Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од Bokili

  1. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    E bas tako, jos ispadosmo mi negativci, do q. Al' ajde, ko sme jos da se u smrdiji zameri cetncimaseverastubusrpstvajedinomvodji. Na racku vas nataknemo. Vise ne vazi "veru za veceru" , sada je veru za pare ili legalizaciju zgrade itd. itd.
  2. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    https://www.maxbetsport.rs/superliga-173-veciti-derbi-partizan-kazne-disciplinski-inspektor-fss-512311/ Da li je moguce dokle ide stoka? I osvrnuo bi se na Lazetica za "Sila Boga ne moli".... ko zeli da razume, ali ko od njih razume?
  3. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    I tako se prebiramo, a oni se druze, zezaju, opravdavaju, daju po neku izjavu pazeci da se slucajno ne zamere stubusrpstva. Pa mi na ovom forumu se medjusbno raspravljamo, glozimo, svadjamo, ali svi volimo Partizan. Koliko su ga oni voleli ili vole..... No napisah, Rade B. Je slobodan covek i ne...
  4. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    Ja licno sam za "akciju" koju je izneo Cikarale. Loptu na belu tacku, izvuci cetri crvena i prekida se. Ne secam se koliko je pizdasta sestra iz N. Sada kaznjena onda protiv nas. Kako god igraci i strucni stab odluce ja sam uz njih. Ponavljam IGRACI I STRUCNI STAB kako odluce.
  5. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    Rade je slika i prilika coveka koji je slobodan, nezavisan i prica narodnim jezikom-direktno, pritom bivsi fudbaler. Rekao Rade i za reprezentaciju i igrace i pre mesec dana o njivablatosuperligi i pogodio. Trn u oku nekima, ali je nezavisan i iskazuje svoje misljenje. Kome se ne dopada, neka ne...
  6. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    Pa bas me zabole q za njih. Neka ih jebe obojicu i oni srecni.
  7. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    Kako mediji javljaju, igrac u crnom dresu je napravio faul za crveni karton, a sudija naklonjen gostujucem timu mu nije dao ni zuti, niti je svirao penal koji stubu sbrstva pripada po Zakonu o sportu?
  8. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    Evo i oscar potvrdio.
  9. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    Nismo MI, hak0vali nam profil i sajt.
  10. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    Za smradove iz uprave i ostale (necemo o sudijama), evo ga Gospodin covek, objasnio. Sisajte mi kurac i nama grobarima. Jos uvek nakon svega ne dolazim k sebi.
  11. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    Da imamo drzavu, uprava dolazi kad je funkcionalna drzava kako treba po izboru navijaca, zalaganjem, finasijama, karakteristikama i da nabrajam dalje.
  12. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    Inace, za mene je Partizan, momci na klupi i terenu veceras pobedio, ostali... Jebite se medjusobno.
  13. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    Lopovska je vrhuska drzave. Pa pogledajmo kumove, kumiice, rodjake, clanove biblioteke i jos neke. Sport je samo grana koja sve to pokazuje i dokazuje.
  14. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    Tek cemo u sredu gledati lopovluk, pazite sta sam rekao!
  15. Bokili

    FK Partizan 2023/24

    Brate da li si ti gledao utakmicu ili slusao radio prenos, pitam za druga.
Top