Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Drug 022

Grobarčina
Учлањен(а)
10.10.2007
Порука
1.862
Reaction score
362
Локација
Средњи Банат
Osim gostavanja u Istanbulu smo pokazali u ovih nekoliko jakih utakmica određenu dozu agresivnosti, volje i želje za pobedom...mene sada najviše kod nas brine motivacija za "male" utakmice koje nam slede. Na utakmici protiv Rada se i tu video određeni pomak, nadam se da će momci u istom ritmu pregaziti Kolubaru i Nišavu. Da ovaj pozitivni momentum što duže potraje :napred-partizan:
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.850
Reaction score
13.491
Ja se bojim utakmice sa govnima iz Nisa zbog govna na njihovoj klupi....ako mi mislimo to uzeti treba igrati 10x jace nego protiv drzavne mezimice tako da ni 10 anti-PFC sudijskih govana tu ne moze da kroji rezultat.
Na vreme dati gol za 2:0 i nema problema. Posle ih natenane puniti do vrha kad pocnu da gube glavu po terenu. Protiv Kolubare bi trebali odmoriti vecinu igraca.....Oba beka, Zdjelara, Pantica, Jankovica, Rikarda....dosta je tu potrosene energije, a ne treba rizikovati ni povrede u utakmici koju moramo biti sposobni da pobedimo koji god sastav da izadje.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.968
Локација
Kragujevac
Upravo to, ako nas “drugi tim” ne moze da pobedi 3-ligasa, onda neka ispadnemo. Dati sansu Enakeu na krilu, Ivanovicu, sredinu neka drze Smiljanic,Djerlek, moze i Sale da odigra malo, pozadi Vulicevic i Sehovic, Urosevic moze na stopera.

Nadam se da igraci kao Stojke,Valiente, Jankovic, Ricardo nece ni putovati.
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Kako je kidao ovaj Ivanovoć pre dolaska u Partizan, mnogo sam očekivao od njega. Nije loše ni započeo nekoliko utakmica...
Čak mi i obeštećenje od 400.000 evra bilo opravdano...
A možda i proradi.
Treba da igra, da se nametne barem obeštećenje da se pokrije u nekom sledećem roku.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
537
Reaction score
1.845
Ivanovic je odigrao super u finisu prosle sezone,bio je medju najboljima. Ove sezone kao da ima barem 5kg viska i kao da nije fizicki spreman,spor,trom,amaterski deluje. Uzas. Ne znam sta mu se desilo. Enake je sa druge strane odlican igrac i nadam se da ce Batica da ga vrati u zivot,jako bi nam koristio takav igrac u nastavku. Brz bek koji zna da centrira.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Enake nije mogao ni da igra u našoj ligi jer imamo 5 stranaca - njega, Valijentea, Šćekića, Zakarića, Rikarda. Imali smo i Sumu, znači 6.
Moralo je da se rotira sa strancima, a kad bude Šćekić uzeo naš pasoš, biće prostora za Enakea, pa ako je bolji od Vuleta igraće.
Nisam za to da igra na desnom krilu, više mi se sviđa da igra beka protiv bunkera.

Ivanović je pao i fizički i psihički. Ne znam šta se dešavalo tu oko njega, znam da smo hteli da ga zavaljamo u Koreju ili gde već.
Sad kad je jasno da ostaje, nadam se da će se podići i odigrati nešto, a videli smo prošle sezone da može.

Ne razumem upise tipa "oterati tog i tog"... ništa, daj onda da ostanemo sa 14 igrača, dovoljno? (#51 i Suma su drugo :) )
Bata će naravno pokušati da izvuče maksimum iz onoga što imamo, nisu galaktikosi ali potencijala ima (pričam to već mesecima), kao što je Marko izvukao maksimum iz ekipe pretprošle sezone i posrao se po celog ligi i sistemu gde mezimica igra potpuno drugačiju igru.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.162
Reaction score
36.567
Evo novog dokaza:
http://mondo.rs/a1134484/Sport/Fudbal/Partizan-Crvena-zvezda-da-li-je-bio-gol-arhitekta.html

Samo, džaba se čovek cima. Bolesni ciganski mozak ne priznaje ništa osim naprednog paint-a. :biggrin:

P.S. Jel' video neko sinoć onog bivšeg maestralnog člana moćne nemačke reprezentacije, osvajača bronze na Mondijalu, kurac, palac...?

