Na vise mjesta na terenu je bilo na vise od metar cistog leda.

Svaka cast i Grobarima sto su prepoznali trenutak da ce momcima biti potrebna dobra podrska protiv ovih. Idemo dalje!
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Stigoh nazad iz Kruševca pa nakon tridesetominutnog otopljavanja ispod vrelog tuša da kažem koju.

Mnogo si mi nedostajao dragi moj Partizane. Najmučnija pauza od fudbala koju je donekle KK ublažio fenomenalnom serijom pobeda.

Na put smo krenuli još u petak @dusan.petrovic @Gabrijel_Batistuta. Ko nije bio do sada u KŠ, topla preporuka za Čarapansku Meanu i restoran Palas. Beg iz glavnog grada i uživanje u odličnoj hrani piću i muzici.

A onda danas ono glavno. Sreća pa se meč pomerio sa subote na nedelju jer su juče bili još gori uslovi.

Moj utisak je da je Petrić totalno podbacio danas ali smo na martinelu ipak ubacili osmicu u rupu i srećno jako srećno došli do važnih bodova. Živi smo!

Fejsa i Andrade su za automatski raskid ugovora. Nikada u životu nisam bio toliko zgrožen i zbunjen pojavom fudbalera koja je Ljubo Fejsa. Apsolutno odsustvo uma na terenu. Kasni u svim zatvaranjima i besprekorno greši u pasu a onda dodje Belić da zatvori sve njegove rupe.

Andrade je težak promašaj. I pored priprema ne donosi ništa u igri. Njih dvojica u paketu čine jednu osobu na terenu manje.

Njih dvojica su ključan razlog zašto smo danas ispucavali sve lopte, iako je protivnik po ovakom terenu vrlo uspevao igru do noge.

Deluje da smo mogli 4-4-2 sa Pavlovićem ako tražimo dubinu i igru dugih lopti. Možda bi to nadomestilo ovo bunarenje. Ne mogu da se oduzmem utisku da lutamo i dalje sa sredinom, nemamo pleja, nemamo kontrolu u vezi. Previše tumbanja u odsustvu rešenja. Kolorado će u paru sa Belićem definitivno doneti mnogo, ali smo opet tanki na poziciji desetke.

Mnogo važna pobeda, idemo dalje!
 

Limun85

Početnik
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
195
Reaction score
263
Petrić je sam izjavio da ne očekujemo lepu igru. Manite se komentarisanja igrača i igre. Na ovakvom terenu je bilo šta igrati prosto ne moguće.
Igru i pojedince komentarisati pod normalniji uslovima.
U prvom poluvremenu komentator najbitniju stvar ne govori a to je da vetar utiče na to da je Napredak na našoj polovini konstantno. Popović nije mogao pola da prebaci ispucavanjima.
Najbitnije smo ostvarili i očekujem pobede u narednim utakmicama.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.232
Reaction score
2.770
I mene je Fejsa danas nervirao, ali kad se sjetimo koliko smo se samo klizali, stvarno ne smijem nista zamjeriti. Pogotovo sto mi je izgledalo na pripremama da je i on popravio svoju igru, i da je i brzi i u razmisljanju i u kretanju.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Teren je takav kakav je i takva je vecina u ovoj ligi. I po savrsenim vremenskim uslovima prikladniji je za sadnju malina nego za igranje fudbala.

Nego je nama teren vecno opravdanje za nemoc.
Pisem godinama, sve dok je rezultat tu, niko nema pravo da kritikuje. Pocev od Stanojevica pa preko Stolice i do Petrica.
Rezultati izostaju, blago receno.
Danas nije izostao, ali sem gola Dijabatea, nista uradili nismo.
Jadnici iz Krusevca su bili ravnopravan protivnik i muka mi je da vise gledam livadare kako nas pritiskaju i prave nam probleme.

U ovom timu ima maksimalno 4 igraca koji zasluzuju da nose dres Partizana.
Ostali su bas na nivou ovih iz Napretka.
Pod utiskom sam da je mali Jovic na nivou mog tima sa termina u balonu, okej je imati los dan po losem terenu ali ono je bas brukanje.
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
273
Reaction score
1.732
Локација
Beograd
Pokušaji sabotaža Partizanovog Evroproleća ne smeju biti legala, ni normala.
Kolac u grob drakulica...današnja prvenstvena pobeda crno-belih.
Još neko kopa i...
 

MS22

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
505
Reaction score
665
Локација
Beograd
Mene je stvarno sramota ovoga u Kruševcu, ali ne Partizanove igre, nego terena. 2023. godine da mi ne možemo da imamo normalne uslove za igru u sportu u kom se obrću najveće pare.
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Jako ružna utakmica, Andrade i Fejsa da vrate sve pare, jeste teren bio nemoguć, hvala svevišnjem da se niko nije povredio, nismo se povezali, ponovo eksperimentišemo sa tri u liniji pozadi, bravo za brata Dijabatea, kad ne ide ovako se pobedjuje, prosto se ugura lopta u gol. Bravo za tribinu, kad je hladno Partizan greje i srce i telo sve je crno belo!
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.396
Reaction score
4.603
Локација
Zemun
Odgledah malo prvog i drugo poluvreme. Strasno na sta je teren licio, ali ne bih ga poredio sa pašnjacima i sl, videcemo kako se nas odrzava "domacinski", pa cu tek onda doneti sud. Nije da sam ocekovao tika-taku po ovakovom terenu, ali mogli smo bolje, a i morali.
Najjaca scena kad lik samo sto nije amputirao stopalo Dijabateu, a pomocni na metar od duela - bleja...
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
690
Reaction score
1.913
Najvažnija je pobeda.
Teren baš očaj, tvrd i klizav. Subjektivni osećaj uživo uz onaj vetar je bio -10.
Odbrana dobro odigrala, posebno Marković i Filipović. To je ono što raduje.
Utisak je bio da su Fejsa i Andrade uvek par metara daleko od igrača. Kasnili su uvek i zato je Napredak i delovao bolje u nekim momentima. Baš sam se iznenadio da Belića nema u startnoj postavi. Biće to bolje kada budu Belić i Traore na sredini.
Natho doktorskih par pasova, šteta što ga nije zavukao na kraju.
Ovo je Gordan trebao možda da izađe i sa dva napadača kada su videli da ne može igra po zemlji.
Protiv Mladosti mora bolje i biće bolje.
Teraj dalje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top