Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од Sasha Bely

1. Sasha Bely

KK Partizan 2024/2025

https://direktno.rs/sport/kosarka/617011/partizan-zvezda-evroliga-nba-evropa.html Interesantan info. Da malo odmorimo mozak od transfer pijace
  2. Sasha Bely

KK Partizan 2024/2025

Ma wash mora da ostane samo mu ulogu naći i minute. Nisam siguran da bi se naša prva petorka naigrala protiv ove KLS postave. Ekipa bez Karlika… tipa Ife,Nilikina, Vanja, Sterlin i Davis lagano gubi od 3 dve utakmice. Bas sam oduševljen kako smo izgledali. Od Lakica, Mitra i Majka koji rudare do...
  3. Sasha Bely

KK Partizan 2024/2025

Bravo crno bela decoooo! Titula se vratila kući! Meni draža titula nego u Aba ligi. Dosta stvari je sad jasnije. Wash i Lakić sigurno idu u 12 sledeće godine. U vecini slučajeva čak ispred Vanje. Bravooo!
  4. Sasha Bely

KK Partizan 2024/2025

Kakva bi jebena šteta bila da nismo odigrali ovaj cirkus od lige. Prvo ne bih znao da nam je Wash možda i najbolji igrac gledano i kad smo kompletni. Da nije pitanje da li treba da ostane nego još koliko treba da ostane! Drugo da je Poku genije ida ako mu Željko nadje ulogu dogodine biće pakao...
  5. Sasha Bely

KK Partizan - transferi

Nema Bonga sta da traži u NBA. Takvi igrači koji su u El zlato jer imaju 100 kvaliteta ali nijedan izražen u NBA jednostavno ne prolaze. Prodje jedan u milion. Tamo Dario Šarić npr.mase peškirom.
  6. Sasha Bely

KK Partizan - transferi

Parker ne može na 5 ni u igrici. Pre će Poku na 5 da glumi Jana za sirotinju. A za Osetkovskog ne znam . U životu ga nisam gledao pa je bih da se pravim pametan.
  7. Sasha Bely

KK Partizan - transferi

Da privatizujem još malo temu i odem u off :D Hvala i Kevinu kapitenu na ulozi u celom transferu. Nemam nikakve info. Al ne verujem da ga Jabari nije pitao za savet. Ne verujem da je rekao da je Željko lud i da maltretira igrače tokom sezone. Dovoljno je bilo samo reci istinu . Da smo u ovom...
  8. Sasha Bely

KK Partizan - transferi

Izdvojio bih dva komentara. ,,Neko igrace iz FIBA LŠ, a neko čerupa Barselonu i otima najbolje/najskuplje igrače…”” ,,2.5 miliona plata , sto bi rekao zeljko , pravi se Prica da partizan ima para” Ciganske su suze lekovite :respect
  9. Sasha Bely

KK Partizan - transferi

Ogromna pohvala za Željka i Zorana. Glupo je da kažem da su naučili nešto iz prethodnih godina ali je tako. Jabari bas ono sto nam treba. Kos mašina, luda glava koja kod nas može samo da poludi u pozitivnom smislu. I dobro je sto ne igra odbranu. Pun mi je kurac dobrih momaka koji peglaju...
  10. Sasha Bely

KK Partizan - transferi

5 miliona dolara za dvogodišnji ugovor. I posle mi sirotinja :D
  11. Sasha Bely

KK Partizan - transferi

Od kad je Sterling loš odbrambeni igrac? Ili sam možda nešto propustio.
  12. Sasha Bely

KK Partizan - transferi

Mozda ne igra odbarnu al u napadu plodi. Kapitalac ako stvarno dodje. Ja ga vidim na 4. Tri ovakva pojačanja , svi da su zdravi i nebo je granica.
  13. Sasha Bely

KK Partizan 2024/2025

Bravo za sve… Najdraža pobeda u sezoni! Muda do poda. Nek kazete da sam lud ali me Mihailović podseća na Lerija Birda. Balsa kao Hakim. A sad po titulu :pfc: Valjda će se Željko smilovati pustiti još nekog da igra.
  14. Sasha Bely

KK Partizan 2024/2025

A ko će da igra ako ne igraju Bonga, Vanja, Wash i Poku? Sprdamo se sa ligom ali i sa imenom kluba i navijačima. Ni meni se ne dopadaju nastupi Bogdana na kzs. Daleko je on od renomea da može da se sprda kao Dule ili ciganski pacov. A Željko iako veći od svih nikad nije bio u tom fazonu.
  15. Sasha Bely

KK Partizan - transferi

Balsa , Dejvis, Mike idu sigurno i jedan od dvojca Nilikina , Ife. Wash ostaje sigurno. To je moje mišljenje. Znaci fali nam minimum 4 ozbiljna igrača.