Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
A ključno, ako Železnik stvarno dobije 10 godina ugovor sa EL, Partizan može slobodno da raspusti profesionalce i da dobrovoljno pristupi KLS-u i iznajmi Šumice.


Ne sprdajte se sa ovom zivota vam.
Cigani da dobiju A licencu nece nikada. Milion razloga je za to..a kljucni razlog bi bio zatvaranje ovog regiona i gasenje balkanske kosarke, raspustanje ABA lige, pobuna hrvata, itd... To se nikada desiti nece i tacka.
I koje uspjehe to oni imaju pa da dobiju licencu?

Zato molim vas barem odje da ne citamo ovakve gluposti.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Pa su cigani primjer ekonomskog stabilnog kluba?
Oni kao mogu da namaknu vise pare nego neki francuski klub, njemacki, ili pak taj neki famozni engleski klub koji se toliko pominje.

Od te licence nema nista i kraj. Zar mislis da bi dozvolili da se cijeli ovaj region okrene ka LS? A tim potezom bi se i te kako okrenuli svi.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Mislim da ce licencu dobiti tesko, jer bi garancija trebalo da bude da pickousti vlada sledecih 10 godina. A tu garanciju je teško odrzati. Para im ne fali, jer ce ovaj bolesnik sipati koliko treba, za razliku od nas, gdje daje manje i u isto vrijeme nas dug je izvrsno sredstvo za ucjene svake vrste. Duboko se nadam da ce korona biti uzrok velikih promjena, to je poslednja nada.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Potpisao za prvi tim Trej Dreksel iz Mladosti. Koliko vidim oprao je 1. KLS, prosječno ubacivao 18 poena. Ali to je treći nivo takmičenja. Je li ga gledao ko, kakvi su utisci?
 

harakiri

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
165
Reaction score
458
Локација
Vračar
Ode u profesor Koprivica. Bice jako tesko ponoviti ovu sezonu.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Sad cu da bacim anatemu na sebe....

Dajte ponovo da Dule da invervju... ovo je mozda izdaja, ako nije veleizdaja
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.861
Reaction score
10.846
Остоја ради у интересу клуба за разлику од претходника који су направили највећи дуг и оставили расуло. Остоја се редовно обраћа публици и одговара на питања навијача.

Тринкијери је био један од најплаћенијих тренера икада и морао је да има разумевања за корону, за незгодну ситуацију у којој се клуб налази и да пристане на затезање каиша. Од старта је био немогућ за сарадњу и хвала му на свему, али Партизан је изнад свих.

Такође и проф. Копривица није пристао на бесплатну помоћ клубу, а од њега је било више штете него користи, с обзиром на његов рад на факултету и немогућност да се 24/7 посвети КК-у.







У потпису, Остојин бот.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top