Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.516
Локација
Žrnov
Klasična naša utakmica - imamo igru, stvaramo šanse, ne koristimo ih, primimo neku kokošku i onda panika.
Marko Živković je odličan bek za 95% naših ligaških utakmica. Mislim da je tanak za nešto više, mada - ko zna, moguće da bi i on napredovao kroz jače utakmice.
Jović je neverovatan igrač, čini mi se da je za dve klase bolji od Stevanovića. Kad (i ako) uspe da prevaziđe te dečije bolesti svih mladih igrača (tj. ako budemo imali sluha da ga istrpimo), moguće da će biti jedan od najboljih igrača iz naše omladinske škole, još od Jovetića.
Doduše, pitanje i koliko on može u ovakvoj našoj ligi i da napreduje.
Ne mogu da kažem ni da su bitna 3 boda od juče, jer ništa ne znače. Bitna je pobeda, da ekipa zadrži neku psihološku stabilnost pred taj Kup.
Sve ostalo je bespredmetno komentarisati, jer mislim da ni ova nesrećna uprava ne zna ko će biti tu od igrača već u julu.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Oni realno nam smanjuju budžet sa 20 na 10 miliona?
Ja pa to tek sad čitam.Pa to znači da tituli nećemo ni primirisati.
Niko nije kriv za katastrofalne odluke prošlog leta i vraćanje bivših igrača sa ogromnim platama osim uprave, trenera i sportskog direktora koji je ne znam na kojoj pouiciji danas.
Ali Partizan ne može sa 4 miliona budzetom za plate da bude konkurentan ni ciganjima niti da igra Evropu.To je činjenica.
Ovaj njihov ubilački plan moramo sprečiti.Ovo ne sme da se dozvoli dok ciganji svoj budzet drže na 25 miliona za plate, mi da budemo na 4, to je neprihvatljivo.Pišem samo o budzetima za plate i verovatno dolazni transferi su ukljuceni u to, ostalo ne računam.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.711
Reaction score
29.409
Локација
Beograd
Tim, ovakav kakav je, dokazao je da može da pravi dugački niz pobeda u Linglongu, poraz od zvezde boli, ali nije baš da su nas ,,razvalili,, derbi k'o derbi, nemaš gaqrant pobede i kada si (,,na papiru,,) mnogostruko jači, uostalom - imamo još jedan ,,ispit,, u finalu kupa, pa ćemo se ,,izmeriti,, sa ,,Srbo-galagtokosima,, još jednom...

Za nešto više - ubedljive pobede nad zvezdom kad god se sretnemo i niz pobeda u Evropi, nama trebaju još bolji igrači, to jest mnogo veći budžet...a ovi u upravi bi još i da ga ,,režu,,...
Sve u svemu, ova sezona će se završiti u ovom sastavu a sledeća - ko bi ga znao?!
Biće ili mili moji kud koji, ili...

Fića otišao, Asano i Suma verovatno, Sveta moguće, Vujke takođe ako negde ponude neku solidnu lovu, a u neku udaljenu i jeftiniju destinaciju MOŽDA čak i neko od starijih, ako ih nagovorimo da odu čak do tamo i oslobode nam budžet (Natho, Markec, Zeka)...a ako nam neko ,,tresne na sto,, sumu (ali ne Sejdubu) koja se ne može odbiti kada je mladi Jović u pitanju, prodaćemo i njega (kol'ko odmah) sa sve mašnicom...

Da scenario nije baš tako crn, ubeđen sam da Iliev već ima nekoliko ,,kečeva,,, u rukavu (na podobije Tavambe, Rikarda ili Ožegola), pa ćemo se opet nekako ,,skrpiti,, i imati uspone i padove i sledeće sezone...
A koliko njih i kakvih...to niko od smrtnika na kugli zemaljskoj ne može znati ni predvideti...

Opet kažem, uz trenera kao što je Stanojević, on je u stanju da stvori respektabilan tim za Linglong, ali da se može uzeti dupla kruna sa ,,povratnicima,, i ,,decom,, a bez OZBILJNIH pojačanja...jako teško...

Kad već pomenuh i Sumu, njega sustižu povrede i godiine, kao i izbor trenera da on i nije baš u prvih 11, ali da je Suma čovek od reči, dokazao je kada nije hteo da ode kod ,,cigana,, za veću lovu jer se ,,obećao,, Partizanu, a i da nije neki samoživi zlikovac (kako su ga neki videli) dokazao je poslavši pomoć svojim sunarodnicima koji nemaju onoliko koliko on ima...
Bravo Suma! :clap


suma posalo pomoc.jpg
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Moramo odmah da reagujemo, pritisak svuda, novinari partizanovci odmah da počnu da pišu tekstove po portalima ako imaju muda ili su kupljeni.Ovo je neprihvatljivo.
Šta kaže Stanojević na ovo?Ako prihvati, onda je saučesnik u uništavanju kluba, nadam se da će odmah odbaciti ovaj sraman plan naprednjačkih govana.
Partizan mora da ima budzet od najmanje 15 do 22 miliona eura, iako se dobro radi to je dovoljno za titulu i proleće u Evropi.Znači dobar prelazni rok, kupovina dobrih stranaca i dobri domaći igrači i naša škola.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.516
Локација
Žrnov
Stanojević, kao i svaki trener svuda u svetu, može da ne prihvati uslove koje mu uprava obezbedi i ode ili može da ostane i radi sa onim igračima koje mu uprava obezbedi, u kom slučaju snosi svu odgovornost za rezultate.
Nijedan trener nije saučesnik u uništavanju kluba, osim ako ne proda utakmicu.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Dočekao sam da nemam besnilo, šta više potpunu ravnodušnost na gol koji primamo u 80 minutu.
To dovoljno govori o prvenstvu i koliko me je Partizan emocijalno ispraznio u ovoj godini.

