Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2015/16

Статус
Затворена за писање одговора.

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Govna nas sahranjuju već deceniju to je sada jasno kao dan.Prvo Zeka pa Bik pa mutavi pa svinja.Iskristalisalo se sve posle ovih 90 min.Da je ovo normalna zemlja sa zakonima govna od preko ne bi ni plivala vise,a mi bi bili evropski klub. Kud nas nisu sastavili sa zemljom one 99tr majku ti jebem usrana zemljo
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Prvo da iskoristim priliku da se najebem majke Gmazuri govnavom SNS teletabisu zato sto nam je kupio JEDNOG zadnjeg veznog i sto je doveo levog beka.

Jevtovic je pokazao da je za Pazar,bravo momce dva zuta za 20 minuta.....

Bate Borisov fabricka,ekipa dupe glava,da nije Zivko na golu bilo bi 0-0.

Dobro je sto smo primili gol jer sada vise nema kalkulacija pogotovo ovih u skladu sa nasim mentalitetom.

Rekao sam i na poluvremenu sa Steauom,dobro je sto nismo izjednacili do poluvremena jer bi jajarili,ovako smo jurnuli i razneli.U sredu idemo na minimum 3 gola pa i ako se provuce jedan gol nece se osetiti.

Za kraj,Andrija jeste tragicar ali ce im zbog ovoga jebati mamicu u revansu,ima da im damo 5 komada,ovoj klasicnoj boraniji....
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.298
Reaction score
3.862
Локација
Kobasicarija "Venac".
ne verujem da bi izgubili ovo da jevtovic nije napravio glupost. bilo bi tu stosta da se napravi u ofanzivi sa raspolozenim abuom, a ovako smo se morali zatvoriti, a to bas n'umemo valjano ciniti. jasno, cekalo se prvo pomracenje sunca, i stiglo je naravno, posle kornera. onako ostaviti igraca na pet metara:banghead.

kizoni i bravure: ekipa lipsala, a covek pravi samo dve izmene.

bate je skupina trkaca, po meni divlja ekipa. siguran sam da smo kadri da se radujemo u sredu.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
За гол није крив Трујић, него Живко и Вуле у коперацији. Андрија је морао да бар једну од оних шанси искористи. Бразилац најбољи.
Биће тешко у реваншу, зајебани су ови Руси из контре. Ми ћемо тешко дати гол.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Имао бих много тога да кажем, на тему игре, промашених шанси, игре појединаца, жутих картона, али, рећићу само једно:
ми идемо даље!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.091
Локација
Beograd
Нисам још читао ваше коментаре, али ово док сам ,,отворио страницу,, већ видим да има дефетизма, песимизма, очаја - СРАМОТА!
Па зар навијач Партизана треба да ,,баци копље у трње,, а да се реванш још није ни одиграо?!
:no no
Ми јесмо тим који од сваког може да прими пет комада, али исто тако смо и тим који свакоме може да да бар четири, нагледао сам се и наших катастрофа, видео сам и неке победе и проласке који као нису било очекивани, али...
Желим пун ЈНА, желим лудницу као против Стеауе, желим голове у мрежи Бате Борисова - Партизан то може!
Ако и не може, бар се ја неђу предати док не прође и тај реванш!

А сад и о утакмици:
Бате јесте брз и снажан, али очигледно да има пукотине у одбрани, очигледно је и да не сипа голове к'о на траци, јер...нама је дао тек један, иако је имао играча више знатан део меча...

Јевтовић наивно направио други жути, па дечко, зар си заборавио да већ имаш један?! Склањај се бре од неког оштријег фаула, контакта...свеједно што се онај Батовац бацио ко да му је ногу откинуо, али...

Никада, али НИКАДА ми неће бити јасно ЗАШТО НИКО не стоји поред играча који нама даје гол после прекида???!!! :angry

Јебемуматердамујебем матер па то смо радили и у школском дворишту, и у свакој бетон лиги - дишеш противнику за врат, па ајд да га видим да скочи као кад је САМ!!!
Посерем се на модеран фудбал и ,,брањење простора и зоне,, и ,,чувања простора а не играча,, - КАД МИ УВЕК ТАКО ПРИМИМО ГОЛ!!!
ААААААААААААААААА!!!!! ;gaah

Иначе...овако...трезвено...хм...имамо лошу одбрану, лошег голмана, играча мање цело полувреме, задњег везног сад уопште и немамо...хм...и опет изгубимо само 1:0...Чудно, зар не?!

Дакле, остаје нада за реванш, јебеш одбрану, кој ће нам курац задњи везни и све што нам фали, требају нам голови, и...идемо даље, напред Партизан!!!
Што би се оно рекло, то је већ ствар естетике!!!
И вечерас је све било ,,тако Гробарски,, - па нека буде и у реваншу...али у нашу корист...

:napred Partizan:BB:napred Partizan
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.080
Reaction score
36.078
За гол није крив Трујић, него Живко и Вуле у коперацији.

Zaboravih Vulićevića. Ja ne znam da li on ima problema sa procenom leta lopte ili šta, ali danas je imao 2-3 "bravure" ne računajući gol gde je stajao sam iza igrača BATE-a. Protiv Steaue nas je isto koštao jednog gola čini mi se zbog lošeg izbijanja glavom (koje je po meni opet posledica nedovoljno dobre procene leta lopte).

