Мени
Насловна
Форуми
Нове поруке
Претрага форума
Шта је ново
Нове поруке
Нове поруке на профилима
Најновије активности
Чланови
Тренутно присутни
Нове поруке на профилима
Претрага порука на профилима
Svetsko Prvenstvo 2018 - Russia
Superliga Srbije - Sezona 2018/19
Superliga Srbije 2019/2020
Superliga Srbije 2020/2021
Пријава
Шта је ново?
Претрага
Претрага
Претраживање само наслова
Од:
Тренутно присутни
Нове поруке на профилима
Претрага порука на профилима
Мени
Пријава
Насловна
Чланови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
MAK - најновије активности
MAK
reacted to
Dr Mo's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Zbog tog faula sam ja razbio daljinski o zid, Sadik bi izašao jedan na jedan s golmanom i poslednji igrač odbrane je napravio faul. Da...
Среда у 13.40
MAK
reacted to
PFChampion's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Са Станојевићевим манама и врлинама смо остварили рекордан низ у првенству али смо фејловали у свему осталом. Са Савиним манама и...
Среда у 13.39
MAK
reacted to
Matke22's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Pa ogromna je razlika između 0 i broja 10, složićeš se. Naša igra u domaćoj ligi je neka mršava 8, što je i više nego dovoljno za...
Среда у 13.14
MAK
reacted to
ZatucaniZapadnjak's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Zanimljivo je gledati kakav će biti prelazni rok kod Stanoja koji sledi. Taj prvi je bio takav da smo izvukli Savića za samo 300...
Среда у 13.11
MAK
reacted to
Matke22's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Nije tačno da se ne da prigovoriti na Stanojevića ako je to nešto oko same igre. I Savo je imao najveću podršku (i nas navijača i...
Среда у 12.53
MAK
reacted to
Dzo's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Тренер никад не треба да коментарише суђење, он је одговоран само за оно што екипа на терену пружи. За статус клуба и однос савеза...
Среда у 12.51
MAK
reacted to
Kiza Srbija's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Da Za pocetak ajde da igramo fudbal Da nije usao suma (koji gle cuda je izgleda visak u ovoj ekipi) mi sansu ne bi napravili u drugom...
Уторак у 18.04
MAK
reacted to
garbaN's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Ja nešto kapiram da roditelje i Partizan ne možeš da izabereš.. il' se rodiš crno beo, il' nemaš to u sebi, pa završiš kao klošar i...
Уторак у 16.41
MAK
reacted to
Kiza Srbija's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Mi nismo zasluzili da se plasiramo u evropu Prosle godine smo se provukli onim skokom miletica, jesmo igrali evropu - jesmo Jel otisao...
Уторак у 16.21
MAK
reacted to
Kazimir's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Iskreno Katai je mnogo bolji igrač Markovića bez obzira na karijeru da se ne lažemo, nije to do fizičke spreme prosto je bolji iako je...
Понедељак у 06.59
MAK
reacted to
kontraAV's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
U pravu si definitivno za sve navedeno. Pa, upravo kad se tvoje razmisljanje dovede u kontekst moje priče dolazimo do samo jednog...
Понедељак у 06.57
MAK
reacted to
kontraAV's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Nemamo mi novca za bilo kakve ambicije o tituli. Prosto to je realnost, sa ovom ili nekom novom upravom. Stanojević je sigurno trenutno...
Недеља у 16.15
MAK
је одговорио(ла) у теми
FK Partizan 2020/21
.
Zatucani zapadnjak- sa uzivanjem sam procitao svaku tvoju rec. Sve potpisujem
08.04.2021
MAK
reacted to
ZatucaniZapadnjak's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Čisto sportski ću sve ovo da pokušam da analiziram, dan posle. pre svega da odgovorim @Goran Tomić nakon jučerašnjeg meča, Stanojev...
08.04.2021
MAK
reacted to
Kiza Srbija's post
in the thread
FK Partizan 2020/21
with
Like
.
Ne treba preterivati Ovaj niz pobeda u prvenstvu za nas je nezamisliv zadnjih sezona nismo bre mogli da vezemo tri pobede kuci malo malo...
08.04.2021
Насловна
Чланови