• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

hrza

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

 • е јел можеш да ми урадиш позадину за Гробаре из Сремске Митровице
  Vidim da si pisao ranije na temi counter-strike, Mi sa foruma smo sinoæ igrali 5 na 5 , oš ti ? Bani malo na counter temu pa da se dogovorimo svi.
  E brate resio sam problem, fora izvadio sam karticu ocistio je, izgrebo sta sve nisam radio, i vratio je... radi dobro sad..,
  e da li imas softver za fon, ima nekih fonova koji sam uz pomoc njihovog uglavnom glupog softvera omogucavaju konekciju sa fonom, tipa prebacivanje slika muzike i sl
  MA dao mi buraz neki siemens e61... E sad, kupio sam za njega Mini SD karticu, ubacio u fon, skinuo sa neta drajvere, ali kad povezem telefon na komp (preko usba) na telefonu pise connected, na kompu pise removable disk g, ali kad uradim dvoklik nece da udje, tj. izbaci obavestenje Insert a disc into drive g...POMAGAJTE LJUDI KO BOGA VAS MOLIM...
  'De si Hrzo kutjo stara????Evo nista radim po ceo dan ,ne znam di mi je dupe a di glava:D Sta ima kod tebe?:)
 • Учитавање...
 • Учитавање...
 • Учитавање...
Top