• Kao što ste verovatno primetili, od sinoć nam je ugašen profil na Instagramu. Nekome se očigledno nije svidela naša objava u kojoj se ne slažemo sa odlaskom na utakmicu Partizan - Mega i neko je praćen svojim ličnim interesima i pratiocima pokrenuo prijavu naše stranice, koja je rezultirala privremenom blokadom. Borićemo se da vratimo staru stranicu, a ako ne uspemo krenućemo iz početka sa nadom da će vrlo brzo biti sve kao pre. Nastavićemo da vas obaveštavamo o daljim dešavanjima i našim sledećim koracima.

  Iza naših objava na društvenim mrežama stoji uredništvo Partizan.net i samim tim preuzima odgovornost za njih. Ni u jednom momentu, bilo putem foruma, bilo putem društvenih mreža nismo nametali lično mišljenje niti cenzurisali suprotno, svesni sopstvenih mana i nedostataka iste ne nadoknađujemo prodajom vere za večeru.Недавни садржај од Pacino

 1. KK Partizan - sezona 2013/14

  Dobrodosao :D: Da li ce moci da igra kup?
 2. Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  Peka zivotinja! :respect Vratice se kad tad. :D
 3. Radio Mileva 2014

  Navodno neki iz Bundeslige, videcemo...
 4. Radio Mileva 2014

  Blic kaze 2 miliona... Ne znam da li da se smejem ili placem. Izgleda Zahavi poceo da "ulaze" u klub.
 5. Uprava i marketing

  Da li je bre moguce?! :banghead :puke
 6. Uprava i marketing

  Docekasmo i taj dan. Samo jos ovi vampiri da odu...
 7. Radio Mileva 2014

  Lepo bi bilo da dodje jos jedan napadac, ali nisam za Andriju. Mislim da trenutno moze da se nadje mnogo bolje resenje, naravno, ako se hoce. Nov sam ovde, pozdrav svima! :D:
Top