Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.737
Локација
E-WEST
Pobeda u Zadru, pa u Monaku i onda dobiješ "konkurenta" za 4.mesto. Sjajno!

Moja procena: od 4 ekipe najslabiji smo.
Najrealnije je da u polufinalu dobijemo cigane zbog specifičnosti odnosa 2 kluba, tj da ne dobija uvek kvalitetniji i igramo u našoj hali sve mečeve.

U finalu je sve moguće. I dalje tvrdim da je budućnost favorit.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Moj utisak vecerasnje utakmice je takav da smo igrali onoliko koliko nam je bilo potrebno za pobedu, kao da je Trinkijeri da se izrazim figurativno "sipao goriva u motor taman onoliko koliko je trebalo da se stigne do odredista" i dozirao onoliko koliko treba a sve zbog vrlo vazne utakmice koja nas ceka u EK u sredu.

Aleks Nikolic kapa dole za odigran mec. Renfro takodje. Si i Dzoko takodje dobri. Vanja na klupu da se zakuca i da ne ustaje sa nje a mogao bi i pored terena malo ne bi mu nista falilo. Nikola Jankovic takodje sve cestitke za igru i borbenost.

P.S. Nadam se da je Trinkijeri malo snimio onog malog Miskovica..Dobro bi nam dosao umesto Vanje...

Nek se spremi Ritas.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.294
Reaction score
10.771
Локација
Beograd
Posle teške utakmice prošle nedelje, pred tešku, možda i težu, utakmicu sledeće nedelje (sad već ove), mi lagano dobijemo Megu... Bilo koga da smo dobili, pa je značajno, nije Mega sad neki reper, ali se piše, i to značajna, pobeda... Idemo dalje, ja zadovoljna, ako izuzmemo neke gluposti... Aleksej, bravo, Aleks, takođe...
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.659
Reaction score
2.796
Локација
Humska ulica
Odigrali sa 20% i dobili.Odlican znak.Ritas da zgazimo u sredu :napred-partizan:
 

kovac

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2008
Порука
418
Reaction score
524
Reče Trinki sinoć na konferenciji da bez Satona igraju bolje jer sad mogu da igraju pravu Litvansku košarku.
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
ne sumnjam da ce Trinki da spremi utakmicu protiv Ritasa. U opisu licnosti mu je da ne gubi dva puta od jedne te iste ekipe ( cigansture drzte gace ) , najveci doprinos treba da damo mi sami. Litvanci igraju u nekoj bolje nego prosecnoj atmosferi, kosarkaska zemlja kao i mi, mislim da ce potceniti Pionir. Mislice da znaju sta ih ceka, a na nama je da im pokazemo da nista tako nisu mogli ni da sanjaju. Moje misljenje je da mi moramo da prelomimo utakmicu jos pre nego da pocne, u nasim glavama. Znam da ovaj post ne znaci nista i ni na sta nece uticati, ali to je moje vidjenje situacije. Pionir iz starih dana i zreli su za remont. Mozda ne Pionir iz starih dana, ali bar priblizno starom Pioniru. Huk, uzdisaji kao jedan pa kud puklo da puklo. Nerealno, verovatno, ali nije li lepo da se razmislja u tom smeru.....

Utakmica protiv Mege - odradjena. Neko je spomenuo Duletovu skolu od po 60 65 poena, naravno. Protiv Monaka za top8. Protiv Buducnosti za f4. Ova utakmica je bila da se umorna ekipa rastereti. Da se vidista moze od koga da se ocekuje. Utakmicu smo diktirali, i siguran sam da bi uspeli da je svedemo na manje poseda da smo hteli. Videli ste da smo prvo poluvreme napade zavrsavali u prvih 10 sekundi. Tako je rekao trener. A tog trenera pored svih nas postuje i njegovo visocanstvo. Ne trebaju nam takva poredjenja tipa draza mi je ova pobeda od one pobede....Imamo kormilara, diktiramo utakmica, prilagodjavamo se u nekim situacijama i - pobedjujemo. Ljudi, mi pobedjujemo. Mi smo pobedili nekoliko utakmica u ABA bez trunke nervoze sa nase strane(gledatelja). Dobili Monako i Asvel u gostima. Imamo kormilara, samo napred pa dokle nas nosi vetar i on sam.

Sad malo da iskocim iz ovog kalupa i da se ne pravim toliko pametan nego cisto divjacki - deremo bre taj ritas 45 razlike makar sutnuli 0 40. Hvala Ekipi 2018/2019 i Trinkiju sto su mi opste dali da se ovako osecam.
 

kovac

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2008
Порука
418
Reaction score
524
Jao, pa njih je, pre devet dana, Čanak dobio 21 razlike.
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686
Ima li kakve informacije o Zagoru? Treba nam za litvance bas.Ako nista drugo da rotira sa Sijem i da pegla odbranu.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.480
Reaction score
1.114
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Najbitnije je da tim napreduje, da je manje gresaka, i da ima ko ih popravi na najbolji moguci nacin.

