Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Nemke PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
427
Reaction score
396
Локација
Beograd
Saopštenje KK Partizan NIS: Odgovor na optužbe koje stižu iz porodične firme
KK Partizan NIS, primoran je da se danas oglasi saopštenjem u kojem će se osvrnuti na brojne neistine koje su u javnost izašle iz napada koji je na najtrofejniji srpski klub izvela porodična firma, sakrivena iza imena KK Crvena zvezda.
Na čelu ove porodične firme, nalazi se Nebojša Čović, čovek čija je karijera obeležena krivičnim prijavama za najteža krivična dela, kao i pljačkaškom privatizacijom.
Deo firme je, njegova supruga, Vesna Čović, koja faktički upravlja finansijama kluba, a uzgredno se nalazi na čelu ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda.
Tu je i ćerka Tijana, nekadašnji predsednik skupštine KK FMP (Nekadašnji Radnički Basket), sada zaposlena u košarkaškom klubu Crvena zvezda. Tijanin bivši suprug, Miloš Ninković, svojevremeno je bio predsednik KK Crvena zvezda Beograd, u vreme dok je Nebojša Čović bio predsednik Crvene zvezde koja se tada nalazila u stanju mirovanja.
Sin Filip, košarkaš FMP-a, čija se velika plata finansira iz budžeta KK Crvena zvezda
U porodičnoj firmi je i Zoran Tošković, predsednik KK FMP, tast Filipa Čovića i ujedno pravni zastupnik Crvene zvezde, tačnije porodične firme Nebojše Čovića
Spisak upotpunjuje Filip Sunturlić, direktor KK Crvena zvezda, koji je ujedno i sestrić Vesne Čović.
Ovo porodično stablo, pljačka Republiku Srbiju tako što državni sponzori daju novac KK Crvena zvezda, a taj klub ga prosleđuje privatnom klubu na čijem se čelu nalazi pomenuti Tošković i za koji u ovom trenutku igra Filip Čović.
Takve pljačke, samo su nastavak nedela u režiji Neobjše Čovića koja datiraju još od 2000. godine, kada je isti oljačkao naše sugrađane na Kosovu i Metohiji. Danas, taj čovek po televizijama sa nacionalnom frekvencijom krajnje licemerno govori o stanju na KiM, a sam je tom edoprineo kada je građanima nezakonito oduzeo novac i ostavio ih praktično na cedilu. Ovim putam, KK Partizan pita sudske organe Republike Srbije, zbog čega ovaj slučaj stoji u fijoci i zbog čega se ne istera do kraja?
Na spisku zlodela čelnog čoveka porodične firme, nalazi se i pljačkaška privatizacija zahvaljujući kojoj je postao vlasnik FMP-a, kao i krivična prijava za ubistvo premijera Srbije, Zorana Đinđića. Takođe, i za ovaj slučaj KK Partizan pita nadležne organe, zbog čega nije isteran do kraja? Ni tu nije kraj, Nebojša Čović je fizički napao novinara Dejana Anđusa ispred TV Kopernikus u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, o čemu svedoče čak i snimci sigurnosnih kamera, a što pojedini mediji plašeći se odmazde nisu smeli da objave. Ni za ovo delo, Čović nije odgovarao. Pitamo nadležne organe: Zašto?
Prema navijačima KK Crvena zvezda, kao i prema tom klubu, kao sportskom rivalu, KK Partizan gaji veliko poštovanje i zbog toga i njima skreće pažnju da ovakvo porodično pljačkanje države jednom mora da prestane!
Kompletan pamflet koji je danas porodična firma objavila, sačinjen je samo iz razloga što je Partizan pokrenuo pred organima ABA lige ono što svi već znaju: Da su FMP i Crvena zvezda u sukobu interesa i da se iz tog razloga ne mogu takmičiti u istom rangu takmičenja.
Da bi svoja nedela prikrili, članovi porodične firme krajnje sramotno i licemerno napadaju Partizan u vezi sa smrću nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, Majkla Odža. Nekoliko puta se KK Partizan na tu temu oglašavao, ali i sada će:
  • Odžo nije trebao da potpiše ugovor sa KK Partizan
  • Novica Čičić je skaut KK Partizan, a ne trener
  • Salu na stadionu u Humskoj 1, ne koristi KK Partizan, već je u datom trenutku koristio Novica Čičić za rad sa igračima koji su mu sami, pri čistoj svesti poklonili poverenje da sa njima radi.
  • Ovakvim napadom, KK Crvena zvezda pokušava da prikrije kako je baš od Majkla Odža zahtevala da potpiše blanko ugovor, što je još jedno krivično delo koje preti da bude dodato na spisak nedela Nebojše Čovića. Za ovakve tvrdnje, postoje dokazi i snimci prepiske Majkla Odža koji se tokom sezone žalio prijatelju da ga porodična firma koja se krije iza imena Crvene zvezde ucenjuje i da ne može da potpiše blanko ugovor. Navedene snimke, KK Partizan će objaviti.
Na argument da je direktor KK Partizan, Dejan Kijanović ujedno i predsednik KK Mladost iz Zemuna, odgovorićemo samo informacijom da je Kijanović na mesto predsednika Mladosti podneo na to mesto ostavku 2017. godine, što se može i proveriti u APR-u. Ovakve manipulacije i zamene teza neće proći, i porodična firma neće uspeti da time postigne nekakvo izjednačavanje!
KK Partizan napominje da je na objavu ovog saopštenja primoran nakon besramnog napada onih koji čak ni za minimum ljudskog dostojanstva odavno ne znaju! U suprotnom, klub se ne bi oglašavao.
 

