Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од Don

  1. Don

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    Strašne stvari.Jbt
  2. Don

    Letnji prelazni rok 2023

    Ovo je kljucna stvar.Bice velika muka resiti se ovih igraca, vecina ih je potpisala na 3 godine.Verujem da imaji dobre ugovore koje ovaj napaceni klub nece moći plaćati, a niko od njih se nece odreći novca.Od njih deset bice dobro ako budu valjala dvojica.
  3. Don

    FK Partizan 2023/24

    Jel zna neko sta se desava sa Jovicem i malim Popovicem? Kakav im je status...Terzic je beše povredjen!?
  4. Don

    KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

    Nije samo problem kad je gusto, pre(često) imamo problema sa prokletim izvođenjem auta i nekim stvarima koje su previše jednostavne i predstavljaju rutinu za ovaj nivo košarke. Verujem da bi klub već izašao iz ugovora sa nekim igračima, ali neće da može. Mislili su menadzeri na sve kad se...
  5. Don

    Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

    I jos jedna stvar, meni je neverovatno da nijedan igrac nije konstantan, da jedan od njih ima kontinuitet od bar tri vezane utakmice gde je bio lider na terenu,da je nosio ekipu, ne samo kroz poene.... a navodno takvih u timu imamo bar PET.
  6. Don

    Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

    Strašno na šta ova ekipa liči. Ovo nema nikakve veze sa manjkom visokih igrača u rotaciji,povredama.... problem je mnogo dublji. Trenera menjati nece, posle nove godine očekujem bar 2-3 promene u igračkom kadru.
  7. Don

    KK Partizan - uprava i marketing

    @Ivanradovanovic Tesko izvodljivo.Mts se pobrinuo za to.Kolega mi je ustupio sifru za Iris i do pre nekoliko dana koristio sam tu pogodnost, dalje nema.
  8. Don

    Radio Mileva, Leto 2021.

    Mnogo mi je krivo zbog Stanojlovica.Mislim da bi to mogla biti ozbiljna greska.
  9. Don

    Mlađe kategorije, FK Teleoptik

    Moram priznati da nisam u toku, moze biti da je vec neko spomenuo na temi, ali imam osecaj da je doticni rodjak od menadzera koji se bavi nasim prvim timom.
  10. Don

    FK Partizan - sezona 2013/14

    Kakva prodaja derbija, oni su jednostavno nesposobni da se bave ovim sportom. Potpuno odsustvo bilo kakvog mentalnog i fizickog kapaciteta.
  11. Don

    Radio Mileva - prelazni rok, leto 2013.

    Jebala ih pozajmica, sto nije otisao na "pozajmicu" u taj Apolon. Pozajmica ima smisla kad je u pitanju kvalitetniji igrac, a ne neko koga treba vaditi iz kanala.
  12. Don

    Mlađe kategorije i KK Partizan

    http://www.kss-live.com/bml/live.php?id=par_beo Djordjevic i Andric objasnili. Oni su zapravo jedini igraci iz ove selekcije koji bi mogli dobaciti do prvog tima.
  13. Don

    KK Partizan 2012/13

    Jovanovic je nekima kriv i za ovosezonske poraze, pa sto ne bi bio kriv i za Miljenovica.
  14. Don

    KK Partizan 2012/13

    Malo sam guglao, imao je neke urnebesne utakmice. Nadjoh i FB profil, Grobar je.:D
  15. Don

    KK Partizan 2012/13

    Salic je samo trenirao sa Partizanom, ko je Starincevic?
Top