Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од BiP

1. BiP

KK Partizan - transferi

I ja ću kolega biti razočaran ako Dante ne dođe jer mi je on negde bio i prvi pik u svim razgovorima, da ne kažem maštanjima. Opet, (ne)znajući sve kerefeke koje ta liga nudi po pitanju trejdovanja igrača, seleri kepa, nekih garantovanih ugovora još uvek se nadam nekoj opciji da Dante ipak...
  2. BiP

KK Partizan - transferi

Razocaran na pocetku jula, nakon sto su dosli Jabari Parker, Osetkovski, produzen Bonga...? Polako samo, nemoj da smo neskromni i nestrpljivi.
  3. BiP

KK Partizan - transferi

Ja ne bih imao nista protiv ovog sto je upravo otpusten iz Reala, a uklapa se u ovo da gledamo u Evropi...
  4. BiP

FK Partizan 2025/26

Mogu se sloziti samo sto dobri ljudi ne prave (namerne) penale za tim za koji navijaju i za koji im i menadzer navija. Daleko mu lepa kuca pa da ima ne znam kakve fudbalske kvalitete.
  5. BiP

FK Partizan 2025/26

Meni 1000 Kovača ne moze biti ispred jednog Takija Nikolića. Nije sve do igrackih kvaliteta, ima nesto i do ljudskih
  6. BiP

FK Partizan 2025/26

...ali i A. Jovanovic, Kovac, Taki, Mihajlo Ilic, Filipovic, a mozemo reci i Saldanja.
  7. BiP

Letnji prelazni rok (Radio Mileva 2025.)

Mislis Tavambe :cool:
  8. BiP

KK Partizan - transferi

Kolega @Ilyasova Kad platiš šta pije forum ("sa izuzetkom par forumaša") za dolazak Jabarija svi će više da ti veruju :D
  9. BiP

KK Partizan - transferi

Te 2017e...
  10. BiP

FK Partizan 2025/26

Ja mogu navesti moje razmisljanje vezano za odlazak na stadion i stanje u FK. Bez obzira na rezultate godinama unazad, ambicije i sl. posle nekog vremena sam ponovo otisao na nas stadion protiv Cukarickog. Kao i vecina ljudi koja je taj dan dosla cilj mi nije bio osvajanje neke titule, kupa i...
  11. BiP

KK Partizan - transferi

Treba razdvojiti taj amaterizam sa objavom pojacanja sa samom simfonijom, koja je bila sve samo ne kurceva.
  12. BiP

KK Partizan - transferi

Nije lak dres našeg Partizana i to se u Balšinom slučaju toliko videlo. Stoji ona i da centri kasnije sazrevaju i želim mu prvenstveno zdravlje i da ostvari svoj pun potencijal u godinama koje dolaze. Hvala mu što je u trenucima, kada je verujem već znao da odlazi, sa ponosom poneo dres i uz...
  13. BiP

KK Partizan - transferi

Čekaj me ja sigurno neću doći...
  14. BiP

KK Partizan 2024/2025

U kls sa ovom ekipom i da poverujem ali u aba bi ih istresli bez da se potresemo.
  15. BiP

KK Partizan 2024/2025

Meni samo žao što su nam cigani pobegli sa lopate