Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
756
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Izvodjača slobodnih udaraca sigurno imamo. Koji smo mi mazohisti, tu mislim na sve nas koji smo gledali ovo danas. U jednom trenutku sam bacio pogled i bio je 35 min, mislio sam da je utakmica tek počela, a onda sam ukapirao da ja i ne gledam fudbal već razmišljam kako smo ovoliko u kanalu. 35 min razmišljam o Partizanu, o onom razgovoru Ivice Ilijeva sa Balkan infom gde čovek govori o uspehu Partizana, njegovom ličnom uspehu, vazurinoj genijalnosti, uspehu u Evropi, milionskim ponudama, vrhunskim pojačanjima. Gde god on nabavlja belo, jako je kvalitetno jer ga tako dobro radi da mu je sve lepo.
Šta ćemo sa nama što se palimo samo na crno belo? Nama je jedina droga pobeda Partizana, još i dobra igra iz to, eto recepta za sreću. Ali smo mi od dobre igre udaljeni svetlosnu godinu, a sreća nam je tako blizu, samim tim što navijamo za Partizan, nema veće sreće, barem u navijačkom svetu.
I da se vratim na izvodjača slobodnih udaraca. Ako ovo neko čita iz kluba, u šta sumnjam, postoje neke stvari u životu, sportu, biznisu, koje kad se dogode svi oko vas shvate da ste totalni amateri. E tako izgleda kada se Uroševiću da slobodni udarac, i nemojte da mislite da ja imam nešto protiv Uroševića, sigurno je on dobar momak, to što je završio u Partizanu je nečija greška, nije njegova, ali mi neverovatno ide na onu stvar da je naš Partizan došao do tog nivoa da mu Urošević izvodi slobodne udarce.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.147
Reaction score
14.361
Локација
Brdo Banovo
Prolecna rapsodija fk Partizana se slucajno pogodila sa dolaskom jedine prave price na trening i njihove podrske...
Jos jedan dogadjaj vredan svake pohvale, lucidno zauzimanje mesta Zabranjenima na Istoku, dok se oni jure sa ciganima.







Na zalost, manje cemo ih sad vidjati, krecu mesni odbori, organizacija mitinga, spremanje za glasanje...ima se posla. Prioriteti.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Ja nisam bio ironičan u vezi Sadika - Boga nogometa (taj termin preferiram).

Naravno da vi koji to ne vidite niste funkcionalno nepismeni, samo ne poznajete nogomet. To je problem. Povoljno je što ste i sami svesni toga:
Ne znam da li je uopšte korektno da polemišem sa nekim ko nije bio lenj da pronadje jednu jaku rečenicu za koju se ni ja ne sećam da sam i kada rekao, doduše izolovano selektovan.

Elem, ne treba poznavati fudbal kao igru, već posedovati elementarnu logiku, pa zaključiti iz Sadikovih pojedinih poteza i reakcija da tu nešto debelo nije u redu.

Uzgred, u ovaj deo sa logikom se uklapa i zakon verovatnoće, pa ako neko provede određeno vreme na poziciji napadača i servira mu se određeni br. prilika, logično da će dati određeni br. golova pa makar bio doveden sa termina.
 
Учлањен(а)
20.07.2019
Порука
322
Reaction score
1.244
Локација
Београд
Знаш како добијаш Раднички из Ниша?

(премотати снимак на 3:01)

**не замерите што цитирам своју објаву, нисам стигао да је изменим на време**

П.С. Не знам шта се дешава у клубу, веома забрињавајуће је ово како играмо. Уместо да будемо све бољи и бољи јер је сада цела екипа прошла комплетне припреме и јер смо задржали све кључне играче на окупу (бар до лета), ми смо гори него у јесењој полусезони. Сумњам да се нешто дешава у клубу што се крије од нас навијача и да се то преноси на терен.

Мени лично одлазак на Партизанову утакмицу представља важан догађај (као неком другом одлазак на неки велики концерт, представу или књижевно вече) - нешто о чему размишљам током радне недеље. Међутим, ово постаје све теже за праћење - не само због ситуације у клубу већ и због овога што се дешава са навијачком трибином. Сматрам да треба што више да нас иде на утакмице (да пунимо запад и исток) зато што треба да будемо уз екипу, али не могу да осуђујем људе који више не иду због свега што се дешава у и око клуба.
 
