Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća, 2023.

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Напунили су нам играче фауловима, ниједан био није буквално. У ЕЛ нису свирали Добрићу глуму, овдје Кампацу још три пут већу јесу. И то је разлика.
Морамо се навићи на ово.
На ово морамо наћи решење, јер код оваквог суђења било какав пад нема повратка као вечерас.
 

Kinzal

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
93
Reaction score
120
Локација
Sarajevo
Prvo, jeste uzas izgubiti +18 ali kao sto Stojance napisa sa teranjem Ivanovica napravljen osnov da recimo Exuma iseku sa 4 licne…

A zasto mamu mu jebem ne bi posmatrali stvari ovako?

Toliko su pricali, kad zaigra Kampaco, argentinski tango bla bla…
Protiv jace ekipe, nista posebno ja to nisam video… da bi me sad nesto odusevilo..

Sa druge strane mi bez Papapetrua koji nam je bas falio i bez Madara..

Nista oni nisu bolji od nas kad smo kompletni, te samim tim mozemo se sibati u ABA sto je daleko bitnije
Kampaco nas je i dobio uz sudijski kriterijum kakav je bio
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.751
Reaction score
19.270
Локација
Nickname
Okrećemo se obavezama u Evroligi, takmičenju sa iole normalnijim sistemom suđenja i dopunom od još dva bitna igrača.
Žao mi je Lesora i Ledeja jer nisu reagovali ranije i polomili barem jednu veću kost argentinskoj krvi ili midžetu razigravaču.
Ostavljamo cirkus iza sebe, nadam se da će susreti u ABA biti poslednji ove sezone kada se rukometni klub nalazi preko puta.
Sad odmor pa fokus na Fenerbahče.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.001
Reaction score
11.779
Локација
JNA
Imas +18 i izgubis…

Kratka rotacija, falili Jam i Papa jbg.

Sta reci za sudijski kriterijum u drugom poluvremenu?

Dzabe se ti drudis i igras dobru utakmicu, kada su ti izmene Avramovic, Smailagic i Andjusic.

Za ovog poslednjeg nemam reci, oduzeti mu status zamenika kapitena, jer svaki put ukanali ekipu vise nego svi protivnicki igraci zajedno.

Lesor je kapiten ove ekipe.

Ko ga jebe, docice oni protiv nas opet, samo sto cemo ovog puta biti kompletni.
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Ovo nije bila bas skroz kosarka, ima svega po malo i sudjenja i ambijenta i gešaka... Jbg... Bitan je Fener! Igra se za 5,6 dana! Podrska ekipi i vera u ekipu, jer zasluzeje to po svakom ljydskom i kosarkaskom kriterijumu!

P. S. Dante dok nije isecen, ponistio kampaca
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.247
Reaction score
10.455
Локација
underground
Komentarisati kosarkaske elemente u ovakvom porazu je ili neznanje ili zlonamernost. Dok se igrala kosarka razbijali smo ih . Kada je poceo rukomet ali samo na njihovoj strani , tu vise nema sta kosarka da se komentarise. Nemoguce je to dobiti. Odradjeno je strucno, faulovi su svirani tamo gde smo tanki ali kad je vrag odneo salu onda vise njima nista nije svirano. Svaka cak i minimalna mogucnost preokreta na kraju je u korenu presecena sviranjem nama faula u napadu i zatim dosudjivanjem tri bacanja. Svako ko se imalo razume u kosarku zna da je ovo profesionalno odradjeno i da se za ovo pripremala taktika kako da nas pokradu.
 

mrksašin

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
139
Reaction score
610
Локација
Beograd
Sputano plivanje 40 minuta. Sudije iskautirale Exuma, skinule gaće pred Kampacom - jer Argentina košarkaška nacija . Prebili nas na seljačke fore. Jasno se vidi zašto je Kampaco bio najgori bek NBA lige - igra prljavo i računa na to kao deo taktike, a tamo ih za to zabole, jer niko za to ne plaća kartu, jer niko ne dolazi da gleda NBA da bi lečio komplekse. Greška što smo igrali kao košarkašku utakmicu. Izašli smo u lepom odelu da se valjamo u blatu. Oni vrlo lako sa vetrom u ledja i znanjem da te čeka faul kad ti zatreba, da održi tempo.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
802
Reaction score
4.254
Локација
Beograd
Glavni uzrok poraza, uz sudjenje koje je jedno od najgorih koje sam u zivotu video, je to sto je nas roster, i ako kvalitetan, takodje i jako kratak, i cim iz tog jako kratkog rostera izbacis dvojicu igraca, od kojih je jedan Papapetru koji je ekstremno vazan igrac (a i Madar bi sigurno imao dobru minutazu ako se uzme u obzir ovo sto su Aleksa i Andjusic odigrali veceras) nastaju problemi. Onda na to dodas i probleme sa faulovima, i ishod je jasan. U principu, nije toliko bitan poraz, mada bi bilo lepo da smo uzeli trofej, jedino sto je vazno je da ne dozvolimo da to sto smo prosuli veliku prednost poljulja samopouzdanje ekipi u nastavku sezone.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.613
Reaction score
5.351
Ali sviraju na pocetku 3/4 faul Naneliju pod kosem nad lazicem kad su izvodili loptu ispod naseg kosa,a isto to u 4/4 ne sviraju petrusevu nad Lesorom kad je otisla u aut,ali bukvalno preslikana situacija.
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.244
Reaction score
2.891
Ma daj bre..sami smo krivi za poraz…kakva taktika da nas pokradu…umesto da smo na +18 islinna sigurne tzv. poene,mi uzimamo neke nerezonske suteve…kako smo to prosuli ja i dalje ne razumem..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top