Dn4jijZX0AE_cmb.jpg:large


maznuo sa tvitera :buhaha

A tu je znači?! Ja ga tražim od nedelje. :buhaha
 
Последња измена:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.700
Reaction score
29.362
Локација
Beograd
ako nas “drugi tim” ne moze da pobedi 3-ligasa, onda neka ispadnemo
Ako Ivanovic odigra dobro možda dobije i priliku da zaigra za tog treceligasa, mada nisam siguran da može da odgovori izazovima trece lige.
Voleo bih ja da naš ,,drugi tim,, pobedi trećeligaša bez ikakvih problema i da bilo ko od ovih naših ko zaigra u tom ,,drugom timu,, pokaže da je klasa za trećeligaša (pa da ga možda posle i prodamo tamo :D ) i da naša pobeda bude sasvim ubedljiva...
...ali iskreno razmišljam hoće li sve to biti tako...? :icon-rolleyes:

Očaj živi bi bio da sad kao nešto preterano ,,poletimo,, posle derbija pa da kažemo da smo ,,Bog i batina,, i da možemo da pregazimo Kolubaru kao plitak potok bez da se oznojimo i kao nešto zamaramo prvotimce...jer ko mnogo ,,poleće,, a bez KONSTANTNOG pokrića za tako nešto, brzo naleti i na neko ,,prizemljenje,,...
Dakle bio je derbi - izgarali smo, nemoj sad da ovu utakmicu (i svaku sledeću!!!), kakav god da je protivnik, shvatimo kao neku priliku za odmor!
Ne, mora i dalje da se izgara u svakoj!!!

Što se ja sad tako ,,ložim,, i tražim maksimalnu ozbiljnost (pa i vrlo jak naš tim na terenu!) protiv trećeligaša - pa zato što sam se nagledao utakmica Teleoptika i u Trećoj pa i u Drugoj ligi, i jeste Druga jača, tu nema dileme, ali...evo, Teleoptik kada je ušao u taj viši rang iz te Treće lige, znao je (i to u istom sastavu) itekako da pobedi i Drugoligaše sa vrha, ali i da gubi od nekih koji su dole na tabeli - znači nisu te razlike Druga liga - Treća liga baš u svakom momentu tako drastične, niti je neko iako trećeligaš baš raspoložen da se samo skloni ili unapred preda bez da pruži otpor, napravi po koju šansu, ili udeli po koju batinu...

A i brate, blam bi me bio da se Lazarevčani smeju na tribinama ili sprdaju sa Partizanom ako nam nešto krene loše, ne samo zbog Partizana nego i zbog mene lično, jer možda tamo sretnem par poznanika, koji će mi onda reći: pa šta je bre ovo?! Pa jel ove ti gledaš svake nedelje?
Jer Partizan je nekad bio takav pojam za manje klubove, da se tu pitanje autoriteta ili ko će da dobije utakmicu uopšte nije ni postavljalo...
Naš Mane Bajić je baš zato što je bio neko značajno ime koje dolazi iz tako velikog Kluba godinama radio u toj Kolubari kao trener, i uspomena i poštovanje za njega bi takođe trebala da se odrazi u našem sutrašnjem ozbiljnom i gospodskom pristupu utakmici - uz bar tri razlike za nas.

Evo i malo podsećanja kako je to kad Partizan igra protiv trećeligaša za Kup, za nauk i pouke...
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Daleko je on od Raće i Evertona, nemojmo posle jednog dobrog odigranog meča da ga dižemo u nebesa.
Далеко је од Раће и Евертона али за садашње стандарде је сасвим солидан дефанзивни везни. Полако и мало по мало, бићемо бољи, никада не треба срљати са неким великим појачањима, са неком великом помпом што се видело на примеру прошле сезоне.
 

