Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2016/17

Статус
Затворена за писање одговора.

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Ti lepo mene na ignore, i neces se nervirati sto pljujem drugare s juga (cigane) i one koje ih placaju (sns).

A ta prica i treba da se vrti, to sto tebi vredja osecanja, ja nisam kriv.

Ta prica nije ni protiv pravila ovog foruma, dok pozivanje na samaranje Partizanovovih navijaca, sigurno jeste.

Izvinjavam se za skretanje sa teme.
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
Nema potrebe da mi ubacujes neke reci. Ne nerviram se,samo ti kazem. Deluje mi kao da sedis za kompom i samo vrebas kad ces da udaris po tastaturi.
@to je moj licni stav zbog zvizdanja igracima koji to ne zasluzuju. Da zasluzuju ja bih to pozdravio.Ali ni tada im ne bih zvizdao.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.461
Reaction score
41.117
Локација
Žrnov
Ja se u 90% slučajeva ne slažem sa stavovima MAxija, ali ovde delim njegov žal što nismo imali priliku da Andriju i Necu gledamo zajedno.

Neca nije imao prilike da se razvije i ispravi svoje nedostatke i unapredi svoje kvaliteta jer je odmah u startu očekivano od njega da bude nosilac igre.

I on nije ni prvi ni poslednji mladi igrači koga smo mi na taj način "spržili". Oni izdrže taj pritisak jedno vremene, obično najduže polusezonu, i onda se raspadnu, što fizički što psihološki.

Delimično je to krivica struke, ali oni i nemaju obično izbora - tj nemaju drugog igrača takvog kvaliteta, a najveća je krivica lopovske uprave- koja god da je bila u pitanju.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Da, ali Necu jos nismo sprzili. Ima tek 20 godina.

Pokazao je da itekako zna, poslije je dosla te polusezona u kojoj je pao, pokazalo se da ima i neke ozbiljne nedostatke (lijeva noga samo za postapanje), a onda je dosao Leonardo.
Produziti ugovor sa njim, maksimalno raditi na ispravljanju nedostataka i spremiti ga da bude nosilac za 6 mjeseci kad ode Leo. Boljeg necemo naci.

Glupo je davati ga ispod cijene, pogotovo sto znamo da na toj poziciji nemamo spremnu zamjenu u Zemunelu.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.461
Reaction score
41.117
Локација
Žrnov
Pa spržili smo ga kako nismo? Imao je jednu ok polusezonu, onda je normalno došao pad - a samim tim i pritisak sa kojim evidentno nije umeo sam da se izbori, a ruku na srce, nije da imamo vrsne stručnjake u klubu koji mogu da pomognu igraču u takvim situacijama.

Očigledno je takođe da se nije dovoljno radilo na ispravljanju nedostataka...

Iz onoga što ja znam, izgleda da je Necina najveća mana, osim te famozne leve noge i 5 zicera za gol, to što dečko nema menadžera.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Pa bio je sprzen tu jednu polusezonu, al nismo ga trajno sprzili :D

Mislim da bi uz kvalitetan rad izdominirao sledece sezone.
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Evo ja se isto ubih od placa. Ne zna se koji mi je nemiliji igrac (politicki korektna izjava). Da ne pisem da ih mrzim razumljivo. Ovaj mali balavac iz Rada, vec posle sest meseci hteo da ide, onaj drugi debil nas tuzio za 10.000 evra i 50.000 dinara, nakon sto je verovatno dobio 3 miliona evra na ruke, a nas uskratio za 5. Ej, 50.000 dinara... Dajte mi racun da regulisem dug i ako moze adresa primaoca. Jbm ti takve igrace Partizana.

Dzigi je za sve njih etalon.

Ma jasno, za mene Zivkovic vise ne postoji. kazem samo sa igracke strane da su i jedan i drugi normalni u glavi kakav bi to paklen tandem bio.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Iz onoga što ja znam, izgleda da je Necina najveća mana, osim te famozne leve noge i 5 zicera za gol, to što dečko nema menadžera.

Njegova najveca mana je sto misli da je 10x bolji fudbaler nego sto jeste. 'Ajde da misli da je 5x bolji pa da pomisli covek da ce napornim radom da uspe i da se priblizi tome sto je umislio. Ovako je beznadezan slucaj. To je jasno kao dan. Osim toga, prilicno je ogranicen, nije nesto preterano ni sarmantan, a i generalno mrzim te likove sto obriju jednu stranu glave jer nisu dovoljno kreativni da za dve decenije provale kakva im frizura najbolje stoji. Cak i da im ne stoji, ali da guraju neki svoj fazon. Ovako nularica, namrstem pogled, a visina metar i zilet. Kao jinks u nekom haustoru.

Pa opet, i sve to da stavi covek na stranu, to sto nije estetski podesan da bude fudbaler Partizana, cemu prastanje za ono protiv Poljaka. Ja sam mu vec dao dijagnozu odavno. Ako bude imao karijeru Nemanje Tomica da peva. S tim, sto nece biti ni sa pola riba kao ovaj. Jedino ako ode mladji, pa se zezne neko zbog godina. Nije da me je briga, al' kad ode iz Partizana, pamticu ga po tome sto je zatvorio oci prilikom suta, u petoj seriji, u situaciji kada smo mogli jos nekako da odrzimo nadu o prolazu. Posle nas nek radi sta hoce. Ostao je duzan Partizanu, i to debelo.
 
Последња измена:

Dule_29

Banned
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
255
Reaction score
9
Mrzim sve potpuno si opravdao svoj nick... Sto se Nece tice uopste nije sprzen, to se moglo videti na ovim pripremnim utakmicama, pogotovo protiv Borce... Meni je on vrhunski igrac koji ima samo 21. godinu i koji moze jos mnogo da napreduje... Mene brine ko ce nam igrati desno krilo, verovatno Alen koji nije ni blizu kvalitetan kao Neca, ili mozda Jankovic koji se na leto vraca u gejrose. Ako prodaju Lea na leto mi ostajemo sa jednim krilnim napadacem... Inace i Alenu je prirodna pozicija levo krilo.
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
"Utakmica protiv Kopra mi je bila prva na kojoj sam bio starter, ne računajući testove s Zemunom, jesenas. Dejstvovao sam iza napadača, što je pozicija na kojoj sam se najčešće snalazio u Radničkom. To mi je, zapravo, primarno mestu u ekipi, mislim da tu mogu najviše da pružim, samo kad bih igrao češće".

Deo iz Mocarta od pre par dana.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.243
Reaction score
2.824
Cuje li ko ovaj specijal gdje Marko prica Bilji? Meni nije da nema zvuka, ali to sto ima je vise suskanje nego zvuk, tj. ne cujem nista skoro ni kad pojacam do kraja...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.727
Ako zbog nekoga izgubimo titulu to ce sigurno biti Kljajic :ziveli jer Vucelic je ucinio sve sto je u njegovoj moci...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top