Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.393
Reaction score
4.584
Локација
Zemun

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.132
Reaction score
17.817
Локација
U Kinšasi
A mozda i nije do trenera. Eno u fudbalu kad promasuju zicere, ne skacu i ne znaju pas na 2 metra da daju, onda nije do trenera, nego je do igraca. Ovde izgleda jeste do trenera. Konfuzija.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.175
Reaction score
6.919
Локација
NbG
Aca Matovic, tihi i zahvalni vojnik kluba, onaj sto radi nama nevidljivi rudarski posao. Najpoznatiji po radu 1 na 1 sa igracima, gde srpski igraci koji igraju u NBA i Evropi svako leto gledaju da rade sa njim. Kada niko nije hteo (ili smeo) i kad je bilo najteze u poslednjih x godina preuzeo je, kao pomocni po automatizmu mesto prvog trenera. Plata mu nije podignuta, dinar budzeta nije dobio za pomocnika, vec obecanje da ce mu pridruziti Dzolija Mijatovica, sto je ovaj kulirao do dolaska Savica, ukljucujuci i odlucujucu EK u Ljubljani. A kakav odnos ima sa igracima najbolje se vidi iz ovog teksta sa Novicom, intervjua mladog Tarlaca na BC Partizan kanalu.
Svakako mislim da zasluzuje vise postovanja i paznje nas, takodje vojnika Partizana jer covek posteno i radno pristupa svom poslu i kapiram da je i njemu tesko da cita kako on samo treba da privede ovu sezonu kraju i doceka svoju smenu. I iskreno zaparaju mi usi izjave nekih kolega da Partizan nije mesto gde ce se uciti neki treneri pocetnici. Da se tom logikom vodio Kicanovic mi ne bi imali ni jednog Duleta Vujosevica, Zeljka Obradovica i da ne nabrajam dalje. Najvaznije je da taj i takav trener ima tu pozadinsku podrsku na svim nivoima, kao sto su je imali i Dule i Zeljko na svojim pocecima, a to je vec ona druga tema, nama toliko bolna poslednjih godina.
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
272
Reaction score
1.728
Локација
Beograd
Žalosno je kako su se mediji i vlasti poneli prema Partizanu od kad je pandemija, eutanazija skoro pa, na svim glavnim sportskim i ratnim planovima,.. ni malo žaliti kad cz zamru i sportisti i poznate im ličnosti.
 

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.669
Reaction score
9.220
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas
Sutra će se definitvno znati u kom će se formatu igrati superliga, ali izgleda da neće biti grupne faze, već samo plej of razigravanja sa osam klubova.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.909
Reaction score
4.194
Mi da imamo iole samopostovanja ne bi ni igrali tu ligu
Danas za sutra ce reci kad pocinje i u koliko se sati igra
Cirkus
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.067
Reaction score
36.039
Ne, EC ima zagarantovan prolaz u EL. A licenca ti donosi mirno ucesce u EC nezavisno za plasman u "nacionalnom" sampionatu.

Poenta svega jeste da se EL polako zatvara, samo EC ce moci da daje ucesnike mimo onih vec sigurnih sa EL licencom.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Mislim da je red da dobijemo makar tu licencu kad vec nismo mogli licencu EL.

Sve sto radi ovaj Djordi ide na stetu ABA lige.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.067
Reaction score
36.039
Pomenuto govno gleda samo svoje dupe ili bolje reći džep... ili oba. EL će se pre ili kasnije kompletno zatvoriti jer tako žele oni najmoćniji.

E sad, dotični nije nešto preterano pouzdan tako da se sve mora uzeti sa dozom rezerve pošto nije malo puta rekao nešto pa porekao, ali ako i dalje želi da drži većinu klubova pod svojim okriljem ne verujem da će EC baciti kompletno u drugi plan. Pod drugi plan mislim da će ostaviti makar jedno mesto za prolaz u EL, inače EC gubi svaki smisao i FIBA komotno može da baci šape na sve klubove koji nisu u EL.

A pomenuta FIBA je tek sranje svoje vrste...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top