Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Ponovo radi bioskop, Radio Mileva leto Koronovo!

Статус
Затворена за писање одговора.

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Koliko se sećam, još u nekim starim verzijama menadžera je ovo bilo u ugovoru o pozajmici, tj. mogao je da se stavi obavezan broj utakmica a i nije morao. To je neki menadžer bio gde si i sponzore tražio sam, mnogo baro bilo. :D
Najjači ugovor je imao Juninho iz Middlesbrough-a. Trener nije smeo da ga izvede, može da izađe samo ako sam traži izmenu. Ovo nije igrica, ovo je stvarno. :)


Što se tiče ovog slučaja konkretno, izmišljaju naši. Prvo je bilo kao navijači sprečili transfer a sad ovo.
 

Irriducibili17

Početnik
Учлањен(а)
16.05.2018
Порука
190
Reaction score
375
Локација
PC
I ja sam čuo za klauzulu po kojoj igrač mora odigrati određen broj utakmica u toku sezone, ali za ovo do sada nisam. Moguće je da i takva klauzula postoji. Vidjećemo koliko će igrati u Sportingu, jer pretpostavljam da su onda i od njih tražili istu stvar?
Mada a druge strane, on spada u grupu bonus igrača, pa je komotno i mogao igrati većinu utakmica.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
Ево видјех видјех да постији неки као date сајт само за клубове и играче па нека ту неђу некога да игра за џ пошто је очито да никога нећемо довести.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Kad čujem reč 'polivalentan igrač' nakostrešim se.

Izmišljotina (čast izuzecima) kojom se pravda situacija kad neko nije dovoljno dobar za štopera pa ga muneš na beka, fazon tamo ima manje prilike direktno da zajebe. Ili bio je zadnji vezni u mlađim selekcijama, ali nije to to kad je porastao, gde ćemo ga - na beka.

Od polivalentnih priznajem samo Milana Stojanoskog. Napadač i štoper. Ibrahimović i Stam u jednom! Širera bilo sramota što igra samo napred!
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.986
Reaction score
15.746
Локација
Beograd
Kasno je sada. Za titulu ne smemo da se pojačamo, brine me samo broj odlazaka do petka. Govna smrdlijva sve vam jebem.

Ono što zabrinjava je da smo mnogo više trčali prošle godine i u trčanju parirali u evropi , izgleda da su ove pripreme bile go kurac.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452

Sad je prodaja igraca neminovnost, a inace nije bila neminovnost :banghead:
 

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
Ja sam lepo napisao jos pre. Mene ovde navise brinulo sto ako se ispadne iz evrope u kvalifikacijama sta ce biti onda sa nasim Partizanom. Ako se proda Sadik, onda cemo ostati samo sa Maticem, nesto slicno kao one sezone sa nesrecnim Kojicem. Cinjenica je da moramo da prodajemo, jer nikakve prihode nemamo, od drzave i sponzora su mrvice. Jedina dobra stvar koja mozda moze da se uradi jeste da se proda Stevanovic i da se zadrzi na pozajmici do narednog leta, kao sto je uradjeno sa Strahinjom Pavlovicem. Ne vidim drugo resenje, ali sada posle bednog starta nase lige i ispadanja u trecem kolu kvalifikacija pitanje je koliko su pale cene nasih fudbalera. Sve u svemu bice ovo tezak period za nas Partizan, jedino sto me hrabri jeste sto Stanojevic nije budala i nece dozvoliti sigurno da ima neki skroz levi tim i nista ne uradi jer je i sam rekao da je dosao u Partizan da bi pomogao klubu a i klub njemu, tako da morao je biti i spreman na bilo koji moguci scenario. Treba sagledati i motivaciju nasih fudbalera da igraju jos jednu sezonu u nasoj ligi a ove sezone bez evrope, pre svega koliko ce tu biti motivisani stranci a vala i nasi nalozeni klinci za koje svi znamo kako razmisljaju i da jedva cekaju da urade, ali ako smo iole profesionalni klub to ce sve biti kako treba. Takodje i sto se tice motivacije stranaca i nasih klinaca, i tu me hrabri Stanojevic koji sigurno nece dozvoliti nonsalanciju kod fudbalera.
 

taribowestt

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
85
Reaction score
122
Локација
Beograd
Статус
Затворена за писање одговора.
Top