Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Hokejaški klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Bili su bolji večeras, a i mi smo bili ispod svog nivoa. Smušeno smo ušli u utakmicu, teško ulazili u šanse, suprotno oni veoma lako dolazili do našeg gola. Zalsužena pobeda Olimpije.

Po svemu prikazanom možda i najpravednije da se ova serija završi majstoricom. Igramo na našem ledu, dođite i podržite ove momke do titule!
 

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Oko 17:30 - 18h, ne zna se još. Play off se igrao od 17:30 zbog tv prenosa, mislim da će i sada tako biti. Mislim da nema trećeg termina u opticaju.

Što, Hoffe, oćeš da nas posetiš? :D
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Изгубисмо, али ко је уопште и желео да победе вечерас.
За долазећи викенд журку праве хокејаши па ако је неко и мислио да се одмори од прошлог, нема ништа од тога.
Титула се слави у суботу у Београду.
 

partizanfc

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
863
Reaction score
11
Локација
Barselona
@DrHofmann
Meni nemoj da se zaboraviš javiti, idemo zajedno :D

Stvarno šteta što izgubismo ma da kada razmislim možda će ovako biti bolje ko zna ;)
 

SvetoImeJe

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2012
Порука
52
Reaction score
1
Nadam se da cemo u subotu ispuniti ledenu dvoranu i da cemo pomoci hokejasima da dodju do trofeja. SVI U PIONIR!!!
 

Dr.Hofmann

Guest
Da li je primetio neko da su u pauzi između prve i druge trećine,sinoć u Ljubljani sa razglasa puštali Partibrejkerse-Kreni prema meni?:D
 

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Primetio ja, i pustili su i odma na kraju druge. Isto tako sam primetio da Slovenci imaju 3 bubnja i 4 i po navijača. :D
 

Zagor

Guest
А где су синоћ Гробари из словеније?

Свако мало сви живи кењају како Београђани пландују и не иду на утакмице, кад оно...
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Bila je mala grupica, nije bilo navijanja, tek toliko da se isprati utakmica.Inace,nije za ovu temu ali i u Sloveniji nazalost imamo 2 frakcije, pa od nekog ozbiljnog navijanja jos neko vreme nece biti nista.
 

Dr.Hofmann

Guest
E žalosti Srpska 2 Srbina a tri stranke, stvarno smo govna neviđena..
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Kada je tekma u subotu u koliko sati počinje?

MAJSTORICA U SUBOTU U 16 SATI

Peta utakmica finala plej ofa Slohokej lige biće odigrana u subotu, 25. februara, sa početkom u 16 sati (direktan TV prenos na programu RTS 2).

Pobednik ovog susreta postaće novi šampion ovog jakog regionalnog takmičenja. U slučaju nerešenog rezultata, posle pauze od 15 minuta, igraju se produžeci sve dok neko ne postigne pogodak.

U odlučujućem duelu nema izvođenja penala.
http://www.hkpartizan.com/index.php...a-u-subotu-u-16-sati&catid=34:vesti&Itemid=27
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Сви заједно, за још једну титулу у низу...

 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Kavčič: Olimpija privilegovana, ali smo spremni za odbranu titule

Hokejaši Partizana u subotu igraju odlučujući meč protiv Olimpije u finalu plej-ofa Slohokej lige. Posle četiri meča finalne serije obe ekipe zabeležile su po dve pobede na svojim klizalištima, pa će šampion biti odlučen u majstorici velikog finala. Meč se igra od 16 časova u ledenoj dvorani „Pionir“, uz direktan prenos na drugom programu Radio-televizije Srbije.

Trener Partizana Pavel Kavčič smatra da je ekipa savršeno pripremljena za odlučujući duel u sezoni koji dolazi u pravom momentu.

- Nikada nismo bili spremniji nego u ovom trenutku. Sve što smo radili i spremali čitave sezone prikazaćemo u ovom meču u kome očekujem da svaki igrač pokaže karakter koji će nas dovesti do pobede.

Kavčič veruje da će činjenica što se odlučujuća utakmica igra u „Pioniru“ svakako koristiti njegovoj ekipi.

- Cele godine smo radili kako bismo stekli prednost domaćeg terena. Mislim da je za igrače dobro što će se o tituli odlučivati u Beogradu i verujem da će im ta činjenica pomoći da budu najbolji. Podrška navijača puno im znači i ne verujem da mogu da podlegnu pritisku.

Trener Pavel Kavčič se na kraju osvrnuo i na celokupnu ovogodišnju sezonu Partizana.

- Mislim da je ovogodišnji Partizan svakako slabiji nego prošlogodišnji. Ja sam toga bio svestan i na početku sezone, ali sam imao viziju. Ciljevi su uprkos toj početnoj situaciji ostali nepromenjeni u odnosu na prethodnu godinu i kada se danas pogledamo u oči, mogu da kažem da je sve isto kao što smo razmišljali prvog dana. Uspeli smo da stignemo u finale u jakoj konkurenciji, a za to je bio potreban veliki rad, zbog čega sam ponosan na sve u klubu.

Olimpija je praktično u svakom meču finalne serije bila jača za po neko novo ime iz prvog tima Olimpije koji nastupa u austrijskoj EBEL ligi, iako je rok za prijavljivanje novih igrača za plej-of bio 31. januar. Uprava Slohokej lige je tek na polovini plej-ofa (uoči mečeva polufinala) odlučila da u finišu sezone dozvolila dvojne licence igrača, koja je omogućila Ljubljančanima da u završnici nastupe sa nekolicinom hokejaša iz svog najjačeg sastava.

- Čelnici lige su izgradili pravila prema sebi, kako njima odgovara. Ja sam samo tražio da uslovi budu isti za sve, jer su nama pojačanja zabranjena. Ali, mi na te odluke ne možemo da utičemo, već samo da se na ledu izborimo za ono što želimo i ono što smo zaslužili - zaključio je Kavčič.

Podsetimo, Partizan je aktuelni šampion Slohokej lige, pošto je prošle sezone u velikom finalu savladao upravo ekipu Olimpije, rezultatom 3-1 u seriji.

Ulaznice za utakmicu između Partizana i Olimpije po ceni od 250 dinara mogu se kupiti na blagajni ledene dvorane „Pionir“, u subotu od 12 časova do početka meča.

sportal.rs

Podrška momcima, verujem da ćemo odbraniti titulu, uprkos ovim pojačanjima Olimpije. :BB
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Последњу текму у Пиониру им је бранио голман из 1. тима Олимпије, али смо и њега напунили са 4 комада... Могу да доведу кога хоће, уз подршку навијача, титула је наша!
 

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Ma naravno da ne znači. Tu sam ja.

Nego me brine kakva će biti atmosfera, zabranjeni idu na ž.basket, dozvoljeni su čini mi se zaboravili na hokej, jedina nada je da dođu Vukovarci i naprave haos. :D
 
Top