Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од Haris_Brkić

  1. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    A ko postavlja ljude koje odlucuju u Partizanu? Jel možeš da shvatis da se za to pita samo Žvalavo govno i niko drugi, ili ne živiš u smrdiji poslednjih 10 godina?
  2. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    I onda ćeš da vidiš hrabru bitku na internetu...svaka čast, stvarno.
  3. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    Jesi li to namerno preskočio ono SKORO u toj rečenici..i jel ti cilj provokacija kada namerno izvlačiš stvari iz konteksta? Kako god bilo...nisam zainteresovan za trosenje tastature. Što kaže čiga Goran, aj ti na stadion pa da pričamo ko ljudi, oči u oči. Svako dobro.
  4. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    Mislim da je krajnje nepravedno davati sud i o igračima i o stručnom štabu kada nisu odigrali skoro nijednu fer utakmicu od početka prvenstva.. Ne branim nikoga,da se razumemo, samo pokušavam da budem objektivan i sagledam što širu sliku.
  5. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    Sluge nismo,nego robovi..kao i ostali u ovoj ciganskoj državi,samo taj stokholmski sindrom... Vidis,tu ne mogu da se složim. Samo jedan Partizan imam i sasvim sam siguran da bez njega ne mogu da živim.
  6. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    I onda se vraćamo na ono da bi se klub ugasio..jer mora da ima trenera,a oni koji bi trebalo da ga dovedu su tu da ne bi radili svoj posao po pickoustinom zadatku... Vrzino je to kolo, brate moj..
  7. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    Koju to tačno korist, ko bi reagovao? "Legende" kluba sto su u zavetu ćutanja osim kada treba da se sere po Partizanu? Navijači kojih nema? Ko brate,samo mi to reci? Ne bi se apsolutno ništa desilo..na Generalovom primeru smo to jako dobro videli.
  8. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    Misliš da ih je briga..mislis da se nisu utalili da i nakon raspada kluba i ativiranja svih hipoteka koje su napravili imaju uhleb negde? Nemaju ta govna granica,samo dzep je bitan.
  9. Haris_Brkić

    Mlađe kategorije, FK Teleoptik

    Onda moja greška, namestaju od omladinaca :D Prenesoh samo reči onog Prtzn_Scout sa instagrama,u nekoj privatnoj prepisci mi o tome pisao..ne zameri.
  10. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    Jel to namerno izvlačiš reči iz konteksta, ili jednostavno ne znaš gde živiš? A taj početak ne može, niti treba da krene iz nekog kluba ili sportskog društva, već na izborima,ulici, protestima..ili nisi bio rodjen 2000te pa ne znaš? A mudo je najveće onaj koji bi da mu neko drugi bitke bije...
  11. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    A Partizan ili šaka jada što je ostalo od tvrdog jezgra Grobara će da reši probleme ove države? Infantilno razmisljanje stvarno.. Ako je u nečemu većinska smrdija ujedinjenja to je u mržnji prema Partizanu..u takvoj situaciji je bolje biti mudar. Ili misliš da treba da nestanemo?
  12. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    Ma jok, nije bitno sto jedan klub ima svoju drzavu i savez, sto imaju svoje ljude u upravi ovog naseg mučenog Partizana koje ni bolest neće, što nas satiru i kradu na svakom koraku.. Bitan je trener neznalica, sto ne moze da osvoji prvenstvo protiv tog tima i igrači naravno,sto nisu jednako...
  13. Haris_Brkić

    KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

    Krenula licitacija i na forumu... Aj da se zavrsi prvo sezona,pa cemo imati celo leto za Radio Milevu..
  14. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    Ako na primeru Duljaja nisu videli da posten rad i posvecenost nisu dovoljni u ovoj splacini od drzave i saveza,onda ne znam sta im je potrebno da otvore oči. Uslov svih uslova mora da bude da kvinslizi iz uprAVe odu.
  15. Haris_Brkić

    FK Partizan 2023/24

    Bot alert!!!
Top