Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Sumnjam, ali eto sve da si potpuno u pravu ko u ovom sastavu skupstine podrzava tog anonimnog kandidata.
Evo ja tvrdim da bi bilo ko iz ovog sadasnjeg UO mogao ladno postati novi predsednik s obzirom na raspored snaga u skupstini.

O bivsem kosarkasu necu vise ni jedne da je sta mislio dosad bi rekao ili pokrenuo, na kraju krajeva aktuelni predsednik je u bajboku pa postoji li bolji momenat za akciju nego sada?
Stvarno i dalje mislis da je Nikolica doveo Djuric i da je dao pare za pojacanja on?

Necu da pisem ovde da se ne raspravljam bezveze sa ljudima ali ako neko misli da Tole nije predlozio Bodirogu onda se zestoko zajebao. Odnosno Savu letos pa kad je Savo odbio iskocio je Bodiroga...
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.051
Reaction score
4.737
Локација
Nomad
195539911752d522d16c949182784757_orig.jpg

Kakve face, kakvi pogledi.
Pričajte šta hoćete, grdno, grdno se varate da im je svejedno.
Zato Nađa sad boli briga, njemu nisu dali da se primiče parama. :D
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Квалитетан долазни рок, лопов ухапшен, мењају се столице, стварно нам је лепо почела ова година.


Сви се надамо да ће се ово завршити како треба.

Шнајдер ће вероватно бити печена ћурка пред изборе, добиће пар година и то је то.
 

Dr.Hofmann

Guest
Ocekujem na prvoj prolecnoj tekmi transparent 'Pravda za Djurica"
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Pa i trebaće mu pravda, onako botoxiran ima da bude prva pušikurača zatvorske ustanove.

Đura, CZ starleta. :D
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
854
Reaction score
662
Локација
Београд
Nisam advokat, a pogotovo ne Dragana Đurića, a eto ispit me dijeli od diplome pravnog fakulteta, pa ponešto i znam iz te oblasti.
Ako ti znaš bolje kako funkcioniše pravni sistem u raspalim i razvijenim državama molim te objasni mi, osim ako za razvijenu državu ne smatraš Albaniju iz vremena Envera Hodže gdje su lopovima osjecali ruke.
Ako misliš da će Đurić da izbjegne da odgovara za Veterinarski zavod zato što će uplatiti jemstvo i da će sjutra izaći na ulicu kao da se ništa nije desilo, onda si u grdnoj zabludi. Odakle će te pare izvući, ako ih uopšte i da i to će morati da objasni (naravno, onome kome treba da objašnjava).
Vjeruj da se sigurno danas ne cereka, a teško da će u dogledno vrijeme.
I na kraju, ko treba da potvrdi da je kriv, ne samo Đurić, nego bilo ko drugi? Blic, kurir, mondo, ja, ti?


Било какво поређење правног система оронуле државе Србије и неке озбиљне земље је стварно бесмислено, зашто си то написао, познато је само теби.

Такође, било каква сумња да је Мутави Ђурић крив за ово што га се терети, и то твоје што те вероватно лепо уче у школи, "нико није крив док се то не докаже на суду" је тешка глупост.
Мутави је крив не за само за Ветеринарски Завод, већ и за много тога другог, но о том потом, за већину нас је неверица да су га и за ово уопште притворили.

Пуно среће на том завршном испиту колега, да имаш лепу и успешну каријеру у струци. :ziveli
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Stvarno i dalje mislis da je Nikolica doveo Djuric i da je dao pare za pojacanja on?

Necu da pisem ovde da se ne raspravljam bezveze sa ljudima ali ako neko misli da Tole nije predlozio Bodirogu onda se zestoko zajebao. Odnosno Savu letos pa kad je Savo odbio iskocio je Bodiroga...

Joco uz svo duzno postovanje vec 2-3 godine citamo ovdje kako mutavi niti dovodi trenera niti pojacanja u klub niti se sta pita oko bilo cega....mislim ipak i da sam dijete od 7 godina pitao bih se vec do sada da li je to istina.
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Obrni-okreni on je u Partizanu završio, a sada je red da jebemo kevu jovičiću, gruboru i ostalima sve dok ne sazovu Skupštinu!

195539911752d522d16c949182784757_orig.jpg



a vidi novog lepog sto se slatko usidrio, dosao i on malo da pojede bureka
njega mi nemoj zaboraviti

karati ih sad u mozgove JAKO i da boli

cajpr bije rajka stivo ljide rajgu kajfu sitre cajtu pajdr !
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
Jebeš mi sve, tek sam kod "rajgu" posumnjao na šatrovački (ili kako se to već zove...u šatrovačkom se valjda još nešto dodaje), a do tog trenutka sam čak uspeo da prevedem misao :D
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
иако сам васпитаван да се не радујем туђој несрећи и да будем увек " са обе ноге на земљи " ипак је ово јаче од мене ... :D

:pfc: ЕУФОРИЈА !!!! :BB

нећу да отворим флашу шампањца али ћу зато да отворим флашу мученице из Косјерића ...