Šta je tu je, ne vredi kukati. Mene jedino brine što u subotu ide mrtvi ciganski Čačak. Prvi put u životu ne verujem u pobedu u gostima u domaćoj ligi. Želim je, ali ne vidim scenario u kome mi možemo dole da dobijemo i pri tom sačuvamo glavne igrače za revanš sa Belorusima.

Doduše, kako su neki danas odigrali, nema potrebe ni da odmaraju. Božinov i Jevtović mogu komotno dole i 120 minuta da "giljaju", dok im duša na nos ne izađe. Bugarin će još i neki kilogram da skine pride, čist plus.
 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Gubilo se 6:2 i 3:0 pa se stizalo, kako danas navijaci Partizana razmisljaju ovo je necuveno. Bezobrazluk.
Razvaljujemo ove u revansu, nece znati sta im bi!
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.040
Reaction score
15.455
Локација
Храм фудбала
On loptu konstantno izbija preko sebe, a ne da je tera sto dalje od gola. Danas dva puta zamalo da upise sebi asistenciju zbog toga.

Bojim se samo da revans ne bude gotov pola sata pre pocetka meca, kada u startnih 11 vidimo Ninkovica.
 

tommy_johnson

Grobar
Учлањен(а)
06.07.2007
Порука
240
Reaction score
32
Локација
Dorcol brate Srbija dinamita tona!
Sta je tu je, izgubili smo 1-0 ali nista nije gotovo. Cisto sumnjam da bismo izgubili da onaj mali nije napravio onakvu glupost na kraju prvog poluvremena.

Opet ekipa koja sebi dozvoli da promasi onakve dve sanse ne treba da ocekuje povoljan rezultat. Zivko nas je spasio u par situacija danas.

Samo mi nije jasno da li je Babinjo toliko nedodirljiv da ne sme da bude zamenjen, neverovatno, lik je 90% lopti danas dao u nazad. Sto se tice naseg trenera mislim da su izmene morale da budu ranije ali sta je tu je.... je*eno je sto ne smemo da primimo gol na JNA.

NAPRED PARTIZAN!:partizan_fan:
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
На Борац сви силама да се не кикса домаће првенство јер после вечарас то најбитније такмичење.
А сриједу да ето пробамо али мислим да је то мрка капа.
Кад је Жиле промашио знао сам да га примамо јер је било очигледно.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Nejasno mi je zasto Bozinov igra u Partizanu?Ovaj je na nivou onog "majstora" kog je doveo Jesic.Neozbiljan,debeo,mozda I glup(to ne znam)...Zivkovic(golman) ima verovatno neke patike sa kineskim lepkom pa ne moze da skace.Coveku se svi setaju u petercu,ovaj ni da mrdne.Ko je trener nashi golmana,posto ovaj nema NIKAKAV NAPREDAK.Sve mislim da su mu one odbrane bile cista sreca(polusezona prosle godine).Kako je pocela nova sezona,ovaj nam je jebao majku.
Leva strana-sta da se kaze.Fabricio nesto pokusava da zakrpi,ali ako Petroviv OPET ZAIGRA U PARTIZANU,ondaq je Milinkovic mentalno oboleo covek.
Zile nije morao da da 2 gola,ali je MORAO da da bar jedan.Abu ga nalazi tako dobro,ovaj useruje situacije.Momak mi ne izgleda da je glavom ovde,ponasa se malo cudno,indisponirano,kao da mu je svejedno....Mozda gresim.
Babovic je Babovic I to je to.
PS Nama trebaju 5 igraca za LE,za LS nam trebaju 8.
PPS Sudija je bio KRETEN,unistio nas je crvenim kartonom(bez veze) I kumovao nasem porazu.Nadam se da ce mu swe desiti nesto lose u Familiji jer nas je pokrao(svesno) I protiv onih Turaka.
Bate je seljacki klub,mozemo da ih prodjemo.Ako se nakurcimo moze biti I 5-0 u BG.Cela nada mi je u nasem stadionu,nasim navijacima I to je to.
EDIT
Svaka budala je provalila da mi na levoj strain imamo onog bilmeza I svi furaju napade na tu stranu.Da sam na mestu Petrovica-sam bi sebe povredio,jer ono nije igrac,ono je kreten.Jos veci kreten je onaj koji ga stavlja da igra.Bolje bi ja odigrao...Svi nas citaju kao seoski bukvar.A ,da...I trener nam je obican kreten,ko je ovu pijanduru doneo seme mu se zatrlo....
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Drugo vreme,druga filosofija,drugačije uprave. Niko ne zamera igračima već podgojenoj jagnjećoj brigadi iz lože
 

Ofanziva PFC

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
100
Reaction score
26
Cemu bedak? Jasno je da je uprava lopovska,da nemamo pojacanja,dovodimo amatere,uvek neki mentol napravi neko sranje na terenu i sve to traje vec godinama,ali pod tim okolnostima mi i dalje imamo aktivan rezultat!
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Ја мислим код корнера, кад тројица стоје у линији, Вулићевић треба да чува леђа играчу у средини. Живко је морао да иде на лопту.
Али добро, оба су одиграли добре утакмице, деси се грешка.
Андрија је код обе шансе ужасно примуо лопту.
 

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
Inace jos jedna bitna stvar, prije Steaue smo imali dobre utakmice u sampionatu i pucali od samopouzdanja, sada bas i nismo puni istog.

Bice gusto ali vjerujem u nas.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top