  • Like
Reactions: Dzo

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Najveći problem je kretanje naših igrača.Mi imamo na primer Šćekića koji se krije iza protivničkih igrača da ne primi loptu a kad nekako dobije loptu, radi brzi step u mestu i odmah prvom doda, mahom ga ubije loptom.Ako loptu povede Zdjelar, on mora da ima levo, desno, i napred rešenje, i pozadi zadnje rešenje u tom rombu.Tako da moraju svi da se otvaraju ali to ne rade, pošto imaju igrača na leđima, to izgleda sve tužno.
Ovakve binkeraške ekipe se razbijaju sa dva špica, dobrim prodorima spoljnih igrača.Mi i dođemo do viška na boku ali kome on da centrira?
Niko ne zna da igra glavom, odnosno imamo limitirane igrača za igru glavom.Do sada smo to razbijali kretnjom Sume u centralnom delu i dobrim presingom Asana i Sadika.
Urošević od početka novembra igra katastrofalno.I problem je što je u sastavu.
Biće bolje kad je Suma tu.Ali ja bi sada pustio Lakija Pavlovica u vatru, nema šta da se čeka više, on mora da odigra sve utakmice do kraja, da vidimo od čega je satkan
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.396
Reaction score
4.603
Локација
Zemun
Bar imamo igru i spreman tim za početak evropskih kvalifikacija. Ili ipak ne...
Nemoj brate so na ranu...
Kad razmislim malo o letu - ode Pavlovic, Ostojic vec u godinama, celavi treba da se naplati... Pa ko ce da igra u odbrani i kada ce da se uigraju!?
Na "ponude koje se ne odbijaju" ne smem ni da pomislim.
Uhhhhh, nije lako...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.850
Reaction score
13.491
O tome i ne razmisljam....obrni okreni sledi nam novo selektiranje tima na leto, novo uigravanje, nove sarene laze, "sacekajte par utakmica tempirali smo formu za sredinu polusezone", "sacekajte par godina pravimo tim za buducnost"......kao sto smo i navikli....
Na "nasem" youtube kanalu cas dopuste komentare cas iskljuce.....fazon, stalo im je do naseg misljenja kao do lanjskog snega ili "kad hvalite dobri ste, a kad kritikujete ko vas jebe". Vrlo lako se moze doci do toga da su nase kritike u stvari problem, smeta im nasa "negativna energija" da igraju fudbal.....
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Pa mi nismo uspeli da dovedemo par igrača iz Javora koji su nam bili neophodni ove zime.Ovde se neki buniše kada su bili na meti.Pa smo morali Šapića iz Čuke da dovedemo pošto je štoper koji nam je neophodan.Pa ovog Čumića iz Radničkog.
Pošto se menja pravilo o strancima, mora da se skautira Portugalska liga i tamo naći bekove za male pare.A ima ih i to mnogo, pratim njihovu ligu i tamo svaki tim danas može da pobedi Benfiku, Porto.A igrači i njihove plate, obeštećenja su više nego dostupni našem klubu.A Wolves je primer kako treba Partizan da selektira igrače.Godinama mi je želja da imamo 5,6 Portugalca u Partizanu i da meljemo.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Jesmo mi imali sut u okvir gola?
Ako ne racunamo penal NISMO.

Savo je li te sramota?
Istini za volju, imali smo šut Asana u drugom dijelu drugog poluvremena :)

Doduše, to nas ni u kom slučaju ne opravdava. Baš smo loše stajali na terenu. Imao sam osjećaj da bi svi sa stadiona, a pogotovo oni na terenu, radije bili negdje drugdje i radili nešto drugo. Mrtvo, bezvoljno i bezidejno.
Hajde, kontam, poslije derbija se ekipa energetski potroši. Odavde može biti samo bolje.
Nismo zaboravili da igramo fudbal, prosto je glava problem. Da li Savo (koji je od najboljeg trenera sa atomskim fudbalom naprasno postao Ješić) i njegov stručni štab to mogu da riješe, vidjećemo.

