Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva 2014

Статус
Затворена за писање одговора.

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Ma sta Nadj zna, nije on upucen dovoljno kao neki nas forumas :D
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Sve sto se povezuje sa nama vezano za napadace je dosta tanko.
Imali smo mi mladog spica u razvoju pa svi znamo sta je bilo, ovo sto smo doveli je uglavnom ispravljanje kardinalnih gresaka od letos.

Odakle Nadju ambicija da na leto igramo u evropi to samo on zna.
 

Bitldjus

Početnik
Учлањен(а)
02.11.2013
Порука
11
Reaction score
0
trajkovic je prava stvar.trebao nam je neko da zazida rupe pozadi, gde zvizdi pa rastura.sa obradom ce biti odlican tandem.a kako vidim skuletica, padne mi na pamet negredo.daj boze da napravi bar delic od onoga sto ovaj radi u sitiju:ziveli
:ziveli
 

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.128
Reaction score
1.991
Локација
u srcu šesnaesterca
Ne znam cime vas je koreanac osvojio, kad jednostavno ne znamo nista o njemu. Ja sam prvo za probu, pa ako je nesto specijalno, lako ce je proci.

Kad se vec pominje Delibasic, mislim da nam vise treba drugaciji tip, brzi i spretniji, kao Danko Lazovic. Rece Joca da nas je vec jednom odbio, ali posle da postoji mogucnost da ipak dodje. :ziveli

Inace mislim da je prelazni rok stvarno dobro odradjen i da bi sa jos jednim spicem mogli da zatvaramo radnju. Tokom proleca utvrditi da li ce nesto biti od Ninkovica u sredini i Luke na boku, pa u odnosu na to videti na leto da li tu treba dovoditi pojacanja.
Za ozbiljniju evropsku pricu, sigurno u sledecem prelaznom roku sigurno treba dovesti jos jednog ozbiljnog zadnjeg veznog da igra u paru sa Drincicem i jos jednog stopera u rotaciji (Stankovicu ionako istice ugovor za 6 meseci). Jos uvek se nadam da Stojke nece naci klub i da ce pristati da produzi za neku razumnu cifru, a podjednako se nadam da ce se i Volkov urazumiti.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.255
Jao daj boze da dodje Delibasic! Ma kakav koreanac, ovaj je proveren :D.

@Joco brate, jel ovo moguce??? :D

@Heysel, u kakvoj je formi Andrija? Znam samo da je standardan vec godinama..
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
Za mene je svako pojačanje, makar to bio igrač tek za nijansu bolji od prethodnika - premija. Zadnjih godina na sceni je trend dovođenja sve gorih igrača i slabljenja pozicija u timu. Kad sve ovo uzmem u obzir, ne mogu a da se ne čudim vašim željama i prohtevima. Kakve želje, kakvi bakrači, daj samo da je bolje od ovog što je bilo. Ja se čudu čudim kako li smo i ovo do sad doveli. Plašim se samo da ovo nije uvod u neku rasprodaju.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Realno sem malog Andrije i Zeke i Volkova ko bi mogao da ode
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
Zaista malo. Ono, jeste da bi ostao Saša Marković ali bi ipak bili oslabljeni.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Nama treba pravi playmaker na sredini. Meni je to važnije od špica trenutno jer ovim ljudima nema ko da da loptu.
Sale je na zalasku karijere, Brašanca teško da će forsirati, Andrija i Jojić nisu taj kalibar, a od Ninkovića sam davno digao ruke. Ako ode Jojić koji nam je individualnim akcijama donosio bodove, mi smo ga najebali!
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.195
Ne treba nam Delibašić. Doduše, nije on baš isti tip igrača kao Škuletić....Škuletić je tehnički nešto jači, a Delibašić je malo pametniji i ima bolji njuh za gol. Ipak dovoljno su slični i teško bismo ih uparili. Delibašić je bio dobar tandem sa Ilievim, a i Škuletiću sada treba jedan "Iliev". Isto tako, i Kleo i Iliev su bili dobar tandem....
Dovođenje Delibašića bilo bi mi skoro ravno tome da dovedemo još jednog desnog beka koji je podjednako dobar kao Vulićević.
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.195
Ne slažem se i mislim da je u trku sa loptom bolji Škuletić. Ali ajde da se ogradim, nisam u poslednje vreme gledao Delibašića. Onako kako ga ja pamtim, njegov najbolji kvalitet je to što je zna da bude na pravom mestu u pravo vreme (znači pametan je) i da ima tehnički dobar i precizan udarac glavom. No ajde...možda se nešto promenilo, nisam ga dugo gledao.

et Joco

jbg, slab sam na Ilieva :D Zmija od igrača
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Продаја било ког од споменуте тројице играча би у најмању руку обесмислила оно што изгледа као позитивно у досадашњем трансферисању у овом прелазном року, а продаја више од једног би представљала уобичајено вршење велике нужде над клубом, његовим интересима и очекивањима навијача.
Институција "безобразне понуде" или тзв. " нужност како би клуб могао да преживи", представљају просто отрежњење после овог пријатног интермеца са потписивањем играча на проблематичним позицијама.
Што се мене тиче, без обзира на тзв. гужву у средини, наша веза је јако слаба и продаја Зеке и(ли) Андрије, би је ослабила до те мере да би МН морао са преосталим играчима да учини чудо како би такву рупу закрпио.
Шта више, нама би добро чинило да средину појачамо играчем који би имао учинак на који се увек може рачунати, а не да он зависи од расположења, умора или чега другог.
Генерално верујем да је главни и највећи посао новог тренера да пронађе начин да учини везни ред рационалним, корисним и стално присутним у игри и то на начин да ни једног тренутка не изгледа болно инфериоран у односу на индијанска племена из домаће лиге.
Немам никаква сазнања, али нисам оптимиста и верујем да се прелазни рок никако не може завршити само простим јачањем тима, већ да мора бити каквог год саморањавања, па отуда само кисео осмех на досадашња дешавања.
И мада у свој овој тренутнј еуфорији готово нико и не обраћа пажњу на финансије, оно што ме јако брине јесте како ствари стоје по том питању, јер залуд сво попуњавање рупа ако ће та појачања за који месец да штрајкују током утакмице због неисплаћених примања.
А такво размишљање, бојим се, нас доводи поново до оних опробаних техника за преживљавање клуба.
Али да не баксузирам...
 

Pacino

Početnik
Учлањен(а)
10.01.2014
Порука
13
Reaction score
0
Lepo bi bilo da dodje jos jedan napadac, ali nisam za Andriju.
Mislim da trenutno moze da se nadje mnogo bolje resenje, naravno, ako se hoce.

Nov sam ovde, pozdrav svima! :D:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top