Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

nimante

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

  • Hahahahaha, duvaj kurac, vladiko, nemam vremena da jedem ova dva dana. Pokusavam da pozavrsavam sve na poslu da bih mogao da stignem na tekmu. Vidimo se u Hramu pa onda mlati tim kandilom koliko hoces. :)
    Posto ne mogu da te dobijem mobilnim, ne javljas se, ovako je najbolje da ti 'dostavim' poruku, koja glasi :

    :pop
    Jel' ti poznat autor teksta ? :)

    Ništa mi nije jasno, za Partizanove igraèe se daju milioni, Kleo,Fejsa, Petroviæ, Saviæ... A za Zvezdine niko ništa, niko neæe da ih kupi kao krastavce i pasulj iz EU... A opet, jasno je da su Zvezdini igraèi i tim mnogo bolji, i da nisu prvaci samo zato što postoji Tole Karadžiæ na funkciji predsednika FSS... Može li neka komšinica da mi objasno ovaj fenomen...?!
    (Šaran, 3. jul 2011 13:32)
    Daj boze da ovako ne budete ukrizi dok je sveta i veka...
    (nimante, 2. maj 2011 22:24) Hiljadeeee porukaaaa,,,,,Krivo mi je sto Stanoje nije poceo tu pesmu u svlacionici,bilo bi mnogo jako!!!
  • Учитавање...
  • Учитавање...
  • Учитавање...
Top