• Kao što ste verovatno primetili, od sinoć nam je ugašen profil na Instagramu. Nekome se očigledno nije svidela naša objava u kojoj se ne slažemo sa odlaskom na utakmicu Partizan - Mega i neko je praćen svojim ličnim interesima i pratiocima pokrenuo prijavu naše stranice, koja je rezultirala privremenom blokadom. Borićemo se da vratimo staru stranicu, a ako ne uspemo krenućemo iz početka sa nadom da će vrlo brzo biti sve kao pre. Nastavićemo da vas obaveštavamo o daljim dešavanjima i našim sledećim koracima.

    Iza naših objava na društvenim mrežama stoji uredništvo Partizan.net i samim tim preuzima odgovornost za njih. Ni u jednom momentu, bilo putem foruma, bilo putem društvenih mreža nismo nametali lično mišljenje niti cenzurisali suprotno, svesni sopstvenih mana i nedostataka iste ne nadoknađujemo prodajom vere za večeru.  • daj brate nabaci i meni neku od onih cica :D
    bice ti previse da imas sve za sebe hehe
    Ovako sam ja uradio. Posle instalacije pokreni FM2009 v9.1.0 Patch.exe , saèekaj da se ažurira verzija i nakon toga prekopiraj file fm91_tl.exe u folder u kome si instalirao igru i POKRENI GA. Posle ovaoga možeš startovati igru. Takav je moj peè, sad ne znam kako je kod tebe.
  • Учитавање...
  • Учитавање...
  • Учитавање...
Top