Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
A nek ste i vi docekali svojih pet minuta na Forumu dugo vas nije bilo 17. kola.
Ocajno drugo poluvrijeme, u prvom pokazes kako i sta treba i onda u drugom radis sve kontra toga.
Iako toliko limitirani pozadi nismo im dozvolili neke sanse, ali Stojkovica moje srce vise ne moze podnijeti. Uliva dodatnu nesigurnost i onako tankoj odbrani.
I na sve to jebeni kockoglavi patuljak ti daje gol glavom iz prekida.
 
Последња измена од уредника:

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.114
Reaction score
5.452
Локација
Beograd
Baš tupav poraz, gol primljen iz glupe pozicije, verujem da je Stojković možda mogao bolje da interveniše.

jako je neprijatno koliko su Vujačić i Marković nesigurni u distribuciji mada smatram da su bili korektni po pitanju defanzivnih zadataka. nije mi jasno zašto bez Štulića u zadnjih 15 minuta, gađali smo se dugim loptama sa pet patuljaka u napadu. ako izuzmemo prečku Holendera, potpuno nevidljiv.

Jovića su istukli kao nikog do sad, za prvi derbi je bio dosta dobar. Sve pohvale Asanu, najaktivniji igrač tokom meča. Mislim da bi nam značilo da smo Natho više povukli na sredinu, evidentno su izašli oni s namerom da nas stisnu i tu bi par poteza sa loptom mnogo bolje funkcionisalo od tandema Šćekić-Zdjelar u distribuciji (doduše ja sam prvi želeo taj tandem te je glupo sad kritikovati Stanoja zbog toga).

čudna utakmica, ne mogu da kažem da se nismo trudili i da smo igrali loše, i prečka i par dobrih šansi je tu bila ali evidentno moraš biti fizički pripremljeniji. Činjenica je da su oni sad uigraniji i bolji nego što su bili pre osam meseci, što i dalje ne znači da im nismo poklonili pobedu.

Bekovi su nam totalna nula u napadu i ne doprinose ništa pozitivno ni negativno u odbrani na ozbiljnom nivou, kad se setim da smo imali Volkovai Vulićevića koji, kakvi god da su bili, šibaju centaršuteve sa svih strana, nastane tuga.

o Simoviću nemam komentar osim da je sramno propustio da Sanogu da bar tri žuta kartona i pritom ukrao jedno 10 minuta utakmice.

Na leto špic, oba beka pod hitno, možda golman.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Stanojevic vam je kriv? Sram vas bilo.

Stanojevic je kriv sto se Jovic kliza kao lud po terenu?
Sto Natho nije igrao fudbal?
Sto Vujacic pravi greske kao pocetnik?
Sto Holander nije za nas tim!!!
Sto cudesni vas Suma opepelit ne moze nijednu utakmicu?

Stevanovic otisao u City i boli ga kurac da se cima vise. Uboo ugovor i jebe mu se za fudbal vise. Njemu je karijera zavrsena.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Obustavite sranje po treneru i igracima..

Nismo zasluzili poraz igrom i prilikama, nazalost otislo je na njihovu stranu. Trebalo je da iskoristimo prilike i prvi postignemo gol.

Idemo dalje Ziveo Partizan!
Kojom igrom i kojim šansama?Jedina šansa je bila Sumin šut i one kontre u prvom kada su imali ofanzivu, nijedna šansa druga nije bila a igra je bila katastrofalna.
A zašto niko ne stoji na stativu kod kornera?Tako bi Stojkovic bar bio na sredini gola i odbranio ovo, al nikoga nema na prvu i on je tu stajao totalno pogrešno, lagan šut po sredini gola, to se brani.
I šlag na tortu, Zdjelar napolje a Šćekić ostaje da nam gradi igru dok gubimo.
 