O tome da li je bio penal ili ne, samo treba pomisliti da li bi sudija svirao isti taj prekršaj da se desio bilo gdje na terenu. Uostalom, koliko puta su isti takvi prekršaji svirani protiv nas? Pretpostavljam da naš igrač treba da ostane bez noge da bi sudija zaustavio igru, šta?
Prvi sam za to da nam se ne svira ono što nije ni trebalo da se svira, ili da se poklon penal promaši, al' da ovaj put nije bio prekršaj, daj da se ne zajebavamo. Opet, pretpostavljam da se Raka i superstručna ekipa sa Arene ne bi složili.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Uvek sam jeo govna kako mrzim ovakvu igru, nije jebeni usrani ciganski jadnički zatvorio Partizan, već smo bili šušumigetine. Jebote, koji je kurac igračima? Jesenji deo san svakog od nas navijača, posle priprema go kurac.
Koji vam je?
I taj Savo, koji je kurac zadovoljan posle derbija, čime?
Jebote, ako vodiš Partizan ima glavu da staviš na panj za isti, a ne da mi glumiš političara i intelektualca.
Ko Marko Nikolić, kapiraš?
I ima ekipa da ti plete fudbal na terenu.
Jeste juče bio penal, puno srce mi je što smo ih tako dobili. Pičke su ovi odozdo, pre par utakmica na Čairu onaj njihov golman je otrčao po loptu iza gola i bacio se, tipa ukrao par minuta, valjao se iza gola, hej... kada su čuvali 2-2 (čini mi se)... Jadnički je postao Jadnički odavno, grozni su. I ako smo ih pobedili iz usranog penala bez usrane igre. Gazi i melji i uzimaj bodove. I ne pije vodu priča sve je namešteno, videli smo 2017. kad je ciganima ušla voda u uši kako su gaće napunili, tako bi uvek i bilo da Partizan melje. Kao da se unapred zna, preda i sl, svi ćutimo i čekamo. Govna smo i mi možda. Na kraju krajeva, ko ga jebe. Idemo dalje, da iskalimo svoju mržnju ka govnarima gde god stignemo. Spopadaj, spopadaj, Partizane, spopadaj!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.269
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ide se iz krajnosti u krajnost zbog pada forme, sada su odjednom igrači koji su lomili kičme mančesterovcima vezare...
Isti su to igrači isti trener.
Treba raditi i izaći iz toga, ako je moguće.
Problem je i što je Savo dosta pročitan od strane ovih seljačkih bunker trenera.
A i on im olakšava svojim šablonskim izmenama, izmena Sadik Matić je najgluplja koja postoji, sem ako vodimo.
Meni najviše smetaju ovi idiotski penali s kojim se mi kao nivelišemo s ciganlijom sad kad od titule nema ništa.
Al šta očekivati od SNS kluba koji se predstavlja kao opozicija i onog bolesnika portparola...
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.748
Reaction score
19.232
Локација
Nickname
Je li onaj događaj od sinoć znači da na Partizanovom stadionu više neće biti bilo kakvog otpora principima sa juga?
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Ja ne razumijem igrače poput Ivanovića, Matića. Nisi u prvom timu, griješ klupu, dobiješ šansu da igraš, i ti umjesto da skupiš ta muda, da pokažeš da možeš i da se otvaraš, ti bježiš od lopte da ne bi slučajno šta zasrao. Alibi igrači ne smiju ni da prismrde prvom timu Partizana!
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.995
Reaction score
15.817
Локација
Beograd
Ide se iz krajnosti u krajnost zbog pada forme, sada su odjednom igrači koji su lomili kičme mančesterovcima vezare...
Isti su to igrači isti trener.
Treba raditi i izaći iz toga, ako je moguće.
Problem je i što je Savo dosta pročitan od strane ovih seljačkih bunker trenera.
A i on im olakšava svojim šablonskim izmenama, izmena Sadik Matić je najgluplja koja postoji, sem ako vodimo.
Meni najviše smetaju ovi idiotski penali s kojim se mi kao nivelišemo s ciganlijom sad kad od titule nema ništa.
Al šta očekivati od SNS kluba koji se predstavlja kao opozicija i onog bolesnika portparola...
Slažem se, ali nek uvidi gde greši.
Dva ozbiljna problema koja svako vidi osim njega:

Šablonske izmene i taktika u JSL. Prosuo je bodova isto kao i mutavi. Čovek ne želi da vidi ili je toliko tvrdoglav da misli da će to da proradi i krene niz pobeda

Manjak autoriteta. Ćela igra na silu (gledaj mu facu), čovek u fazonu ma idem u junu boli me kurac. Ceo tim kao banda. Igra se bez straha sa velikim bolom u kurcu. Kurac bi mogli kod jedinog trenera kog smo imali u poslednjih 20 godina - Marko Nikolić.

Mislim da se ozbiljno izgubio i da njemu treba malo psiholog a ne igračima. Podržaću samo ako vidim da krene da menja pristup i kad vidim da se izborio sa kurcoboljom i uspostavio autoritet. Ukoliko ovo bude praksa do kraja sezone onda nemamo šta dalje.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Naravno da smo procitani. Koliko imamo korisnih centarsuteva po utakmici, koliko sansi stvorimo preko bekova, kolilo smo golova dali glavom (ne racunajuci prekide)...

Igramo jednodimenzionalo, i to i mi ovde pricamo ima pola godine, nije neka mudrost. Sa ovakvim bekovima se ozbiljan fudbal ne igra. Pogotovo ne ako ces igrati kroz posjed, a mi to, htjeli ili ne, u prvenstvo moramo igrati.

Pisao sam i za vrijeme prelaznog roka, imamo jednog stopera koji odlazi, jednog koji zalazi i dva neupotrebljiva beka. Skandal je da tu niko nije doveden.
Prosipaju pricu kako nece da gomilaju strane igrace, pa nakon dva dana izjave kako su i oni pokusali dovesti onog zadnjeg veznog, al eto, cigani dali vise.

Naravno da Savu ne treba mijenjati, proigracemo mi, nije ovo nas stvarni kvalitet, ali je definitivno propustena prilika da se klub bar malo uozbilji.
Cak je mozda i dobro sto se ovo desava sad, nadam se da ce se izvuci neke pouke, jer mi naredne godine moramo uzeti titulu. Ili barem pokusati.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top