Недавни садржај од LazarP

 1. FK Partizan 2018/19

  Daj, bre, prestanite sa glupim poređenjima i nerealnim očekivanjima. Armin treba da ima zacementirano mesto u ekipi Partizana kakva je ona trenutno. Tako i Pantić. Šta bi trebalo da bude, šta je i kako nekad bilo su kategorije za vidovnjake i za setne. Đerlek je jedini igrač od svih koji nisu...
 2. Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

  @ Oplenac Promeni avatar. Sad je Partizanovac trener, nije u redu. @ mrzim_sve Javi mi kad slećeš na Ataturk. Obavezno. @ svi ostali članovi Kakav je Batica?
 3. VК Partizan, PK Partizan

  Nema veze, Srbija je pobedila Hrvatsku na EP. Malo li je?
 4. Uprava i marketing

  Naravno da je jasno. Naravno da Partizan nema novca da renovira ni jedan toalet, a ne da pravi natkrivene tribine na stadionu. Ovi smradovi bi na renoviranju stadiona ukrali jedan nov.
 5. Uprava i marketing

  Šta, bre, pišeš? Stadion je, u najmanju ruku, pod sporom. FK Partizan, kome svaki igrač koji je u njemu zaigrao, svaki trener koji ga je vodio, mora da oprašta dugove šalje poziv za izradu projekta rekonstrukcije objekta oko koga se sudi? I to je nešto što je za tebe normalno? Evo, ja "lik"...
 6. Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

  Igraće kurac. Pravda, nebeska
 7. Uprava i marketing

  Ja znam da JSD Partizan nema stadion. Ti lepo uzmi i okači sken tog poziva, da vidimo da ga nije poslao brat andrjuška.
 8. KK Partizan - uprava, finansiranje i transferi

  Nemo, pa ti ne znaš gde je levo. Na tebe su džabe bacili sendvič.
 9. FK Partizan 2018/19

  Marko Šćepović je mnogo školovaniji i bolji igrač. Ali se ne trudi na terenu, kako ste mnogi pisali. Razlika je u tome što kad ne možeš od Marka Šćepovića da stvoriš profesionalnog fudbalera, moraš da dovodiš Rikarda. Jer su "naša deca" govna. Doduše, samo dok ne odu.
 10. FK Partizan 2018/19

  Jedini trener Partizana kome se priznavalo da protiv krađe i uprave nije mogao je Nikolić. Jokan, Vuk, danas Batica… E, njihove ekipe moraju da gaze "njivaligaše", uprkos batinama za isključenja i ne sviranim penalima?
 11. FK Partizan 2018/19

  Najveću dominaciju u 21. veku smo zabeležili kada nam je Ramadani bio 100% gazda Omladinske škole. Problem u "saradnji" sa Ramadanijem je krađa para koje je dao za obeštećenje igrača koje je odvodio. Da su ostale u klubu, druga bi se pesma pevala. Prema tome, vrati se, Ramadani, vrati.
 12. KK Partizan - uprava, finansiranje i transferi

  Brate, to je razlika u spremanju igrača za kratkoročni cilj i za sezonsko takmičenje. To je isti kurac kao kad Federer planira svoju sezonu, samo u košarci to neće da može. Krdžalića zovneš kad se plasiraš na F4, a imaš dve, tri nedelje da se spremiš. Za šampionat su takvi treneri zlo.
 13. FK Partizan 2018/19

  Ne mora da se rutinira, kao što se mnogo njih nije rutiniralo. Večeras je pomak u pristupu očigledan. Kada se poboljša fizika i uvede minimalna automatizacija, uzećemo titulu. To će biti ove sezone. Do tada, strpljenja i pohvale za pomak.
 14. FK Partizan 2018/19

  Majstore, ako krenu da se bore, da im se vidi žar u igri, kao večeras, to je ono što Batica treba da donese. Ništa više od toga.
 15. FK Partizan 2018/19

  Partizan se ne bodri da bi dao "jedan smrdljivi gol" i pobedio. Neće dati ostavku, jer je Partizanovac, a ne pičkica isfrustrirana kojoj treba jedna pobeda obezbeđena jednim smrdljivim golom. Nismo "pravi", takvi smo kakvi smo. Još nas se plaše, još nas kradu. Titula, pičke, titula je naša...