Sekula1986

Početnik
Учлањен(а)
24.11.2019
Порука
21
Reaction score
42
Локација
Beograd

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.325
Reaction score
2.748
Obično je to samo podsećanja radi, da ne zaboravi ko se pita. A pošto pudlica i te kako zna da balansira, ovo je uobičajen folklor, nema mesta loženju.
Jasno nam je da je Ostoja jedna od najnebithinijih figura u srpskoj košarci i da ga niko ništa ne pita.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.646
Reaction score
22.631
Локација
Академија
Мени ово личи на Тегијев рукопис. А друго, када те неко недвосмислено оптужи за нечију смрт ти не одговараш само саопштењем него га лепо тужиш и одереш га на суду као џукелу.
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
400
Reaction score
2.204
Локација
Gde god on da igra
Ko god da je pisao saopštenje ono je tu, izašlo je u javnost sa jakim i lepo artikulisanim argumentima. I lepo je videti da bar malo imamo puls. (ne želim da kažem da su nas "pustili" da se izbacimo sa ovako nečim ali...).
Ne ložim se preterano ali možda je mali nagoveštaj budućih dešavanja. (Samo da ne zakažu roveri). :D
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.024
Za cigane on nije mafija, on je legenda.
Za cigane on nije opljackao narod na Kosovu, naprotiv on stiti nacionalne interese.
Za cigane, on nije ucestvovao u ubistvu Djindjica, vec je opet, pogadjate, samo stitio nacionalne interese.
Za cigane, on je u nemilosti brace, ali je on sjajan menadžer, a zvezda je svetski brend brate, znaci ono, jedan od stubova srBstva. Grobari, sta vam tu nije jasno?

Za cigane, Pantic i Jukic su sami sebe ubili, i Srbiji i Srpskoj ucinili uslugu, sto bi se sad tu neko cimao da pronadje ubice kad oni nisu ubijeni?
Za cigane nema dileme, KKP je ubio Odza, smisljeno, sa namerom, bez trunke sumnje.

I sad, post festum, svi smo mi jedno, samo nas boje dele?!
Svi smo mi prvo Srbi?
E budale lakoverne...
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.256
Мени ово личи на Тегијев рукопис. А друго, када те неко недвосмислено оптужи за нечију смрт ти не одговараш само саопштењем него га лепо тужиш и одереш га на суду као џукелу.
Ovo je jedino logicno resenje. Posle bi debeli pigmej razmislio dvaput pre nego sto pocne da laje.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.175
Reaction score
6.919
Локација
NbG
Uobicajno podgrevanje vatre i pozicioniranje kao pred svaku sezonu po mom slobodnom misljenju. Da se malo "nahrane" obe strane i svako pred svojima pokupi ono ala smo im suknuli. Ali sto bi rekla ona stara "pas laje vetar nosi..." Sramota je samo sto se koristi mrtav covek za neka bolesna razracunavanja ali opet nas odgovor sasvim na mestu, sa nekim iznenadjujucim stavkama i ostrinom. Za tu prepisku Odza u kojoj se zali na coravu pudlu i blanko ugovor sam cuo i drago mi je da posle onakvih niskih udaraca to nismo precutali al trebalo je i to da ide u prilog saopstenja. Da se vidi i da se zna. I ne samo to vec i krivicna prijava za sve klevete izrecene na nas racun pa nek se ceska pudla.
Ko zna, pa mozda i bude nesto od te cuvene borbe kroz institucije, a mozda i neki od nas i to docekaju... :)
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Saopštenje uopšte nije zajebancija niti je "fejk"... Porodica se ne proziva iz zajebavanja i radi teatra. Nešto se opasno događa između njih dvojice dok se klubovi samo koriste u "privatne svrhe" kao pokriće ili sredstvo tog sukoba.

Ne mislim da će se išta desiti nakon ovakvog saopštenja u odnosu snaga. Ovo može lepo da zvuči u ušima oba kluba pa mu dođe obostrani plus - Mada nije to razlog ovih medijskih razbacivanja. Ovo je previše za tako nešto. Mislim da je to samo usputni benefit za oba idiota a da je neki lično-politički sukob u pitanju.

Ono što jeste OPASNO u saopštenju KK Partizan, tiče se tvrdnje da je reč o privatnoj firmi. A privatna firma se ne sme plaćati javnim novcem. Posebno pominjanje juniora i njegove plate u FMP-u koja se isplaćuje preko nečega što oni zovu CZ je dodatna pronevera javnih para u porodično privatne svrhe.

Otkud sad ta dozvola da se Ćoravi sme dirati, nemam pojma ali se ovo bez dozvole nije uradilo! To neće smetati pobedi SrBstva na "sportskom" polju... Bankomat im odavno iskeširao za EVRO-FMP tako da ovo može biti samo lično ili politički te nema veze sa Partizanom (na žalost). Međutim, moram da priznam da sam uživao čitajući...
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
upravo izaslo novo saopstenje na sajtu KK sa slikama prepiske izvora i odza i dokazima da covic skautu duguje 60.000e
opasno se ostoja razmahao ,videcemo sta to znaci..nadam se malo vise para partizanu za jos neke igrace
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Ovo su ozbiljne stvari, neki ozbiljan sukob unutar razlicitih struja SNS mora da je u pitanju, ako im ovako odgovaramo
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
Čekaj bre pa kada je preminuo pojavile su se neke dve devojke. Jedna naša i jedna od preko. Obe su tvrdili da su mu devojke. Mrtva usta ne govore
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top