Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од zoran.pfc

1. zoran.pfc

Evroliga 2024/2025

GAZI GOVNA BREEEEEE
  2. zoran.pfc

Evroliga 2024/2025

Znači sedmi smo od večeras.
  3. zoran.pfc

Evroliga 2024/2025

Neka uče od najjboljih.
  4. zoran.pfc

Evroliga 2024/2025

Ljudi, jel može jedan dogovor ovde na forumu? Da ja lepo već u prvoj utakmici EL naš tim nazovem cirkuzantima pa da kao ljudi uživamo do kraja :D :D
  5. zoran.pfc

Uprava i marketing

Meni ipak lakše pada da krenemo od beton lige, ionako bar još 5-6 godina nećemo ništa osvojiti. Ništa se ovde ne radi slučajno, psihopata ima cilj da nam ogadi sve u šta smo se kleli. Mijatović je na to pristao i što se mene tiče posle onog hvalisanja psihopate za mene je postao idto kao i...
  6. zoran.pfc

Evroliga 2024/2025

Manje više, cirkus vašar isti k.
  7. zoran.pfc

Evroliga 2024/2025

Pre tačno dve godine, posle poraza od cigana i Asvela, kada smo otišli na 4:9 skor u evroligi, ekipu sam nazvao vašarskom. Nakon toga se desilo to što se desilo tako da nas je jedna lopta delila od F4. Uglavnom, isto sam ih tako nazvao posle poraza od Armanija pre neki dan.....tako da epilog...
  8. zoran.pfc

Evroliga 2024/2025

Marš u kurac cirkuzanti.
  9. zoran.pfc

FK Partizan 2024/25

Izgleda nisam jedini kome du danas krenule suze posle 2:1
  10. zoran.pfc

FK Partizan 2024/25

Nama je izgleda 5tog oktobra svanulo tek sa Miloševićem:buhaha
  11. zoran.pfc

FK Partizan 2024/25

Nisam ja navikao na ovakav Partizan.
  12. zoran.pfc

FK Partizan 2024/25

Nekada sam zbog ovakvih poraza razbijao sve okolo, svađao se u kući sa svima....danas primamo gol u 96tom ja se smejem kao lud. A ustvari možda i jesam, ali niko nema hrabrosti da mi kaže.
  13. zoran.pfc

FK Partizan 2024/25

Priznali ili ne, Stanojević je više uradio na urušavanju Partizana poslednjih 3-4 godine nego Vučić lično.
  14. zoran.pfc

FK Partizan 2024/25

Misliš nećemo je dočekati?
  15. zoran.pfc

KK Partizan - transferi

Možda večeras umesto Simfonije puste "Crne kose.." pa to bude iznenađenje.