Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Kalejac

Grobar
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
201
Reaction score
140
Локација
Kanada
Pfujjjjj Stanojevicu, pokazao si koliko znas...
Sramotna postavka ti si najveci krivac za ovaj poraz.
Samo ti civaj Sumu da ti vadi kestenje iz vatre.
Gde je Stulic?
Nema opravdanja za ovaj neuspeh.....
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.297
Reaction score
11.895
Локација
Tu, odmah iza tebe
Sada je valjda svima potpuno jasna razlika između onog Partizana protiv Mančestera, AZ-a i derbija pod Savom i ovog danas. Klub je pod okupacijom a mi nemamo snage da se oslobodimo. Ali ničija nije do zore, proći će i ovo zlo.
Bole nas kurac, sad pravimo nizove na koje forum svrsava i onda nas cigani odvale od kurca. Sad bar znate sta nas ceka u Evropi i necete se loziti na petarde protiv njivaligasa.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Obustavite sranje po treneru i igracima..

Nismo zasluzili poraz igrom i prilikama, nazalost otislo je na njihovu stranu. Trebalo je da iskoristimo prilike i prvi postignemo gol.

Idemo dalje Ziveo Partizan!
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.405
Reaction score
11.521
Локација
Beograd
Kao i uvek, možeš da vezuješ koliko hoćeš pobeda ali ako derbi izgubiš sve pre toga se zaboravlja i kreće pljuvačina. Derbi pokaze i pravu snagu ekipe i ogoli neke stvari. Nismo zaslužili poraz, falilo je i malo sreće u prvom poluvremenu, ali drugo je za svaku kritiku, pokazalo je nemoć da se protivnik pritisne, da se dodje do prave šanse. Posle njihovog gola umesto da krene opsada gola mi jedva jednu šansu stvorimo...
Nemamo tim za titulu,a i da imamo zna se da ne može, a sada smo im još i alibi dali za sve kradje ove sezone...
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
487
Reaction score
1.730
Lose uglavnom. Agresivnost se izgubila dok oni pritiskaju na zadnju liniju, milion nepotrebnih faulova na sredini ili duboko u njihovoj zoni sto je sjeckalo igru. Nazalost pokazalo se da vecina nije fizicki spremna za ovaj nivo, bekovi katastrofa, nijedan centarsut. Miljkovic bio glup to i ostao. Markovic mnogo gresaka.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Čovek mrzi Sumu jedva čeka da on ode da bi doveo još jednog penzionera kao što je doveo nezamenljive Miljkovica, Obradovica i Jojica koji su dobri za Siurdulicu a evo danas oni ni pas ne mogu da daju.Na kraju ni mali Štulić se ne uvodi već Jojić i tada je definitivno bio kraj utakmice, da li ste videli kako Jojic trči sa loptom?Pa ja sa stomakom u 40 godina bi brže vodio loptu.
 
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467
stanojevicev rezime sezone:

1) Sarloa
2) Prvi derbi
3) Drugi derbi

Tu je sve jasno bez obzira na niz pobeda protiv Surdulice, Indjije i ostale boranije. Ovi su nas bre dobili jednom u poslednjih 18-19 derbija.

'Hajlajt' veceri: Suma koji se bije sa petoricom cigana, nasi igraci stoje i gledaju. Veliki 'motivator' stanoje. Kad se setim derbija u JNA kad smo dobili 2:0, kako su svi igraci skocili za Sumu, Miletic davio Pankova, svi kao ose skocili na njih.

Sramota.....Dovodite Vladu Ivica dok jos uvek postoji sansa.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Sa ovim porazom i mogu da zivim jer je prvenstvo rijeseno u prva 4 kola. Nismo dali gol i to je presudilo, da smo i prvi dali ko zna da li bi dobili jer ne mozemo da cuvamo loptu na sredini, Suma mozda moze ali kad je spreman i kad igra.
Stanoje je kontao da povede na kontre kasnije da uvede Sumu da ih dokrajci na sredini. Nije upalilo, fali ovoj ekipi jos toga, zatim nespreman Stevanovic itd.. idemo dalje.
Nikad mi nece biti jasan povratak Jojica. Nikada. Napred Partizan.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.835
Reaction score
13.444
И против Шарлое и у оба дербија смо пали после прекида, дакле апсолутно ништа нисмо научили из тога , а још је страшнија чињеница да су наш решили без икакве игре..... Овај дерби је био шанса да се крунишу они низови победа, да се покаже да нису дошли као резултат циркус лиге него да има доста и до нас....посрасмо се на све то у једном мечу плус дадосмо циганима прилику да се оперу...и ајд да смо га одиграли како треба него је све било млитаво и никакво, задња линија опште расуло, помрачење...
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.391
Reaction score
2.083
Revansiracemo im se u kup takmicenje. Steta a jas sam pomislio da je Partizan postao nepobedljiv, porazom jedino smo im legalizirali namestenu titulu a i puvanje bice i trajace sa danima. Valjda ce od jeseni da se ozbiljno poceti da se borimo za titulu.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.250
Reaction score
6.831
Losa igra, posebno u napadu, neke duge lopte nelogicne, nista povezano, neiskoristene prilike i uvale nam prljavci gol. Ne zelim da kukumacem, ali imamo za cim da zalimo. Problem je sto u Evropi bilo koja ekipa ce nam praviti problem. A protiv ozbiljnijih protivnika cemo proci ko bosi po trnju. Lose jebi ga. Unisten klub kao sto neko rece.
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
561
Reaction score
752
Poceo sa 2 defanzivna vezna... koje kiksare pozadi... Kao da je neko drugi izašao u drugom poluvremenu.
Mi loptu ne umemo da iznesemo pod pritiskom. Mislim na zalost, teska srca, mislim da ga je ovaj mmajmun ciganski nadmudrio. Odvratno!
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.230
Reaction score
17.915
Локација
Kej Republika
Puniš kofu sa mlekom i pred sam kraj se ritneš i istu prospeš.

Danas smo dosta dosta loši bili. Ni ovi od preko puta ništa bolji. Odigrali smo previše mlako. Klizanje igrača mi je pomeralo želudac. Ni prvi ni poslednji derbi da je izgubljen ovako.

Ja Stanoju verujem.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.273
Reaction score
15.126
Локација
U pizdi materini
Nažalost jedini tim u ligi gde iole možemo da vidimo gde su nam nedostaci u timu.

Uprava napolje pa da probamo da nadomestimo šta nam nedostaje. Evropa i derbi su jedino šta je bitno jer sa Surdulicom može i Teleoptik.

Upravu imamo po volji ajtolaha i tako će i ostati, delom smo i mi krivi za to.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top