Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од wladinho

  1. wladinho

    ABA-liga 2012/13

    Nismo mi nista zgresili, nego smo sami sebi krivi. Prvo sa izgubljenom loptom 14 sekundi pre kraja, a onda i sa ovim neporkrivanjem igraca kada je to bila jedina realna opcija za kos.
  2. wladinho

    Liga Evrope 2012.

    Ja sam bas takvu varijantu i smislio za odlazak tamo.
  3. wladinho

    Jelen Superliga 2011/12

    Najbitnija su 3 boda i ponovna razlika od +10 nad ciganima. O igri manje-vise . . .
  4. wladinho

    Akcija-GDE SU PARE?

    A koji natpis? Jel ovaj iz tvog potpisa? Imam ja neke varijante za mijice gde ih radim stalno, pa da vidimo sta moze na vecu kolicinu.
  5. wladinho

    Uprava napolje! Vanredni izbori!

    Malo humora nije na odmet!
  6. wladinho

    Uprava napolje! Vanredni izbori!

    Da li sam ja prvi koji je zapazio izjavu Krleta na konferenciji, kao odgovor na Jovicicevu izjavu za burek? "Mi nemamo burek u Partizanu, moramo da ga porucimo da ga donesu" - jos jedna u nizu profesorskih packi :)
  7. wladinho

    FK ĐurGarden 2011/12

    Nema, tu je samo malo obimniji livescore. Ima samo nekih 5-6 utakmica za streaming.
  8. wladinho

    Kvalifikacije za LE 2011/12

    Mislim da taj njegov potez pokazuje samo koliko mu je bilo krivo sto nije imao jos nekoga ko bi mogao da doprinese boljem rezultatu, jer je on nas najbolji vezni igrac trenutno u timu.
  9. wladinho

    FK ĐurGarden 2011/12

    Jedini spas je da se digne kuka i motika i da se zakuca na vrata u Humskoj 1!
  10. wladinho

    Jelen Superliga 2010/11

    Pozdrav svima, Nisam nesto mnogo postovao na ovom forumu, iako redovno pratim, ali sad eto moram da kazem moje vidjenje. Totalni sam fan SS-a, ali poceo je da se gubi. To je posledica neiskustva vodjenja velikog kluba, jer u nasem slucaju mora da se bori sa mnogo faktora a ponajvise...
  11. wladinho

    FK Partizan 2010/11

    +1 Pa ne kruzi medju navijacima za dzabe slogan: "KAD JE IGRA GRUBA, TU JE FEJSA LJUBA"!!!
  12. wladinho

    Liga šampiona 2010/11

    Uglavnom ne stignem da kazem na ovom forumu svoje misljenje, jer dok ja iscitam temu neko je vec napisao ono sto sam ja hteo, ali sad stvarno moram da kazem sta mislim. Ovo je NAJVECA budalastina koju sam cuo u zadnjih neznam koliko vremena. Pa kad bi se tako menjali treneri onda ne vidim ulogu...
  13. wladinho

    Prelazni rok, leto 2010

    Jeste on buducnost kluba, ali je Sale lepo rekao na SOSu da je mnogo se ponasa mnogo nonsalantno za svoje godine. Zato je i pao u drugi plan. Apsolutno ispravno.
  14. wladinho

    Prelazni rok, leto 2010

    Ja spadam u onu grupu koji su uvek voleli igrace poput Boje, ali isto tako smatram nece on biti zamena za Klea. Nema on taj golgeterski njuh. Ali zato ima snage ko priplodni bik, a to je ono sto nama treba. Da ore stadione kad nema ko drugi.
  15. wladinho

    Prelazni rok, leto 2010

    pa i pantic je blistao protiv reala. a da li bi i sad?
Top