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
342
Reaction score
1.461
Локација
Novi Sad
Izvodiš najopasnijeg igrača u prvom poluvremenu i uvodiš....SRAM TE BILO LAZARE MARKOVIĆU
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.632
Reaction score
4.659
Utakmica izubljena sa uvodjenjem rekreativca Markovica umesto Jovica. Uvodjenjem Jojica poraz betoniran. Miljkovic i Obradovic u formaciji iz sredine proslog veka, jesu cigani krs, ali nisu bas takav.
Nadam se da su Lazar, Jojic, Miljkovic i Obradovic poslednji rekreativci koje nas klub udomljava i spaja im staz do penzije.
Njiihova nemoc da naprave bilo kakvu prednost, nemoc da na bilo koji nacin opravdaju svoje prisustvo na terenu, prosto zaslepljuje.
Sramota me od Asana majke mi.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
776
Reaction score
4.149
Локација
Beograd
U svemu ovome najveci poraz je sto je Stanojevic dozvolio da ga taktickim promenama nadmudri trener sa jednocifrenim brojem nenamestenih utakmica na klupi, i to toliko da nismo postojali u drugom poluvremenu nakon sjajnog.Svaka cast za niz pobeda, ali ovo sto smo pod njim pokazali na tri najvaznija meca u sezoni je bas zabrinjavajuce...
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
256
Reaction score
2.188
Локација
Beograd
Bole nas kurac, sad pravimo nizove na koje forum svrsava i onda nas cigani odvale od kurca. Sad bar znate sta nas ceka u Evropi i necete se loziti na petarde protiv njivaligasa.

Mi možemo da budemo loši, tamo tokom sedamdesetih pre nego što je došao Biće Mladinić smo bili užasni, ali nikada, nikada, baš nikada ne smemo da postanemo seoska ekipa. A ova bagra u državi a nažalost i u klubu, baš to hoće da napravi od nas. Jedina prepreka smo mi, kakvi smo da smo, naš zadatak je baš to o čemu pričaš - da nikada ne pristajemo na ovo u šta nas gura naša uprava i prestanemo da se ložimo na trenera koji je sasvim očigledno u dilu.
 

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
368
Reaction score
1.737
Локација
Novi Sad
Serem se na celu upravu i skauting tim koja je dozvolila da igramo bez spica od prodaje Sadika! Mrs!
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.247
Reaction score
3.693
Ma da, nadmudrio ga govedji gulaš, isprojektovao precku i promašaj Jovica pred kraj prvog. Fuj

Mi i cigani smo sličnog kvaliteta, ako neko misli da smo bolji za dve klase, grdno se vara. Nažalost koncept povratnika nije se pokazao kao najsrecniji. Ja sam bio ubeđen da će Jojic ako ne za 3 meseca, za 6 meseci da rastura. Ali čini se da su i on i Lazar ušli u jednosmernu ulicu iz koje će povremeno da bljesnu na nebitnoj utakmici, ali su za vrhunski fudbal izgubljeni. Sa ta 2 igrača ekipa bi dosta drugačije izgledala.

I da je sramota ove sto su 17 nedelja bili u misjoj rupi a sad krenuli maltene da seire.
 

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
394
Reaction score
1.455
Da li je moguće da ovako mlako odigraju, mrtvi 'ladni šetkanje po terenu (čast izuzecima tipa Asano, Jojic, Zdjelar) i jebote onoliko pogrešnih pasova i klizanje i a u pm!

Edit : Jovic*
 

Nebitan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
428
Reaction score
1.912
Локација
Zvornik
Prosto mi je nejasno da smo ovako izašli u drugom poluvremenu i dalje ne mogu da vjerujem! Udario sam na Stanojevića u prethodnom postu i stvarno smatram da je najveća krivica njegova.

Obradović, Miljković, ma kompletna zadnja linija - jako loše! Asano i Jović(bez obzira na par proklizavanja) dobri, Šćekić dobar, nažalost manjak koncentracije kod kornera.

Holender pokušavao, nije ušlo...


Dali smo im osnov da mogu da se kurče, idiot od trenera im blista, zahvaljuje se, oni su radili, oni su mašina, šta smo im dozvolili!

Drugo poluvrijeme im puštati svaki dan da gledaju kako NIKAD VIŠE ne smiju igrati!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top