• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

Petar-Skopje

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

 • Da li imas mozda na nekom sajtu zakaceno, ili mozes ti da mi posaljes, pripremu sa stampu u boljoj rezoluciji, za Uprava napolje a mozes i za gde su pare?

  Rece mi Aca da tebe kontaktiram...

  Pozz
  Druže isprazni sandnuèe sa privatnim porukama, treba mi par informacija. :ziveli
  Pozdrav.

  Vidim, i ti pratis tenis. Posalji mi PP, da mogu da ti posaljem nesto. Ja ne mogu prvi da ti saljem privatnu poruku jer mislim da si onemogucio...a ne smijem ovako jer je reklama jednog teniskog foruma u pitanju.
  Pa gejlija sam!:buhaha
  Salim se naravno, pa nista, citao sam tvoje postove i ok si mi ovako kao lik, bar koliko mi se cini...
  To sto je trebalo da se desi prosle godine, da posle Zrinskog igramo u Skopjlu protiv Rabotnickog desilo se ove godine, tada je Zrinski umesto Partizana igrao u Skoplju.
  ono sto je veoma bitno je to da je projekat Rabotnicki ovih dana prakticno zavrsen za njihovog sponzora Trifuna Kostovskog, biznismena i gradolnacalnika Skoplja. On je preuzeo Vardar pre desetak dana i preselio skoro kompletan tim iz Rabotnickog, tako da sampion Makedonija u ovom momentu ima samo tri cetiri fudbalera. Postoi mogucnost da igraci Vardara kao pozamljeni igraju kvalifikacije za Ligu sampiona da ne bi bila bruka, a onda bi se vratili u Vardar za prvenstvo. isto tako i novi trener Vardara RATKO DOSTANIC trebalo bi da bude "savetnik" Rabotnickog za ove megjunarodne utakmice.
 • Учитавање...
 • Учитавање...
 • Учитавање...
Top