Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од djiu

  1. djiu

    Kvalifikacije za Ligu Evrope 2022/23

    Pa oni kad vide naš memorandum i da se nesto zalimo ili trazimo po automatizmu sve odbacuju ! Ovi ce pre da traze popust na kurve nego pomeranje utakmice.
  2. djiu

    Kvalifikacije za Ligu Evrope 2022/23

    Ko da trazi odlaganje? Pa oni ne umeju ni npr.Surdulicu da pomere a kamo li da pokusaju to da traze od UEFE...i jos da pisu na engleskom,ma ajte molim vas...
  3. djiu

    Uprava i marketing

    Ako ja dobro rezonujem desavanja,a i na to mi liči,bik se ne kandiduje za predsednika FS-a,ovi lopovi su bivsi a u znak zahvalnosti biku koji nije talasao instaliraju ga da bude predsednik Partizana da nastavi započeto...valjda gresim tj.nadam se !
  4. djiu

    KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

    Ko ume da iskopira text iz "bljuca".vidim da ce biti problema sa prenosima utakmica. Ukratko.necemo moci sve da gledamo...
  5. djiu

    Letnji prelazni rok (Radio Mileva) 2022.

    Uceniše iglicu da se pedalira,pa ko ce sad da nam dovede igraca? Lep izgovor za nastupajuce dane..
  6. djiu

    Uprava i marketing

    Meni samo nije jasno jedno,ili to iz nekog razloga ne spominjete,koliko sam ja upucen metuzalem se manje pita od sina Baneta ! Krmak i Bane nam prave igranku a tata samo amortizuje sranja koja prave!
  7. djiu

    Kvalifikacije za Ligu Evrope 2022/23

    Uprava da uplati let za Larnaku vec danas i da izljube onu stativu koja se drmala u 118', da je usla klub a i oni bi bio pokojni. A ove cemo proci pa makar na guz,ili ti na silu !
  8. djiu

    KK Partizan - transferi

    I sad lepo iskoristiti euforiju,da je srece na JNA, pun stadion,prijateljska protiv Fuenlabrade...a posto na stadion ne mozemo onda Arena! Puna hala ,prosek karte 15 € pa da malo i mi doprinesemo stvaranju ekipe od koje puno ocekujemo i da im damo vetar u ledja!
  9. djiu

    Zimski prelazni rok (Radio Mileva), 2021/22

    A ako nekog zanima kakav ce odnos snaga biti...jebac knindzine zene je uzeo kredit od 8 meleona u PS pre neki dan! Sretan nam Lola svima koji slave! Tema kljuc,katanac
  10. djiu

    Zimski prelazni rok (Radio Mileva), 2021/22

    Tacno sam onda i ja igrac za Partizan,samo sam ja box po box....udavim se od cigara gledajuci.Elem,spominjati Lolu u kontestu fudbalera isto je kao Djordje Cvarkov golgeter iz Vilova!
  11. djiu

    FK Partizan 2021/22.

    E sad ,posle euforije na K.K temi...procitajte na cigasportu intervju sa Stanojevicem.Da ne prepricavam,odoh da popijem vinjak i bensedin!
  12. djiu

    KK Partizan - uprava, marketing, transferi

    Kad procitah da nam je i Babinjo senior u UO tacno sam se štrecnuo da nisu tu i Bik i dugouhi zec !
  13. djiu

    FK Partizan 2021/22.

    Ko ne oprosti dug,zna se....morace da potpise novi ugovor.Tako je to kod nas
  14. djiu

    KK Partizan - uprava, marketing, transferi

    19 privrednika,a mi dva BAT-A. Cacanin(skoda),koliko je skoda uvalio drzavi jos samo citaci struje ih ne voze ali Bat je tu...cemu li onda oni sluze? Koja je obaveza svakog po na osob? Koliko da doniraju?
  15. djiu

    KK Partizan - uprava, marketing, transferi

    Odgovorio bi ti ali stvarno nemam zivaca....a ti kad nam neko povuce kocnicu cekaj da nas Iskrin Milan zvani Mixer vadi iz govana! On i posumljeni su mnogo pre Partizana u kombinaciji,i taj nikom nije dao samo je uzeo!
Top