ђуро желим ти брзо и ефикасно суђење и адвокате твојих " способности " .. а свима нама нову управу и НОВИ ПОЧЕТАК !!! ЖИВЕЛИ !!!!

едит .. мало сам пожурио , чуо сам вести на радију и престао да је слушам када сам чуо " 30 дана притвора " али опет боље и тих 30 дана притвора него ништа .. ма колико банда покушавала да умањи значај данашње одлуке суда врло ће тешко успети да "превиде" да им је ипак главни осуђен на притвор ... сада очекујем да се ови из опозиције организује , јер ипак нисмо баш толики балвани па да дозволимо да будемо чудо невиђено у Светским оквирима да нас води човек који је у притвору .. ?!! " лабудова песма " другови моји ... бар се надам .. ?!!!
 
Последња измена:

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
"Dragi predsedniče Đuriću,
Pišem Vam ovo pismo podrške za koje i ne znam da li ćete ga primiti.
Ja sam jedan od onih navijača, koji po kiši, suncu, snegu i blatu traći svoje glasne žice i na taj način pomaže našem Partizanu. Za mene je Partizan sve. Od njega ne tražim ništa, on mi daje sve.
Juče me je, vozeći se u tramvaju, zatekla strašna vest o vašem zadržavanju u pritvoru. Brzo sam napustio vozilo ne bi li udahnuo svežeg vazduha i putem prijatelja se uverio u istinitost priče. Stajao sam kao pokošen na stanici, zagledan u daljinu a iznad solitera se nazirao reflektor našeg hrama... Brzinom munje su mi kroz glavu letele slike osvojenih titula, Lige šampiona, pobeda u derbijima. Suze su same krenule. Stajao sam tako nepomično satima. A onda me je trgao poziv moje žene i morao sam da požurim, da mi se ne zatvori mesara u kraju...
Poznavajući Vas i vašu harizmu i snagu, ne sumnjam da ćete se izdići kao Feniks i još jednom pokazati svoju snagu i odbraniti Vašu čast.
Uvek ste bili tu za Partizan, i kad je teško, i kad je sve kako treba. Ja sam u ovim teškim trenucima uz Vas i moje misli i molitve su ovog časa uz Vas. Dok pišem ovo, ruka mi drhti a srce lupa. Brišem suze sa tastature i govorim sebi da je ovo samo san i da ću se probuditi iz ovog košmara.
Predsedniče, pazite se promaje i dobro se obucite. Moja supruga je već krenula da Vam štrika vunene čarape i džemper, ako Vas zatekne zima. Evo , i ona i deca vas puno pozdravljaju. Čuvajte se, dragi predsedniče, čekamo Vas. "

S' velikim poštovanjem,
Vaš i samo vaš D.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
:D
Partizan dovodi Đurića iz Specijalnog suda za 2 miliona evra

Partizan očekuje da bi Đurić mogao da ih pojača pred prolećni deo šampionata
BEOGRAD, 14. januar 2014, (Njuz) – Kada su transferi naših fudbalskih klubova u pitanju ovaj prelazni rok bi mogao da obeleži prelazak Dragana Đurića iz Specijalnog suda u Partizan, saznaje Njuz.

Kako navode dobro obavešteni izvori iz Humske, crno–beli su spremni da za Đurićev dolazak izdvoje čak dva miliona evra čime bi postavili novi rekord domaćeg fudbala kada je u pitanju visina transfera.

Portparol suda Dušica Ristić potvrdila je za Njuz da Đurić neće moći da pređe u Partizan za manju sumu.
- Đurić nije slobodan i o visini njegovog transfera odlučuje Specijalni sud. On je u ovom trenutku veoma bitan za nas, razmišljali smo i da mu ponudimo višegodišnji ugovor, tako da svako ko želi da ga vidi u svojim redovima mora da izdvoji dva miliona evra. O sumama manjim od te ne želimo ni da pregovaramo – kategorična je bila Ristićeva.

Član uprave Partizana Mile Jovičić veruje u pozitivan ishod pregovora Patrizana i Specijalnog suda.
- Svi znamo kvalitete Dragana Đurića i verujemo da ćemo naći zajednički jezik sa Specijalnim sudom. Uveren sam da bi nam njegov dolazak na mesto predsednika otvorio vrata ka sedmoj uzastopnoj tituli i nećemo žaliti sredstva da ga dovedemo – rekao je Jovičić.

On je doda da je Partizan za Đurića prvo ponudio Branka Ružića i novac, ali je Specijalni sud to odbio jer im „Ružić trenutno nije interesantan“. :D
njuz.net
 

Strap-on

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
618
Reaction score
58
Mislim da je vreme za jedno novo ozbiljno pucisticko protestno pismo u stilu "Sutnite govno ili mi dolazimo" uz najavu demonstracija ispred stadiona, mislim da je ovo idealan trenutak za tako nesto
 
Top