Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Nisam očekivao da ćemo uzeti kup još od početka takmičenja, ne zato što sam se bojao njih već zato što su Volden, Zagor i Birč igrali bolesni/roviti i na to dodamo 2 povređena igrača Gordu i RR-a. Koliko smo mi samo bili osakaćeni na spoljnoj liniji i opet naši igrači su baš na spoljnim pozicijama bili produktivniji od njihovih. I zbog toga sam priželjkivao da već protiv Borca Trinki izvede 3 juniora, Trifunovića, a da odmori nosioce... E ali naši mezimci i Trinki su mislili drugačije. :D

Ovaj kup naravno da vredi kao trofej, ali način na koji smo osvojili daje mu još veću važnost. CedOli, Virtus, Budućnost, FMP1 ovo je četvrta utakmica po težini u kojoj smo od izgubljene utakmice napravili dobijenu. Polako momci stvaraju pobednički mentalitet, imaju karaktera.

Da mi oproste ostali igrači ali meni su i dalje utisak večeri Jaramaz kojem polako postaje zaštitni znak step bek i trojka, Pejdž koji je dao ako se ne varam u završnici 8 poena, ona dva slobodna koja smirenost... Jare pri rezultatu 82:80 kad je uzeo onu trojku, kako je napravio korak unazad pomislih evo je upada. Tu me je malo podsetio na Bogdana (ne upoređujem ih , volim taj pogled iz kojeg isijava samopouzdanje).

Najvažnije je što ide ova pauza i što imamo vremena da se oporavimo, napunimo baterije, da se zaleče povrede. Jedino mi se ne sviđa ovaj fiba prozor koji nam uzima 4 igrača. To nam sad nikako ne treba.

Osvojili smo 2 trofeja ostala su još 3 u igri. Po meni zna se koji je prioritet... Tek sada kreću borbe za ono pravo i tek sada kreće paklen ritam. Teraj dalje, cilj još nije ostvaren!
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
751
Reaction score
2.699
Локација
Banja Luka

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.056
Reaction score
4.203
Локација
Humska 1
Dobro jutro Partizanovci, Grobari, Simpatizeri crno belih boja... Jel vam lepo? Jel ste lepo spavali? Sta kazete, nikada lepse!? Akooo! Nek vam uvek tako bilo!

Sta reci... Emotivno praznjenje, malo spavanja, opet posao... Visilo se nocas po forumu, na portalima ali prosto covek si, ne znas ni sta da napises i kazes posle svega. Al ajd da probamo dan posle atentata.

Partizan je neverovatan tim, neverovatan tim, neverovatan tim! I ajmo ceo dan svi lagano... PARTIZAN JE NEVEROVATAN TIM, NEVEROVATAN TIM, NEVEROVATAN TIM. :pfc:

I ajmo opet, ceo dan i celu noc do sledeceg dejta sa garavom:

Da ne prekidamo voznju rolerkostera i ovo ludilo u glavi i telu, ... ne dozvolite to sebi! :D

HVALA TI PARTIZANE! Sta si ti nama priredio. Za ovo se zivi. Ovo si ti! Hvala Trinkijeriju i celom timu. Ne zelim nikoga da izdvajam sto se tice same utakmice. ali bih se posebno zahvalio Novici i Radetu sto utope svakog stranca novajliju u tim kako treba, sto im prenesu tu ludacku energiju i sta za nas znaci Partizan. Koliko to znaci, videlo se sinoc a i u proslosti. Nikada necu zaboraviti ravnodusnost u pogledima stranaca prekoputasa pocetkom ove sezone, dok gube provit Makabija na strani bese. Pogledam reakcije Mekadua sa klupe koji je zadnji stigao i koji dobija minute na kasicicu i sve mi je jasno! Pogledam Pejnersa iza klupe i osecam ponos! To smo mi!

