Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од janjicdr

  1. Rukometni klub Partizan

    http://www.youtube.com/watch?v=YYpYuYismuc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=_J4HK02xaI8&NR=1 Evo i klipova :)
  2. Rukometni klub Partizan

    Bilo nas je dosta sobzirom da se igrala zadnja tekma na jna, super navijanje, JUZNA SRBIJA JE CRNO BELA!!!
  3. Rukometni klub Partizan

    U subotu 21-og nas voljeni klub dolazi u vranje, nadam se da ce doci i ekipe sa strane, mi se vec pripremamo bice ludnica, svi u Vranje ... Svi ko jedan!!!
  4. Rukometni klub Partizan

    Bilo nas je oko 100 grobara iz vr. navijali smo 10 min. i onda smo izasli iz hale da ispostujemo bojkot. Standardne pesme, koreo sa papiricima i transparent "vranje voli partizan". Sve u svemu dobro smo se pokazali!
  5. Rukometni klub Partizan

    Grobari dodjite svi u vranje, bice ludo. U Vranju glavnu rec vode grobari sto ce te i videti na tekmi, a i hala je extra za navijanje. Molio sam boga da se ovo desi i desilo se. Vranje je crno beli grad. GROBARI VRANJE!!!
  6. Olga Lubnskaja - Oktobar 17.2008.

    Znaci nemam reci. Olga svaka ti cast. Nije slucajno sto smo svi zarazeni crno belom bojom. To je kult koji se gradio decenijama, jer Partizan je svetinja.
  7. Novi stadion

    Moje misljenje u vezi stadiona da bi kad se vec gradi novi moderni stadion za duzi period naravno treba da ima minimum 50000 mesta, jer mi to definitivno mozemo da napunimo u ligi sampiona posto pretendujemo na istu. 36000 je malo sobzirom koliku armiju navijaca imamo. mislim da je glavni...
Top