Shone

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

 • Pozdrav, procitao sam tvoj komentar u vezi sa Borusijom D. i Jirgenom Klopom. Ako mozes samo da mi napises fore ili neke najzanimljije inovacije koje koristi Klop. Posto mnogo volim fudbal i sve sto ga prati (pratim kad god mogu utakmice, treninge, citam o taktikama, psiholoskoj prpremi..) bio bih ti zahvalan da mi to napises posto vec imas izvor info. Ja to cisto radim iz hobija.

  Ja znam da u pripremnom periodu igraci Dortmunda sa strucnim stabom od 7h do 8h ujutru voze bicikle, nesto kao mauntin bajk (po nekim brdima i palninama). Zatim od 10h imaju uobicajen trening, izmedju Tur de Fransa:D i tog treninga je lagani dorucak, ali ne ono da pojedes kilo mesa, kobasica, pola kile hleba:D , jer ti je planinski vazduh otvorio apetit, vec kao u hotelu-parce hleba nesto namazano i caj ili casa mleka.

  Posle jutarnjeg treninga, ide odmor i rucak, a tamo nege oko 17-17.30 je drugi trening. Zatim neke analize, odmor, vecera i spavanje.
  Pozdrav Shone,
  hteo sam da te pitam nesto preko PM, ali ti je inbox pun. Ako mozes i budes u prilici da obrises neku poruku kako bih ti posalo moju poruku.
  Grobarski pozdrav
  vidim imas veoma dobar avatar !! :D
 • Учитавање...
 • Учитавање...
 • Учитавање...
Top