Gostima zelim brz oporavak, obelezeni ovim sinoc ce te ostati svakako za ceo zivot. Eto i iskrenog sportskog pozdrava sa ovog foruma. Ne bi bila fora da se pored sudjenja vadite jos i na x drugih stvari kad se opet sretnemo, nema smisla. Smetaju vam Pecaros i Danilovic u lozi, smetaju vam navijaci vase nocne more, smeta vam pistaljka, smetaju evo vec drugu godinu za redom sudijske odluke koje se ne sude na kraju ovakve utakmice. Ali evo ja da vam objasnim na prost nacin:

  1. Mogli bi i vi da napunite lozu sa legendama i velikanima srpske kosarke, ali manjka!
  2. Nis, vas grad, najbrojniji i najveci ste u Srbiji a nasih navodno vise: Priznas sebi, da si preko noci postala vestacka tvorevina i instant projekat i da sam sebe trebas nekada da zapitas "who the fuck i am".
  3. Pistaljka ako smeta, nadjes odgovornog i nabijes mu je u usta - osim ako nije vas, jelte.
  4. A za sudjenje... pa sad... ne znam... aj ovako: Zar koraci bilija nisu vise smesni, kuco?
Pozdrav gostima jos jednom.

Da se osvrnem i na tribinu: Svi spominju momenat "i kada ne budes prvi ti" a niko da spomene pocetkom 4/4 "uzalud trud, dzaba vam sve" na nekih 4 razlike mozda. Uzasan momenat za takav tip pesme i onaj trenutak kada pomislis: to je to, samo da nam se ne obije o glavu! I naravno, krenes da gubis u sledecem trenutku. Video sam da Cegi vodi navijanje i takav odabir pesama i gomile pesama koje su posvecene komsinici mi lici na njega (ako gresim, neka ispravi neko ko je bio u hali) i nije nesto, sto moze da digne atmosferu uvek i pokrene ekipu. Poraditi na tome za odlucujuce utakmice koje dolaze inace ce ostati masa u hali neiskoriscena. Ali ne bih da cepidlacim sad. Svaka cast svakome ko je bio i ko je dao svoj doprinos velikoj pobedi!

I za kraj: Cale i tebi hvala! Neizmerno ti hvala za sve prave vrednosti koje si me naucio i sto sam samim tim deo jednog posebnog sloja drustva!

Idemo opet: Partizan je neverovatan tim, neverovatan tim, neverovatan tim!
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.744
Reaction score
19.193
Локација
Nickname
Nemam, zemljace.

Jer gledam sinoc u hali navijace i igrace kako slave, pre toga sa kojom energijom ucestvuju u utakmici i ne mogu iznova da se ne nacudim kako neko moze da razmislja na takav nacin.

A ja ne mogu da shvatim kako neko može da podržava klubove tipa Armani koji igra rekreativnu košarku bez cilja osim Evrolige. Takve ekipe nemaju pobednički mentalitet i stoga nikad ništa neće osvojiti.
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
636
Reaction score
266
Локација
Crna Gora
Čestitke ekipi, nevjerovatni su!
Kakvo vaskrsenje u posljednjih 16 sekundi...
Sad malo odmora i lagani ritam do marta pa onda ludilo...
 

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
271
Reaction score
782
Локација
Vojvodina
Gledam ove naše klipove iz svlačionice posle pobede nad gurbetima i stvarno mogu reći da kao što je Trinki rekao oni nisu hteli bez trofeja da se vrate kući.Da se do jutra igralo,sa tolikom željom mi to nismo mogli izgubiti.
Odavno nismo imali toliko sloge i želje pre svega i pored svega pobeđujemo mnogo jače protivnike na papiru.To je još jedan dokaz da je naš trener izuzetan "hemičar" jer su svi kao jedan.
Što brži oporavak Gordi i Redingu i aj da vidimo novajliju što pre na parketu :clap.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Nego ljudi,moram priznati da me brine sto jos uvek nema saopstenja? Da se pudlici nesto nije desilo posle onakve zavrsnice?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top