Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Ponovo radi bioskop, Radio Mileva leto Koronovo!

Статус
Затворена за писање одговора.

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.252
Reaction score
3.716
Neko otvaranje za u21 igrača ima smisla ako je u pitanju ekstra talenat. Ali takvih realno nema. Sve što valja sa 20-21 godinom već napolju, ovi od 17-18 još zeleni, ne možeš da se oslonis na njih. I sad recimo za tog Dundjerskog, nek je i neki talenat, treba da das 300 - 500 hiljada, da ti odigra jednu sezonu kao bonus, uz malu verovatnocu da će da ti postane legitimni igrač za prvu postavu ili da ga prodaš za više nego što si platio, pa sledeće sezone aj jovo nanovo, traži novog bonus igrača. U svakom slučaju, vrlo debilno pravilo koje ne možeš na duge staze da rešiš, već svake godine moraš da izmišljas kako da zakrpis rupu.
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Po meni je Sveta Markovic veliki talenat, da je on igrao u paru sa Ostojicem i da je ispred sebe imao vezni red kao prosle sezone, sigurno bi bio mnogo bolji.

Nikolic gotivan igrac, dobar tehnicar, ali nije za nasu igru, on nije spic, hoce da bude 10ka, ali nije onaj tip 10ke koji nama treba, po meni to je Jojic.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Ništa se ne menja, a pre nedelju dana je bilo "reprezentativna pauza... videćete" - doš'o samo Miljković...
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.968
Reaction score
25.955
Локација
ante portas

 
Последња измена:

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.864
Reaction score
13.596
Nikolic ima problem sa klupom i ne verujem da bi dosao osim ako ne bi bio prvi izbor, a mislim da tu stranca treba da trazimo ako Sadik ode. Bekovi i napadac su pozicije gde najbolje resenje mozemo samo u strancima da nadjemo. To cetvrto mesto ostaje za nekog stranca u veznom redu ili na krilu. No ovo su sad skroz drugi momenti jer Stanoje je poprilicno jasno porucio da bi najvise voleo da postigne da ima sve domace igrace u timu, sve partizanovce i na sta ce to ispasti videcemo....mada sve i da hoce vise od 4 stranca ne moze tako da.... To je lepa zamisao ali bez igraca poput Mitra, Milenkovica, Pavlovica, Ljajica itd tesko da ce biti narocito uspesna. Tako je to kad se nema sistem i kad se sve menja od trenera do trenera......previse je to klackanja od jedne filozofije do druge....
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
628
Reaction score
2.035
Ja se samo bojim da ce nam rasterati Sadika, Sumu, Natka, Asana a odbranu " pojacati" sa Miljkovicem, Svetom i sl.
Nisam previse stecan sto se vratio ali kbga ne vidim ni neko bolje resenje posto za strance nemamo para.
Oustalom tim nam u poslednjih pet godina osam puta menja fizionomiju, filozofiju, sistem.
Kao tim zadnjih godina ne znamo gde udaramo.
To je samo do uprave. To smece sa dna kace moze da prezivljava samo kao pantljicara, krpelj, pijavica. Sve su razjebali cega su se dohvatili.....
I vecito su gladni a pre svega onaj odrataveli jebac posrnulih estradnih zvezda i kozer po prijemima gde se dzaba jede i pije.
U to se odlicno uklopio mladi nerast Vazura
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.864
Reaction score
13.596
Pa ako uprava ne bude drasticno menjala obrazac ponasanja svi ti pomenuti igraci ce otici iz Partizana najkasnije do narednog letnjeg prelaznog roka, a vecina mozda i ranije. Ko uopste od nasih nosioca igre (ili onih koji su najblizi tom zvanju) bude u Partizanu cele 3 sezone ? Vecina bude samo jednu ili jednu i po, a kamo li tri. Kako kome skoci cena - prodaja je samo pitanje vremena....ajde da se proda jedan glavni igrac pa da se na konto tog jednog igraca steknu finansijski uslovi da se na duze vreme zadrze dva ili makar jedan od tih koji su najistaknutiji ali ni to se ne desava..... (primer prodaja Milenkovica pa umesto da na konto toga zadrzis Leonarda i Djurdjevica ili makar jednog od njih ti prodas i njih, a izgovora uvek napretek)
Koliko smo trenera promenili za 5 sezona ? Koliko tih tkzv glavnih igraca ? Koliko igraca uopste ? Koliko uprava ?
Pogledajte istaknutije klubove u nasem okruzenju....pa oni za 15 godina ne promene toliko nosioca igre koliko mi za 5. Kod nas to ide kao na traci....samo malo kad bi usporili sa prodajama i pokusali da povecamo koncentraciju kvaliteta bilo bi sve lakse
 
Последња измена:

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.002
Reaction score
11.797
Локација
JNA
Žurnal piše da hoćemo da dovedemo Šehovića. Ako hoćemo sa decom u Evropu, onda ok. Mislim da baš i nije dovoljno da igrač bude grobar, trebalo bi gledati i na kvalitet...
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Sehovic je bolji levi bek od svih levih bekova koje smo izmenili u zadnjih 5-6 godina! Nije to tesko biti naravno,ali decko je stvarno veliki potencijal i ogromna je greska Savina sto ga je pustio tek tako. To sam jos tada rekao,to i sada govorim.
Da su njega forsirali i istrpeli neke decije bolesti na pocetku imali bi resenu tu poziciju i igracki i za ovo glupavo U21 pravilo.
Matke,pritisni ih jos malo za Dundjerskog pa da zaokruzimo konacno te bekove :D
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
450
Reaction score
2.408
Mileticu srecno u daljoj karijeri i hvala na svemu. Ne znam sta je razlog, ali poslednjih par utakmica bas je lose izgledao. Cak me i nervirala njegova nonsalantnost, kako su ga probijali, strasno.... Pomogao si kad je bilo potrebno, to se ne zaboravlja, ali nisi morao par ovih utakmica da igras preko one stvari.
Prodje i ova pauza, mi se nismo pojacali. Ostaje nada da ce Stanoje da utegne postojeci kadar, pa da se tucemo do kraja za titulu.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.723
Reaction score
29.462
Локација
Beograd
Dok mi ovde razmišljamo i raspravljamo o pojačanjima, bekovima, štoperima, U-21, strancima, formacijama...Partizan je potpisao novog igrača!
Domaći je, u-21 je...centralni vezista je (kažu novinari), igra trenutno više na poziciji napadača kažem ja... :D ...i ko već ne zna za ovu vest, pita se ko li je sad pa to...?

Pa eto, taj momak se zove Andrej Blagojević, ali...teško da ćete ga brzo videti u Partizanovom dresu, jer on već igra za Teleoptik - i tamo će verovatno ostati i u nekom sledećem periodu...

volimpartizan.rs/blagojevic-novi-crno-beli-profesionalac-93527/

 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.692
Reaction score
4.343
Локација
Brèko, BIH
Kako je krenulo naredne godine ćemo imati u prvih jedanaest , 9 mlađih od 21 godine + 2 povratnika u crno belo jato. Bez stranaca ,naravno.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top