Sve je u nasim rukama u oba takmicenja, i to je najbitnije.

Idemo jako na Ritas!
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
U odnosu na početak sezone uočljiv je napredak.
Jer sad imamo mogućnost da kad ekipa odigra meč ispod nivoa da pobedjujemo i to ekipu sa kojom se borimo za F4.

Trinki izvlači maksimum iz ove ekipe ali očekujem da ćemo još bolje partije pružati kad počne borba za trofeje.

Ritas mora pasti !!!
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
U odnosu na početak sezone uočljiv je napredak.

U odnosu na pocetak sezone, ovo je kao nebo i zemlja. Tad je izgledalo da igraci igraju isto, sa i bez trenera, bez ikakvih normalnih kosarkaskih repera ili sl. Sada isto pravimo gluposti, gubimo lopte, igramo staticne napade i sl. ali svejedno, vidi se napredak kod igraca, vidi se ideja u igri, vidi se da rotiranje petorki i igraca ima potpunog smisla. Ako nista, imamo trenera koji jednom od najiskusnijih igraca, koji pritom odigra utakmicu bez promasaja i sa sedam asistencija - kaze da je odigrao najgoru utakmicu do sada. Jednostavno, razlika u struci je kao izmedju poluprofesionalnog tima i ozbiljne ekipe....

Svejedno, to ne znaci da cemo osvojiti Kup, a Canak ga je osvojio, ali da ce drugima biti pakleno protiv nas - damn will be!
 

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
Sve se slažem osim što mislim da kup kako onaj osvojeni, tako i ovaj za koji ne znamo još šta će biti - uopšte nije vredan pomena. Takmičenje koje nema apsolutno nikakav značaj. Isto mišljenje imam i za KLS.
Tačno jeste da se timovi takmiče sa ciljem da se vidi ko je bolji ali to se može i na poljančetu. Suštinski, važno je biti najbolji kako bi snagu odmeravao sa najboljima u Evropi. Kako bi mogao reći najbolji sam u svojoj državi i ZATO se takmičim sa najboljima u Evropi. Druga je stvar što su neki dali primat ABA pa je upravo ta liga ono što se broji. Meni lično ni EC nema veliki značaj osim ako ga možeš osvojiti. Tek onda si 16. ekipa u Evropi. Druga je stvar što cigani limenkari igraju taj isti EC pa mi dođe značajno da odemo dalje od njih. Taj EC je jednako bitno koliko i ABA (nije za kikiriki već za ulazak u EL). Međutim, ako nisi pobednik - gubitnik si jer ima samo jedno bitno mesto u obe ove lige koje vodi među elitu. ABA doduše ima i tri utešna mesta koje vode u EC. E sad, ako bih birao između osvajanja ABA i osvajanja EC ne znam šta bih pre. Ako nam je suđeno da ne osvojimo džabe su nam i da odigrqmo dva finala.
Ovo ne govorim megalomanski već samo zato što znam da nam izgled tima u sledećoj sezoni u mnogome zavisi od plasmana u EL (bez obzira na ugovore koji su pravljeni na 2-3 godine). I naravno, čak i ako svi ostanu, nije cilj da budemo isti već da budemo još bolji a bolji od ovoga nećemo biti bez plasmana u EL. U tom slučaju se možemo samo nadati da će drugi biti lošiji nego sada a da mi ostanemo isti i tako budemo bolji od drugih naredne sezone. I naravno uvek neka komšinici CRKNE KRAVA! Neka i komšinica zajedno sa njom!!! Da mi prođemo grupu u EC, i silujemo kurvu robotsku limenu u 1/2 ABA pa posle kako bude. Voleo bih da vidim ćoravog kako stenje po medijima kad ih gepekujemo na fabrička podešavanja. Tada ću već ovu sezonu početi da nazivam uspešnom. A ako osvojimo ABA ili EC ima da se userem od sreće. U slučaju duple krune... - evo već serem :D :šal
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Po ovoj logici, jedino što nas na kraju svake sezone može zadovoljiti je osvajanje Evrolige. :) Ja bih to malo okrenuuo i rekao - Cilj nam je da osvojimo Evroligu, Evrokup, ABA, domaću ligu, kup Radovoja Koraća, Lilijane Ronketi i prvo mesto na takmičenju za mis Venecuele.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.536
Minimum! Sve ispod toga se smatra neuspehom!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top