Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од lamin

  1. Evroliga 2012/13

    Nemanja Gordic :respect
  2. KK Partizan 2012/13

    Ovo cekam i prizeljkujem vec par godina. Gorda brate sad juris na trofeje. Ne mogu vam opisati koliko je lik pozitivan,a u njegovu fanaticnost na parketu uskoro cete se uvjeriti.
  3. Liga Evrope 2012.

    E moj Lazare. Steta. Bili smo blizu. Momci su odigrali odlicnu utakmicu i svaka im cast.
  4. ABA-liga 2012/13

    Uh. Bilo je sinoc je sinoc bas cupavo,ocigledno su nam smjestili kerovi u plavom. Imah ludu srecu sto sam kasnio,pa sam bio u zadnji red gore do ulaza,inace ko zna sta bi bilo. Ne mogu da vjerujem da je sve ono odradjeno na onako perfidan i providan nacin. Nevjerovatno je i da su kerovi jedva...
  5. ABA-liga 2012/13

    Stigao kuci ziv,zdrav,prav. Vidim,dobili smo. Svaka cast momcima na ubjedljivoj pobjedi.
  6. ABA-liga 2012/13

    Izvukoh se nekako. Braco kakvo je stanje,vodimo li ?
  7. ABA-liga 2012/13

    Niko njihov nije uletio medju nase,samo je pokusao.Samo mi nije jasno sto nas izbacise kad nista ne uradismo. Braco,oce li se igrati ovo?
  8. ABA-liga 2012/13

    Braco ima nocas da gori Podgorica,Niksicani i Crnogorci nosice ove momke do pobjede. Oni to znaju,oni to mogu. AJMO CRNO BIJELI!
  9. FK Partizan 2012/13

    Neka me neko ispravi ako grijesim. Koliko me sjecanje sluzi kod Stanoja na ljetnjim pripremama kad smo dobili 1-0 ukrajinski Metalist da je Zivko imao strasnu utakmicu i da je branio sve zivo i da je bio igrac meca.
  10. Sale Stanojević

    Saletov Dalien Aerbin nize samo uspjehe. Danas je savladan Quindong 2-1. Ovo je setsti uzastopni mec bez poraza Saletovog tima. Od tih sest meceva dva su zavrsena nerijesenim rezultatom,a cetiri pobjedom (sva cetiri meca 2-1)
  11. FK Partizan 2012/13

    Ne znam sto vam smeta Djuric. Doveo stopera,doveo sponzora,ekipa igra u Evropi i jos kaze da ce se pobrinuti da ujedini navijace i ne znam sta vise da trazimo od njega :D .
  12. Sale Stanojević

    Saletov Dalien opet pobijedio 2-1.
  13. KK Partizan 2012/13

    Vise vjerujem EuroBasketu nego sajtu kakav je B92. Ako EuroBasket kaze da je nas onda je nas :šal
  14. FK Partizan 2012/13

    Ako je Gazda tacno to za plate igraca,onda je jos nesto sigurno. Sada je ekipa podmazana i nece biti Sale i Stojke jedini koji izgaraju na terenu.
  15. KK Partizan 2012/13

    Hadson nije klasicni plej. Komotno moze da igra i na dvojci. :wink:
Top