• Registracije za nove članove su otvorene do subote, 9. jula!. Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

  1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz proces odobravanja.

  Pravilnik »
  Predstavite se »
Petar-Skopje

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

 • Da li imas mozda na nekom sajtu zakaceno, ili mozes ti da mi posaljes, pripremu sa stampu u boljoj rezoluciji, za Uprava napolje a mozes i za gde su pare?

  Rece mi Aca da tebe kontaktiram...

  Pozz
  Pozdrav.

  Vidim, i ti pratis tenis. Posalji mi PP, da mogu da ti posaljem nesto. Ja ne mogu prvi da ti saljem privatnu poruku jer mislim da si onemogucio...a ne smijem ovako jer je reklama jednog teniskog foruma u pitanju.
  Pa gejlija sam!:buhaha
  Salim se naravno, pa nista, citao sam tvoje postove i ok si mi ovako kao lik, bar koliko mi se cini...
  To sto je trebalo da se desi prosle godine, da posle Zrinskog igramo u Skopjlu protiv Rabotnickog desilo se ove godine, tada je Zrinski umesto Partizana igrao u Skoplju.
  ono sto je veoma bitno je to da je projekat Rabotnicki ovih dana prakticno zavrsen za njihovog sponzora Trifuna Kostovskog, biznismena i gradolnacalnika Skoplja. On je preuzeo Vardar pre desetak dana i preselio skoro kompletan tim iz Rabotnickog, tako da sampion Makedonija u ovom momentu ima samo tri cetiri fudbalera. Postoi mogucnost da igraci Vardara kao pozamljeni igraju kvalifikacije za Ligu sampiona da ne bi bila bruka, a onda bi se vratili u Vardar za prvenstvo. isto tako i novi trener Vardara RATKO DOSTANIC trebalo bi da bude "savetnik" Rabotnickog za ove megjunarodne utakmice.
 • Учитавање...
 • Учитавање...
 • Учитавање...
Top