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.673
Reaction score
9.251
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas
Srećom pa nema snimka naše maestralne partije u Batajnici, krajem jula 1996 godine. Kad smo već kod duela sa niželigašima, u kup takmičenju.
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
628
Reaction score
2.035
Bato, svaka tebi cast!!!!!
Momci bravo, bravo, bravo!!!!
Ponosan sam na sve vas.
 
  • Like
Reactions: Oki

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Da li moze neko da mi kaze nesto vise o Strahinji Pavlovicu, prikljucen je treninzima prvog tima kazu da podseca na Blekija visok je 194 i 2001. je godiste? Sad ne znam koliko sa tom visinom moze biti okretan.
 
Последња измена:

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Nadam se da su momci zaboravili derbi i da su se uveliko okrenuli našem sledećem rivalu. Derbi smo odigralo jako dobro i pokazali smo da možemo, ali sada nam je najbitnije ovaj pozitivan naboj iskoristiti na pravi način, tako da igračima ciganskih filijala klecaju koljena na sam pomen Partizana! Znači ulaziti u svaki naredni meč kao da je poslednji! Preorati sve superligaške njive do kraja polusezone, uzeti bodove ''klubovima'' koji protiv cigana igraju ''spuštenih gaća'', i samo tako ćemo potvrditi tu dobru igru u derbiju. Uzalud pobjede protiv cigana ako ćemo prosipati bodove protiv seljačkih njivaligaša, znači bijes zbog krađe iskaliti na ostalima a kurva će nam doći kao šlag na tortu poslije toga!
 

SlobaGrobar

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2009
Порука
752
Reaction score
517
Локација
Beograd
Kako je kidao ovaj Ivanovoć pre dolaska u Partizan, mnogo sam očekivao od njega. Nije loše ni započeo nekoliko utakmica...
Čak mi i obeštećenje od 400.000 evra bilo opravdano...
A možda i proradi.
Treba da igra, da se nametne barem obeštećenje da se pokrije u nekom sledećem roku.

Ja mislim da je dolazio do izražaja jer je Spartak neke utakmice dobro zatvorio, u nekima je imao i pomoć sudija... morao je neko doći do izražaja kod njih.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Уредник
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.724
Reaction score
11.124
Локација
.
Ja sad baš gledam tim Kolubare i šokiran sam njihovim igračkim kadrom. Ljubo Baranin, Djordje Ivelja, Dragan Čadikovski, na golu im Djordje Lazović, imaju još par JSL vedeta... Pa me sve strah da nas Ivica ne pojača iz njihovih redova.

Dobijamo to lagano, bez brige braćo.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.700
Reaction score
29.362
Локација
Beograd
Derbi je bio i prošao, moramo dalje (i još bolje, jače, uspešnije!)...ali pogledah malopre deo emisije SOS kanala, gde se Raka Đurović bavio sudijskim odlukama tog proteklog derbija... :icon-rolleyes: ...i neću više o lopti i gol-liniji, ali FASCINANTNO je u kojoj meri država, FSS, sudijska organizacija, javnost, mnogobrojni mediji favorizuju Zvezdu a šilje kurac samo na nama...

Dakle, žuti karton za Zakarića (evo, nađite snimak, pogledajte!!!) :

,,Cigan 1,, nezadovoljan odlukom sudije (faul za Partizan) besno baca loptu, nema kartona...
,,Cigan 2,, posle sudijske odluke šutira loptu sa mesta prekršaja - nema kartona...
Zakarić se sprema da izvede slobodan udarac, op evo ga sudija, prilazi ta :picka-ciganska: i daje karton - Zakariću?! Zašto?! NIKO NE ZNA!
Ni Raka Đurović.
Da je Zakara eventualno zadržavao igru - nije. Da je pomerao loptu sa mesta prekršja - nije. Da mu je sudija signalizirao da prekršaj nije bio tu - e pa NIJE NI TO, jer posle kartona koji mu je dao, lopta je pomerena za tek neki cm, takoreći neznatno...
Dakle?
Dakle sve ono što JESTE karton za Zvezdu, e to se ne sudi, sve ono što NIJE karton za Partizan - e, to se sudi...
Dakle?

SMRT FAŠIZMU!
ŽIVEO PARTIZAN!
BORBA BRE!

Pa vidite li koga mi imamo preko puta?!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top