Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од TurskiGrobar

  1. TurskiGrobar

    KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

    Uzbuđen sam što ću ponovo gledati KK Partizan u Ankari
  2. TurskiGrobar

    KK Partizan - uprava, marketing, transferi

    Dodali smo Dalas Mur na naš spisak, ali treba nam još jedan plejmejker, ali ovaj plejmejker bi trebao imati jaku asistenciju. To bi trebalo da doda um igri. Drugim rečima, ovaj plejmejker bi trebalo da bude poput trenerove ruke na terenu. Najbolji primer za to je Slukas.
  3. TurskiGrobar

    KK Partizan - uprava, marketing, transferi

    Do pre mesec dana, timovi poput Fenera i Efesa bili su zainteresovani za "Žajte". Koliko sam čuo, imao je problema sa povredama. Osim njih, on je igrač koji mi se sviđa, ali nadam se da imamo bolje alternative.
  4. TurskiGrobar

    Nisam ja zvezda, ja sam PARTIZAN

    Nisam ja zvezda, ja sam PARTIZAN
  5. TurskiGrobar

    Our friends in the world

    As a Partizan fan, one of the reasons I joined the forum was to improve my Serbian language, but I wanted to Google Translate so, I wouldn't make a mistake in the first message and I got caught. Greetings to all.
Top