Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од serAlex

1. serAlex

KK Partizan - transferi

Možda zato što mu je košarka posao, a karijera neće trajati večno. Para vrti gde burgija neće...
  2. serAlex

KK Partizan 2024/2025

Poznajuci nas talenat da zaseremo, bolje sto je tako.
  3. serAlex

Letnji prelazni rok (Radio Mileva 2025.)

Jel' imaju oni nekog svog Pilatesa? Kad već "pljačkamo" nek' je bal.
  4. serAlex

Ovaj uspeo da izmenja više klubova nego što ima godina života. :D
  5. serAlex

KK Partizan 2024/2025

Dan posle jedna kritika, da ne bude da je sve savršeno. Namazani klinci namerno povukli ručnu da neko slučajno ne pređe 100. pa da mora ceo džeparac na krofne da daje. :D
  6. serAlex

KK Partizan - transferi

Džaba se ložite, opet Mirotočivi sjebao posao. :D
  7. serAlex

KK Partizan 2024/2025

U celoj priči meni nisu jasni ljudi koji se tangiraju šta će ciganska govna da kažu... Oni koji su pristali da ugase svoj klub i navijaju za privatni, da prodaju dušu đavolu sve zbog kompleksa. Puca mi kaiš za njihovo mišljenje. Edit:
  8. serAlex

KK Partizan - transferi

A odakle bilo kome ideja da Exum ide iz NBA?
  9. serAlex

Po svemu vidjenom skloniji sam da poverujem da je dosla kako bi ispunila davnasnji san da zaigra za FKP. I kako se stvari sa prelaznim rokom odvijaju, nije daleko ni to da nju moramo da registrujemo.
  10. serAlex

KK Partizan 2024/2025

Taktika za sutra: DC uzima sve suteve. Ko samo pogleda ka kosu osim njega momentalno klupa. :D
  11. serAlex

KK Partizan 2024/2025

Pitanje hoce li biti prosirenja. Bas me zanima da li ce Izraelski timovi nastaviti da igraju i hoce li uopste iko imati petlju da ih primi u halu.
  12. serAlex

KK Partizan 2024/2025

Neka hvala, taj kiks omladisnke skole zelim sto pre da zaboravim. Zbog takvih debila kao on neko je morao ozbiljno da odgovara.
  13. serAlex

KK Partizan 2024/2025

Jebes ti ovakvo jutro, nema saopstenja iz Podgorice. Ponistavaj sve. :D
  14. serAlex

KK Partizan 2024/2025

Momci su na kraju bili najbolji kada je bilo najbitnije. :clap
  15. serAlex

KK Partizan 2024/2025

Ako cemo svadbarski, bolje da predamo sluzbeno.