Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.057
Reaction score
18.217
Stanoje mi je doneo mnogo više radosti tih godina da to može jedan Šamrok da poništi... Hoću borbu 90 minuta i kidanje za svaku loptu, a ne da bek ladi jaja dok protivnik trči kontru... Ako krenemo da igramo muški fudbal, ako ne budemo bili zadovoljni kupom kao do sad, sve je moguće pa i titula!
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.176
Reaction score
9.908
Локација
underground
U predhodnom postu sam zaboravio i da se zahvalim Savi,sto sam prosle sezone,posle par godina hrkljusa .konacno gledao fudbal .

Ove sezone je vec nazalost poceo da luta,i da se gubi .Ali moja jedina zamerka nije to. Moja zamerka bi bila da je morao znati gde dolazi,i u sta se uvaljuje a da je prihvatio kormilo bez nade i mogucnosti da se to bar malo popravi,valjda nadajuci se nekom cudu,iako cuda pri ovakvom stanju u drzavi ne moze biti ni sad ni ubuduce..

Bojim se da ce ista zamerka vaziti i za Stanoja kad bude odlazio.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
@zive

Ono da li je uspeo van Srbije je nebitno, u pravu si i nisam na to ni mislio. To sam napisao zbog njegove izjave za strance.



S obzirom na trend koji je imao u prvom mandatu (preko 30 dolazaka i preko 40 odlazaka fudbalera za dve godine iz kluba) očekujem lepu promenu u igračkom kadru. Sreća je što je pauza pa ima vremena sve da se lepo sagleda. Zanima me ko će biti žrtveno jagnje, ili više njih.
Još jednom, ne mogu da izrazim čuđenje da je pristao da se vrati posle svega. Sigurno je pričao sa Miloševićem i zna da je situacija mnogo gora nego kada je bio kod nas ranije, što u klubu što u ligi. Sreća, idu lakše utakmice i ima vremena za uigravanje.
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.568
Локација
Planeta Zemlja
Srecno Stanoju u radu. Eh, kako bi bilo lepo da se usere ciganima u facu kao Nikolic :) :partizan-fan: Nego sta je uprava uradila na toj sednici sto zasedaju?Nece valjda ostati samo na dolasku Stanoja, a na terenu sudije i fss neka nas i dalje jebu!?
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Ja sam sretan jer se vratio trener koji mi je kao clan familije. Jer tolika kolicina Partizanstine i mrznje prema ciganima u svlacionici nikad nije postojala ni prije ni kasnije. Jer je dosao tamo gdje se samo titule broje. Ako postoji promil sanse za titulu ovo je taj covjek. Kazem promil jer je cijela drzava od kurvi u studiju jutarnjih programa do predsednika drzave u sluzbi jednog kluba.

Sretno ti Stanoje! Obasjace!

I znam da citas ovaj forum.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
Titula je izgubljena vec u avgustu, a jasno je da ovde ni gvardiola ne bi uzeo titulu jer cigani sem derbija ne mogu izgube bodove u kokezinoj ligi.
Tako ce biti dok je zvalonja na vlasti i nikakvi treneri pa ni stanojevic nam ne mogu pomoci.
Ono sto je lozitivno barem necemo kiksirati svaku drugu utakmicu i zaostajati 30 bodova za sektom.
Milosevic je prvo nikakav covek, pljuvao toleta posle usao u savez i ljubio mu skute, pljuvao ovu upravu, a posle se slizao sa njima, pljuvao vucica, a posle cutao kao mula.
Medjutim najbitnije i najvaznije da nikada ozbiljan trener lostati nece jer ima milion nedostataka za to.
Ne zna da probije bunker, da brani prekide, da koristi kornere, da se brani uopste, a jos izjavio kako mu ova ekipa formirana i kako je zadovoljan, a bije ga pazar najgora ekipa u ligi i ciganski narkoman gde ga vidi.
Daleko mu lepa kuca.
Sa druge strane stanojevic vise puta izjavio kako nece vise da radi u srbiji, a sad dosao u namestenu ligu.
Potrosice ga ovaj olos iz uprave kao i sve prethodne trenere.
Ne zalim ga uopste zbog toga jer samo lud covek moze da preuzme ovakav Partizan u ovakvom trenuku.
Barem nece da prica kako je zadovoljan igrom i kad igramo lose i nece da cuti igracima kad se ne trude, nego ce da im jebe majke.
Inace marko nikolic je klasa iznad njega i to je jasno.
Kako god i slepcima je jasno da ce cigansture biti prvaci sve dok je ovaj lucifer na vlasti jer on postavlja uprave i on vedri i oblaci u svakoj oblasti.
Nasim fudbalerima ostaje samo da zgazimo sektu u svakom derbiju, da ne rasipamo bodove na svakoj drugoj tekmi i da bar malo nateramo kurvu da se pomuci za titulu, a ne da nam bezi 30 bodova svake sezone.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Ogroman gubitak za Partizan kada je u pitanju shvatanje fudbala pa i pravac kako klub treba da ide napred.Ja sams e nadao da uprava ode a da Savo ostane a na čelo kluba dođe pravi menadžer koji bi uz pomoć nekih naših bivših igrača uspeo da uspostavi sistem.
Ali izgleda nam je suđeno da ovi budu tu koliko i sam diktator.
Nadam se da nećemo izgubiti našu lepu i brzu igru u tranziciji, i da če Stanoje upakovati defanzivni deo.
Savo nije izgubio nijedan derbi, sve same pobede uz dva x mislim, za to svako poštovanje.
Stanoje, mora mnogo bolje od njega i njegovih prethodnika, pod hitno da traži pojačanja, nadam se da je Fejsa prvi.
Vidim da su cigani ispisali ihaha stranica na njihovom forumu, ne zaboravljaju koliko su patili pod Stanojem, verovatno i sa sklanjalicama strepe za titulu, ipak moraju da odigraju dva derbija a ima tu 3,4 kluba koja im se ne sklanjaju, polako samo...
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
625
Reaction score
2.029
Vec mnogo puta vidjen providni, seljacki SNS trik.
Motor crko a on nam kupuje nove gume....
I mi srecni, dobro je mogao je da zameni retovizor.... Super.....
Sve mi govori izjava Curcica na kurvinom stadionu....
Sa ovom upravom pusaca kuraca svima koji su trenutno na vlasti i grabezom i otimanjem para bez rada i strucnosti mi necemo na zelenu granu
Dok god oni vode Partizan u provaliju dozvoljeno im je da kradu i iznose pare u SNS
Savo, Stanoje, Bata....(nastavi niz) sve jedno je.....
I da, izjava naseg pomocnog trenera.
Dok je cutao mislio sam da je glup a kad je progovorio otklonio je svaku sumnju
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
moze li neko dati svoje misljenje o kondiciji igraca...prosle sezone su bili kidalice 90min puni snage...nije bilo onog padanja zadnjih 20 minuta,ove sezone se ponavlja prica iz proslih sezona 70 minut i mrtvi su ako ne i ranije...otkud promena
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.027
Reaction score
4.737
Локација
vezenemam
Ako je jedini izbor - 1) da se u "zabetoniranim" prvenstvima, gde se tango smrt dešava jednom i nikad više, odričemo titule već u septembru, dok u Evropi imamo rezultate kao retko kada; 2) da se "prvenstvu" borimo do koje kolo pred kraj, i da gubimo za par bodova, a da u Evropi ispadamo i pre nego počne; za razliku od većine ovde, moj izbor bi ipak bio pod brojem 1.

