• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

hrza

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

 • е јел можеш да ми урадиш позадину за Гробаре из Сремске Митровице
  Vidim da si pisao ranije na temi counter-strike, Mi sa foruma smo sinoæ igrali 5 na 5 , oš ti ? Bani malo na counter temu pa da se dogovorimo svi.
  E brate resio sam problem, fora izvadio sam karticu ocistio je, izgrebo sta sve nisam radio, i vratio je... radi dobro sad..,
  e da li imas softver za fon, ima nekih fonova koji sam uz pomoc njihovog uglavnom glupog softvera omogucavaju konekciju sa fonom, tipa prebacivanje slika muzike i sl
  MA dao mi buraz neki siemens e61... E sad, kupio sam za njega Mini SD karticu, ubacio u fon, skinuo sa neta drajvere, ali kad povezem telefon na komp (preko usba) na telefonu pise connected, na kompu pise removable disk g, ali kad uradim dvoklik nece da udje, tj. izbaci obavestenje Insert a disc into drive g...POMAGAJTE LJUDI KO BOGA VAS MOLIM...
  'De si Hrzo kutjo stara????Evo nista radim po ceo dan ,ne znam di mi je dupe a di glava:D Sta ima kod tebe?:)
 • Учитавање...
 • Учитавање...
 • Учитавање...
Top