Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од stef

  1. Olga Lubnskaja - Oktobar 17.2008.

    Imam tu srecu da poznajem Olgu i mogu da potvrdim da je sjajna osoba! Cak mi je i jendu CSKA majicu poklonila :)
  2. Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

    Dejan Borovnjak danas po navici razvalio cigane: za 37 minuta postigao je 23 poena (9/11 za 2, 5/6 za 1), imao 10 skokova, 1 asistenciju, po 2 izgubljene i ukradene lopte, napravio 2 faula i iznudio 5! Stvarno sjajno! Fan Club je ponosan na njega! I tuzan sto vise nije u Partizanu :( p.s.Vosa...
  3. Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

    Aha, radi, radi ;)
  4. Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

    Borovnjak briljirao protiv FMP-a! Postigao je 16 poena: 3/4 za 2, 4/4 za 1, 2/4 za 3(na SOS-u rekose da je dao 18!), uz 6 skokova, 1 izgubljenu loptu, 5 napravljenih i 3 iznudjena faula! Samo nek tako nastavi!
  5. Dragan Mance - njegova duša lebdi nad jugom

    Tuga! Prosle su 23 godine, tacno onoliko koliko je Dragan ziveo! Mogao je 'ladno da prozivi jos jedan ceo zivot... Strasno. Ovaj put sam se suzdrzao da ne zaplacem na grobu, ali sada kada ponovo citam ceo ovaj topik, ne mogu da se obuzdam... SLAVA MU!
  6. VК Partizan, PK Partizan

    jbg... sta reci... ostaje zal...
  7. Dule Vujošević

    ...današnje Novosti, deo Duletove izjave: "(NE)POKRETNA IMOVINA BORBU na parketu sa sportskim rivalima, Partizan godinama vodi i van terena. Šampion želi da se čuje poziv na logističku i finansijsku podršku. - Ne želimo bilo kakvu nagradu za posao kojim se časno bavimo i zato što na treningu...
  8. Dule Vujošević

    Dule dobija ulicu: http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=33069
  9. Hokejaški klub Partizan

    A neko se uspavao :banghead pa je stigo samo na basket da ode! Sve cestitke nasim crno belim borcima! Gledao sma ih par puta ove sezone i mogu slobodno da kazem da se tako postuje i nosi CRNO BELI dres!
  10. VК Partizan, PK Partizan

    Daj da vidis kad u meni djavo povileni, djavo povileni, djavo povileni! Lepo provedeno vece, sa nekoliko novih hitova (svedok saradnik, cekaju te lisice, ubio si kera, gore pomenuti djavo...)! Crno belim ajkulama svaka cast!
  11. VК Partizan, PK Partizan

    U sredu od 19h, u okviru 5. kola evrolige, na Banjici gostuje ekipa Brese! Pametnom dosta... ;)
  12. Hokejaški klub Partizan

    Danas u 17h u ledenoj dvorani hale Pionir igra se derbi Partizan-zvezda pa ko ima vremena nek dodje...
  13. VК Partizan, PK Partizan

    Veceras na Banjici i kompletan KK Partizan! Ko je hteo mogao je komotno da stigne na obe utakmice i da zadovoljan ode kuci. Prodje jos jedan CRNO BELI dan... Bravo crno bele ajkule!
  14. VК Partizan, PK Partizan

    Na zvanicnom sajtu vaterpolo kluba tako pise. Evo, uveri se i sam: http://www.wpcpartizan.org.yu/
  15. VК Partizan, PK Partizan

    19.1.2008. PARTIZANOV DAN: Prvo kosarka sa Slovanom u 17h a onda i novi duel crno belih ajkula sa Posilipom, u 20h! Vidimo se, ili sto bi pokojni Sloba Novakovic rekao GROBARI zdravo!
Top