Ovo se mora preživeti, a to će ići malo teže bez Evrope, a sa "čvrstim" drugim mestom na domaćem smetlištu. (znam da uefa menja formate takmičenja, da titula donosi mnogo pogodnosti i za jebropu, ali mi te titule videti nećemo dok govna kroje kapu)

Žao mi je zbog Save, jeste lutao previše, ponavljao greške, i nikako se ne uklapa u profil "domaćeg trenera", ali ne verujem da je Stanojević bilo kakav upgrade, čak ni na motivacionom planu. Videćemo sve.
Bolje rešenje od babaroge Ćurčića verovatno jeste, daleko mu ziheraška kuća.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Znate li kada je ovaj forum imao najvise posjetilaca, preko 4000, koji dan?
Ima li junaka?

Ajmo Partizanovci, forumasi ,da li neko pamti?

6.4.2011

To je bilo kad smo izgubili 1-0 u rupi uzvratna u Kupu, Stanoje na klupi, prosli smo dalje nakon 2-0 na JNA. Jedini njegov poraz ali bezbolan.

Toliki je bio sok da smo izgubili sa njim na klupi da je ovdje bilo preko 4 hiljade sto nas clanova sto gostiju egipcana, njih vise naravno.

Toliki su kompleks dobili a mi toliko navikli da ih ponizavamo da je rezultat bio sok iako pirova pobjeda.

Mnogi koji su sada na ovom forumu tada nisu bili ovdje a mnogi su zaboravili ko je A. Stanojevic.

Sale urnisi ih 2 puta bice dovoljno i za titulu.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.587
Reaction score
3.343
Локација
JNA
Svasta bi rekao tj napisao, ukratko Savi jedino zameram sto je surovao sa ovom upravom..imao je dosta utakmica gde je gubio bodove, ali to ne bi nista bilo strasno da i drugi gube kao sto je to u celom svetu normalno..ovako gubimo i trosimo legende, a nema ih jos mnogo ..Saletu zelim podjednako uspesan drugi kao prvi mandat, nadam se da je dobro razmislio i da je svestan da su ovi gori od snajdera..ustvari vise ne znam ni sta da mislim, nadam se da ce Savo jednog dana vratiti u upravu kluba, dok ce Stanoje gaziti na terenu..mada ova bolesna vremena sa bolesnim ljudima, ne vidim da ce skoro proci..Savo veliko Hvala za sve! Stanoje srecno care..
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.919
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Kad treba da se operu, uprava osim trenera - miljenika navijača, dovodi i pojačanja. Savi nisu trebala sigurno.

Toliki je bio sok da smo izgubili sa njim na klupi da je ovdje bilo preko 4 hiljade sto nas clanova sto gostiju egipcana, njih vise naravno.
Koliko se sjećam, to je bio bag na forumu i zbog toga je taj broj bio preko 4 hiljade.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top