Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

  • "* Pred poèetak žreba pojavi se na sajtu UEFA LIVE prozor i tu klikni i otovrice ti se prozor sa parovima."

    "Znaci, link za LIVE DRAW se pojavljuje samo nekoliko minuta pre pocetak zreba, do tada home page UEFA izgleda kao "normalno".
    Ako i kad kliknes na LIVE DRAW novi prozor sa imenima se ne otvara, mozda je problem automatski pop-up blocker koji vecina danasnjih browsera ima. Onda pokusaj sledece, pritisni CTRL na tastaturi i tada klikni na LIVE DRAW. Kad drzis CTRL to iskljucuje pop-up blocker samo za taj klik.
    Kada se prozor sa imenima otvori na pocetku moze da izgleda kao da se nista ne desava. To je zato sto prilikom zreba prvo objasnjavaju ukratko proceduru i koje su ekipe ukljucene pa ako je zreb u 12:00 na internetu imena timova pocnu da se "pomeraju" tek nekih 10-ak minuta kasnije. Znaci kada ti se otvori taj novi prozor sa imenima samo sacekaj malo i gledaj, imena se automatski pomeraju kad pocne."

    sa partizan.rs. i ja sam se smorio prosli zreb, valjda cu sada naci.
  • Учитавање...
  • Учитавање...
  • Учитавање...
Top