Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Четири године је прошло као трен...

Заувек у нашим срцима!

Недавни садржај од BiP

1. BiP

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Zato su i cigani, u skladu sa mentalitetom i imenom koje sa ponosom nose. Al kako kaze nas narod pas laje, vetar nosi. E pa lajte dzukele dok vas ne dohvati nas drugar Čičak
  2. BiP

Ova alenfordovska mantra treba da nam bude vodilja kako ne bi kolektivno zavrsili na nekom odeljenju. Bravo Zeljko, bravo igraci, ajmo sad na manekene iz Milana.
  3. BiP

FK Partizan 2023/24

Gledam i razmisljam, verovatno bi bilo vise komentara da smo kiksnuli. Bravo za povratak na pobednicki kolosek, daleko je ovo od idealnog al znamo svi protiv cega se sve ovi momci bore. Napred Partizan!
  4. BiP

Dobri Čičak samo je trazio pudlu iz predgradja da joj metne, cuo da se pudla pali na arenu.
  5. BiP

Moj pas sada slobodno seta, nacices ga na putu za jug. Pitaj Čička dal je cigan pička :D
  6. BiP

Pa ovo je hit, dobro nam dosao cupavi brate crno belog srca https://nova.rs/sport/kosarka/izgubljeni-pas-se-pojavio-na-spektaklu-partizana-u-areni-preslatku-kucu-cicka-trazi-ceo-beograd/ Eto prilike da mu Ostojah na sledecoj uruci sezonsku :D
  7. BiP

Kad se kapiten svome timu vrati... Bravo za igrace na istrajnosti, borbi i neverovatnoj energiji koju su uspeli da odrze i u produzetku. Sa ovakvim pristupom i energijom padace mnogi u narednim kolima. Samo da smo zdravi i da iskoristimo ovaj period igranja u Beogradu za trening i dodatno...
  8. BiP

FK Partizan 2023/24

Da postoji pravilo kao u parkicu 3 korne penal manje bi golova primili. Toliko o taktickoj postavci, odbrani prekida... Duljaj jeste Grobar ali nije trener i to je juce ogoljeno do srzi. Verujem da i igracima kasne plate, da je masinerija krenula da radi svoje ali je navedeni i clan skupstine...
  9. BiP

Odgledajte Mićinu analizu, valja https://nova.rs/sport/evroliga/analiza-utakmice-sa-micom-bericem-partizan-alba/ Bravo pobeda!
  10. BiP

FK Partizan 2023/24

Bravo momcino ako je neko zasluzio da mu se vrati za propustene sanse, ponistene golove, odnos prema dresu... onda si to ti. Svaka cast i sto si iskulirao malog ciganskog provokatora par minuta ranije koji je hteo da ucari crveni karton. Ukratko momčina-golčina- ciganima Zbrda .určina!
  11. BiP

U pravu si kolega, mozda je bolje reci kada je dotaknuto dno i tu mislim na period nestanka Goksija, Bosketove smrti, Kićinog ubistva i onda trijumfalnog zauzimanje pozicije u areni na kojoj su pre toga bili Partizanovci. Bilo je nazalost i drugih tragicnih momenata kao sto je ubistvo Grobija al...
  12. BiP

Jel to onaj isti Gtr sto je na vrhuncu raspada juzne tribine, ubistava i nestanka ljudi sa tribine serovao principijalne objave... Znam da je bilo tesko odbiti ponudu koja se ne odbija al casnije bi bilo da su se samougasili u tom trenutku. Uz sve korisno i kreativno sto donose za mene od tog...
  13. BiP

Al batica koji u takvom trenutku gleda u telefon. Kapiram fora je u crvenoj masci, hoce ta boja da hipnotise :rolleyes:
  14. BiP

Odgovorio i Radi SK i svim drugim velikoSerbima, sabiracima poJena i Marša na Drinu. Srž Partizanštine :respect Bravo Željko, bravo Grobari, bravo Partizane!
  15. BiP

I ja sam misljenja da ga ne treba ogavno vredjati jer ce to negativno uticati i na nas tim. Sto rece kolega zvizdati svaki put kada se pojavi i dovoljno je- "...jer nema vece gospode od Grobara" Zalizanom sve redom- jer umemo da budemo i stoka kada udaris na nas :D