Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од bolex

  1. bolex

    FK Partizan 2023/24

    Jel to nema saopstenja, sta se ceka- ponoc? Komentari i naslovi iz rupa, prosto covek da se zapita, dal imaju mozga?? Izjave im nikad nisu bila dobra strana.. Mogu da pozajme Pavkova, da u 110 izvedu neki korner.. Cestitke nasim momcima, samo mi je zao sto nisu pobedili.. Borba bre do kraja!!!
  2. bolex

    FK Partizan 2023/24

    Odradjena tekma. Neki put previse mrsili pred golom Zelje.. Par fantasticnih poteza/driblinga.. Pohvale za ekipu.. Natho vrhunski penaldzija!! Upisana 3 boda, a sad pocinje priprema za najbitniju utakmicu u prvenstvu!! Napred, Gazi, Melji, Kidaj, Klizi, Pogadjaj, Dominiraj i naravno POBEDJUJ!!
  3. bolex

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    Ocekivano Dante!!
  4. bolex

    FK Partizan 2023/24

    Normalno, nista bez naslova(sutrasnjeg npr).. "Hrabra"Zvezda ispustila sansu za bod protiv Partizana!!
  5. bolex

    FK Partizan 2023/24

    Sto se vi radujete??? SVE JE TO NORMALNO!!! Aaaaaaaaa!!!! Tako je, samo nju mi daj, ona je neosvojiva, kad bi se lagali!! Koliko miliona baceno!! I opet nas Partizan prvi!! Ovako je bolje, sladje, draze, ma svakako da je lepse!! Bravo bre svi koji iskreno osecaju Partizan!! Borba BRE!!!
  6. bolex

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    E, to se trazi, pobeda na gostovanjima.. Veoma dobar protivnik, sa kosarkaskom kulturom, stalni ucesnik evrolige, a mi ih lagano bez stresa i nervoze dobili!! Bravo za KAPITENA i ostatak ekipe!! Kosarka-to je PARTIZAN !!!!
  7. bolex

    FK Partizan 2023/24

    Tooo, bre... Ma moze u 95-om, samo da udje i da se uzme 3 boda!! Bravo Ilicu i Zahid dr sa 2 asistencije!! Gaziiiii!!! Kidaj!! Kakvo slavlje svih na stadionu!!
  8. bolex

    KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

    Sve je to normalno, 2x u 4 dana, bez nekih problema, plus skoro 100 poena :) .. Prvi put tesko probijanje u sezoni(evroliga), drugi put glatko i slatko(ABA)!! Uzivancija prava!! Svaka cast!! Cestitke!!
  9. bolex

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    Gaziiii!!
  10. bolex

    FK Partizan 2023/24

    Dr Nemanja Taki Nikolic!! Sve u svemu, pobeda uz dobar rezultat! Teraj dalje i gazi redom SVEEEE!!!
  11. bolex

    KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

    Ocekivano Tristan!! Jos su pogresili sezonu :)
  12. bolex

    KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

    13/24 trojke. 110 poena. Napadacki perfektno! Bravo Andjusa! Minutaza fina za sve, svi se upisali u listu strelaca! Sve pohvale za ekipu! Gazi bre!!! Milina gledati ceo mec, bez nervoze :)
  13. bolex

    Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

    Colic igra za Novi Sad na pozajmici. Otisao u Cukaricki,pa onda u TSC i tamo se nije naigrao. Ne treba zaliti,ocigledno da ide sad silaznom putanjom u karijeri. Inace,dao taj gol iz slobodnjaka uz veliku gresku golmana. Eto,upisao taj istorijski prvi gol u Leskovcu!
  14. bolex

    Liga Konferencije 2023/24

    Kristijan Belic srce i motor tima. Kako se lik bori tokom celog meca. Kida za svaku loptu,ne staje sa trcanjem. Popravio sve segmente u igri. Velika steta sto ga nema u timu za sledeci mec u Evropi! Svaka cast na realizaciji penala. Ko da ih je Natho sve ucio kako da sutiraju! Bravo za...
  15. bolex

    KK Partizan - transferi

    Za kraj sage itd..
Top