• Kao što ste verovatno primetili, od sinoć nam je ugašen profil na Instagramu. Nekome se očigledno nije svidela naša objava u kojoj se ne slažemo sa odlaskom na utakmicu Partizan - Mega i neko je praćen svojim ličnim interesima i pratiocima pokrenuo prijavu naše stranice, koja je rezultirala privremenom blokadom. Borićemo se da vratimo staru stranicu, a ako ne uspemo krenućemo iz početka sa nadom da će vrlo brzo biti sve kao pre. Nastavićemo da vas obaveštavamo o daljim dešavanjima i našim sledećim koracima.

  Iza naših objava na društvenim mrežama stoji uredništvo Partizan.net i samim tim preuzima odgovornost za njih. Ni u jednom momentu, bilo putem foruma, bilo putem društvenih mreža nismo nametali lično mišljenje niti cenzurisali suprotno, svesni sopstvenih mana i nedostataka iste ne nadoknađujemo prodajom vere za večeru.Недавни садржај од Bajchela

 1. Bajchela

  JSD Partizan - najuspešnije sportsko društvo

  Pilo se danas pa paznja popustila. Opet usli u cetvrtfinale lige sampiona :pfc::pfc:
 2. Bajchela

  JSD Partizan - najuspešnije sportsko društvo

  Moja greska za poruku. Ipak su se setili kuglasa
 3. Bajchela

  Kuglaški Klub Partizan

  U subotu Partizan gostuje u Skopju na turniru Vardara. Igra se na kuglani "Arena Boris Trajkovski", prijateljski turnir.
 4. Bajchela

  FK Partizan 2019/20

  Dosta sansi juce, dosta pasova dobrih. Ali kada se dodje da se zavrsi I odigra taj poslednji pas spicu, mi to nemamo. Ja bi licno probao Asana na spicu pa da vidimo kako ide. Za ove jace ekipe svakako nam treba brz igrac a ne velik.
 5. Bajchela

  Liga Evrope 2019/2020

  Samo hrabro I smireno danas ! Kontra jedna da se iskoristi I resimo u prvom poluvremenu utakmicu.
 6. Bajchela

  Liga Evrope 2019/2020

  Tango smrti... Kakva utakmica. Kakav Partizan. Ovaj Partizan, ovaj fudbal je zasluzio podrusku !
 7. Bajchela

  VК Partizan, PK Partizan

  A da poklonimo I bazen lepo predsedniku u znak zahvalnosti?
 8. Bajchela

  FK Partizan 2019/20

  Tako je sto sam cuo. (Ne garantujem za info) Decko koji je trebao da potpise bio je spreman I sve kako treba islo, ali nasi su odugovlacili dva tri dana pa opet dva tri dana I tu smo izgubili srednjeg igraca. Uzeli su pare iz Bezanije ali na drugom mestu.
 9. Bajchela

  FK Partizan 2019/20

  Ono sto ja imam od informacija jeste da je Sava doveden I izguran od ljudi iz Bezanije kako bi kupio nekoga njihovog igraca I time se oduzii za njegove dugove prema njima. Tako je trebalo da ispadne. Trebao.je doci jedan igrac iz Bezanije ali zasto nije to.je vec druga prica u koju nisam upucen...
 10. Bajchela

  KK Partizan 2018/19

  Lepo sam.rekao, napustiti SLS kad je pokrenuta praca da treba !!
 11. Bajchela

  KK Partizan 2018/19

  Najgore je sto nam se pored svega nudi da dobijemo pored sramnih sudjenja, N. Jankovic pravi pocetnicku gresku !
 12. Bajchela

  KK Partizan 2018/19

  Zbog Srpske kosarke igramo??? Napustaj bre ovo, nema svrhe igrati !
 13. Bajchela

  Прелазни рок, лето 2019. (Радио Милева)

  Lakicevic kao igrac nije nista specijalno igrao u Vojvodini . Odradjivao je svoje, kako bi se snasao u Partizanu I da li je napredovao to ne znam. Ali znam da je decko pravi sportista I nije splavaros.
 14. Bajchela

  Прелазни рок, лето 2019. (Радио Милева)

  Po nekim pricama kazu da su zvali Bogosavca, ali ih ovaj odjebao jer nesto nisu ispali fer prema njemu. Naravno, koliko je ovo tacna informacija ne mogu garantovati.
 15. Bajchela

  Прелазни рок, лето 2019. (Радио Милева)

  Aksentijevic povratnik... Koliko sam nacuo.
Top