Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Bolje nekog naseg klinca nego njega.
Jer to koliko on odigra vala moze i neki nas klinac iz omladinaca.
Bolje da se nerviram zbog nekog naseg klinca nego zbog ovog Paige-a.

Ali Paige prima 100k minimum pa ono mora da igra. Mislim da je to problem.
A i problem je sto ima jos godinu dana ugovara sa nama a niko nece da ga kupi..pa Ostoja/Trinki ne za sta da radi sa njim
 
  • Like
Reactions: Pop

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.400
Reaction score
4.400
Ipak mislim da treba da zaista budemo avangarda u ovoj zemlji i za razliku od vecine slusamo struku... ako ga Andrea ostavi u timu, znaci da je potreban i da zna zasto.... a mi treba da ga podrzimo iako se slazem da pokazap do sada goli kurac...
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Stalo se sa nagađanjima i dovođenjem? Bedak.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Nikola pa iskreno bolje da se stalo sa nagadjanjem to znaci da su se opekli i naucili na svojim greskama i da rade u tisini bar se tako nadam.
@GroBARani Pa Djordjevic je nema sumnje odlican selektor i nasa i reprezentativna legenda i kao legenda ima uticaja ovde ja sam mislio uglavnom na strane el trenere koji ili ce jedno ili drugo obavljati.
 

revolution

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2019
Порука
28
Reaction score
58
Локација
beograd
Paige mozda sada ima iskustvo igranja u Evropi. Ali decko ne zna da igra kosarku. To sto pogodi dvije trojke po mecu nista ne znaci kad napravi sto gresaka predhodno.

Bas nebih voljeo da ga gledam i naredne sezone. Ni njega niti N. Jankovica.

Lendejla sam kritikovao mnogo ove sezone.
Sada cu samo reci vama odje da mislim da nece nista bit od njega ni tamo u Litvaniji. Nisu oni u NBA ludi sto ga nisu uzeli.
Praticu njegove rezultate ove sezone pa cemo vidjeti jesam li bio u pravu.



Djordjevic ti nije trener sa reputacijom?

Nisam siguran da si gledao lendejla kako treba.....on nije centar razbijac ali je za ostale centre u partizanu robinson licno....ove sezone bbio jos bolji u partizanu....u zalgirisu zavisi od nacina igre i da li ce biti prva opcija za napad iz pika.....nazalost odlucio je da ide....verovatno menadzer a ne on licno....poleteo je za parama koje bi sigurno uzeo i naredne godine, mozda je zrtvovao i bolju karijeru zarad veceg ugovora i igre u evroligi....vecina navijaca partizana je navikla da imamo dominantne centre na kojima se bazira igra. Nazalost to vec duze vreme nije tako....niti u srbiji rastu takvi.....
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.683
Reaction score
22.957
Локација
Академија
Изгледа да су Тринкијери и Лончар отишли на годишњи чим се ништа не дешава око појачања. Надам се да су бар рашчистили с тим ко остаје од играча а коме ће се захвалити на сарадњи.
 

rasimPFC

Grobar
Учлањен(а)
09.12.2008
Порука
560
Reaction score
1.673
Локација
Vranje
Ne mislim da je Jaramaz pojačanje, iskreno mislim da će on postati košarkaš tek u poznim godinama karijere kao Stefan Marković. Nadam se da grešim, ali po gestikulacijama na utakmicama, mislim da ima ozbiljan problem u glavi. Nadam se da Trinki to može da reši.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.738
Reaction score
12.785
Локација
Nedodjija
Odlican je Jare, jako brz, dobar prvi korak, ume da zavrsi na obrucu. Sut nije najbolja strana, ali prosle sezone je imao solidne procente.
Ume da promeni ritam i da ubrza igru, sto je jako vazno za ekipu kada nema nekog resenja u napadu. Cak sto vise, ako potpise, planiran je za treceg pleja, tako da voleo bih da ga gledam i sledece sezone..
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.481
Reaction score
4.966
Локација
Boka
Pise se po medijima da se interesujemo za Dejvida Krevisa(David Kravish), centra Avtodora, VTB liga.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.396
Reaction score
4.603
Локација
Zemun
Da da, evo i linka, posto vidim da vecinu forumasa smara da okaci i link do vesti:)
B92: "Partizan pregovara sa centrom" http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=07&dd=20&nav_id=1568441
Elem, na osnovu odgledabih par snimaka( koji ne moraju biti relevantni u proceni), mislim da bi nam Kravish doneo bas ono sto nam je potrebno u reketu, odlicno brani pik, izuzetno solidan tajming, u napadu bezkompromisan - stalno ide na zakucavanje. Buduci da nije u poznim godinama za centra, mislim da moze da unapredi "zidanje" ka kosu i taj polu horog, koji mu je i sad solidno oruzje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top