Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.744
Reaction score
19.194
Локација
Nickname
А у коме је његов тим добио битку и са временом, али и са великим ривалом.

Jbg, ovo je već preterivanje.
Niti trka sa vremenom (imali smo 48 sekundi svaki napad), niti veliki rival (protivnik nije napunio ni 10 godina postojanja da bi se steklo ikakvo rivalstvo).
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.148
Reaction score
3.637
Pejdz igra nevjerovatno.

Pokusavam da se sjetim da li smo imali toliko dobrog sutera od Tripka i izgleda da nismo. Iskreno, meni se cini da je Pejdz cak i bolji od njega.
Malo je nizi, ljevak i ta mnogo spominjana mehanika, ali brz izbacaj, bolji ulaz i mnogo bolju kontrolu lopte(jbt igrao pleja ranije).

Ono sto najvise cijenim kod njega je da ga ne brine mnogo ako lose udje u utakmicu. Procenti su uvijek dobri. Sada se vec ne mogu sjetiti, ali protiv Darusafke tamo, mozda i proslu i protiv pantera u ABA, covjek je krenuo sa 0/3 3P ina kraju imao 4/8 ili 3/7.

Jedino onaj 'stasesmijeskadmejebes' beron ima takvo samopouzdanje, ali nema kontinuitet. U Eurocup-u sto se tice nasih protivnika, jedino cupavi cigan, ali on je opet preveliki potrosac.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.558
Reaction score
7.855
Konacno da neko kaze javno ono sto svi znaju, posle nek neko kaze da su eto neke teorije zavere ili sta vec... definitivno postoji neka predispozicija, ja ne mogu da zamislim da ovaj napredni idiot navija za bilo koga osim musave gadure, to su jednostavno te vrednosti

 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.871
Reaction score
7.859
Ds li igde ima citava utakmica da je okacena? Ili bar zadnja cetvrtina plus produzetak?
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Ne sećam se, kada smo ovoliko dugo slavili osvajanje Kup-a. Ludilo još traje... :D I Rašon Tomas se dernja od samog jutra. Uznemirava komšiluk. Možda ga psihoaktivne supstance popuštaju. Otvorio oči, a Vesna nije pored njega.

To je zato što svi osećamo da su momci tek počeli sa ovim kupom i da će biti osvojen najmanje još jedan kup i to onaj što vodi u EL a nije isključeno da ove sezone uzmemo i ABA i Leondeleon ligu.... :šal
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.633
Reaction score
4.662
Blejk Step je neprevazidjen. Ono je bio bolesno dobar sut.
I Dule Stepa istice kao " vise jednakog medju jednakima", ne razumem se bas u teoriju kosarke, sve te strucne termine sam naucio ovde na forumu pa sad mogu da se kurobecam pred neukim pukom, ali onaj kao da je imao minonabac umesto ruke, jednostavno unese parametre i paljba!
Sto se Pejdza tice, nekako mi je nezan na prvi pogled, ali to valjda ide sa tim mekanim izbacajem. Oscilira u toku utakmice, ali kako neko vec rece, na kraju su to dobri procenti. Da imamo nekog skolovanog medjeda pod kosem, da zida i vraca povratne , Pejdz ne bi isao ispod 15 poena po utakmici.
Da ne idem u dalju proslost, Scepanovic mi je prvi izbor na poziciji Danilovica i Kicanovica.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.085
Reaction score
36.089
Ako se ne varam, već je bilo priče o EC prelaznom roku i tome da Angola nema prava igranja u istom. Čak je rečeno i da je Tegeltija negde objavio da ukoliko dođe da će to biti samo za ABA i eventualno KLS.

A sada vidim u ovoj vesti, koju je potpisao Tegeltija, informaciju da ipak ima pravo nastupa u EC:


Kapiram da ga ne bi dovodili da nije tako.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Pa Tegeltija je sam na svom instagram profilu napisao da je rok za registraciju igrača za Evrokup prošao.
Kakve veze ima fibino takmičenje sa evrokupom... niđe veze.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.085
Reaction score
36.089
Zato i pitam. Znam da je on sam rekao da nema pravo, sad piše da ima... možda je negde bila zvanična informacija, a da sam je ja propustio. :confused-smiley-013:
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Za mene najbolji ikada Sale Đorđević pa 1000 mesta prazno pa onda neka se poređaju po statističkom učinku. Izdvojio bih i šuteve Kecmana i Jaramaza ali oni iste takve nisu baš ponovili i ne baš u identično važnim situacijama ali ih treba pohvaliti. Sale nam je doneo evro titulu 1992 svi znamo kako. Istim (identičnim šutem) je odveo reprezentaciju dalje i izbacio HR + ponovio uspešnu simulaciju na oproštajnoj tekmi.

On je za mene sve najbolje od najboljeg u Partizanu, čovek nas je doveo do statusa večnih i besmrtnih!
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
256
Reaction score
2.188
Локација
Beograd
Khm... Da nismo mozda u ovom licitiranju o najboljim suterima zaboravili jedno prilicno krupno i brkato ime? Mada je Kican uvek bio moj favorit zbog teske partizanstine koja iz njega izbija, a takodje je i on brkat, najbolji nas suter ikada je ipak Drazen Dalipagic Praja. Moram vam reci iz prve ruke i prvog reda ispod kosa u Hali, Prajin skok sut je nesto najludje sto sam ikada iz blizine gledao - on se dizao na sut po tri sekunde a izbacivao je loptu tek kada mu patike budu iznad pojasa onom nesrecniku koga su po kazni poslali da ga cuva. Da ne pricam da je jedne godine imao prosek preko trideset po utakmici i to pre trojki... Izvin'te, ali Praja.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top