Bez trčkaranja naših igrača po evropskoj detelina mi smo samo tim koji drži neku tenziju u srpskom fudbalu.
I šta beše čekamo kako bi preživeli?
Da Sadik da još 2 gola za Špance, da utopimo jedina 2 igrača koje prave razliku Asana i Sumu.
Jedina radost je gledanje Jovića čisto zato što mi je preko potreban "heroj" pa ga sam neosnovano pravim.
Garantovan bi se bolje osećao gledajući sve klince u prvoj postavi i imao razumevanja za miljkošut, smiljanosprint, brašancopresing...
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.000
Reaction score
11.773
Локација
JNA
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Lazar Marković, Bajbek, Banjak, Brežančić, Stojković, Jojić. Za šta oni primaju tolike plate?

Suma i Natko, igraju dobro ali zaslužuju manje plate jer ni jedan ni drugi ne mogu odigrati svih 90 minuta u kontinuitetu. Natku treba ponuditi novi smanjeni trogodišnji ugovor.

Jedini domaći igrači u prvih 11 koji zaslužuju ugovore koje imaju su Zdjelar i Šćeka (iako mi se ne sviđa, rotacioni igrač), od stranaca jedino Asano je zaslužio toliki ugovor jer je od prve do poslednje utakmice bio na nivou, profesionalac.

Dajte domaće i strane igrače za iste ove pare ali koji će biti fudbaleri! I isplatiće se u evropi uloženo u njih.

Samo u ovoj sezoni smo zaradili 16 miliona i zaradićemo još 10 pred početak nove, i ove lopurde će smanjiti budžet, pa jebem vam majku.
Razumem Asana da želi da ide, eto zaradiće se od njega 4-5 miliona, Sume 2-3, Markovića 1-2, Banjaka i Vujačića zajedno milion, oslobodi se plate Brežančića pronađite mu klub, oslobodi se Bajbeka. Uložite u klub 5 miliona i vratiće se, jebemu mater. Dovedi domaće koji igraju preko, a da valjaju, da nisu fizički raspadi. Dovedi strance koji znaju lopte i koji će za ovu ligu biti tata-mate i eto ti ekipe.

Kad umesto ovih 6 navedeš fudbalere. Umesto Lazara neki stranac koji je tehničko-fizički jak na krilu, umesto Bajbeka neki Rikardo, umesto Banjaka internacionalac domaći, umesto Brežančića Boranijašević. Ekipa odmah drugačije izgleda.

O kakvoj mi ekipi i fudbalu da pričamo ako ne dovedemo 6-7 fudbalera.

PS. Svaka čast Sumi na gestu. Kapa dole. Lepa vest.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.852
Reaction score
13.496
АУТ лето 2020 Павловић, Садик, Стевановић, Милетић
АУТ лето 2021 Асано, Здјелар, Сума ? (С.Марковић ?)
ИН Холендер, Јојић, Миљковић, Обрадовић, Бајбек ? (Бањак....?)
Продаш играче за 24+ милиона евара на крају сезоне у којој си играо Европу, а доведеш слободњаке за 2+ милиона и то ако урачунаш плате....и Станојевић после каже да морамо да му верујемо...верујем ја њему (бар до финала купа, а после видећемо) али верује ли он стварно себи да ће са оваквим рокадама у селекцији да направи нешто више наредне сезоне него ове ?
Уместо да уложимо у останак Асана и Здјелара, Суме ми ћемо да их продамо па да уложимо у кога ? Неког Јојића опет , Бајбека ? Ово што се урадило на лето није селекција него деселекација и очигледно ће да се настави. Мада није ништа ново да сваке друге године градимо нов тим то је постала традиција.
Без нападача играмо скоро целу сезону. Ајде ок, зезнеш се око Бајбека, деси се...али исправиш то на зиму првом приликом.....доведеш нападача....или ипак не.
 
Последња измена:

Kazimir

Početnik
Учлањен(а)
27.07.2018
Порука
117
Reaction score
125
Локација
Beograd
Ruku na srce mi nemamo luksuz kao neki da se “okliznemo” na Bajbeku i da to ne osetimo. Neki mogu da ne prodaju igrača dve godine pa opet mogu da dovode pojačanja u aprilu jer imaju duha koji lebdi. Tako da sa te strane razumem što se nismo trošili na napadača u polusezoni koja ne donosi ništa ali sada na leto ne sme da promaši sa tom pozicijom. Imamo previše igrača na poziciji “igrač poteza koji ne trči” prosto Jojić, Natko i Suma svi igraju vrlo sličnu ulogu i je ne vidim koja je bila logika da se dovodi Jojić na već dva igrača istog profila koja imamo a ovamo nemaš napadača. Cela selekcija prošlo leto je rađena loše i nije previše unapredila tim, Miljković, Obradović, Jojić su povukli dosta novca kojeg smo zaradili od prodaje a njihov uticaj na igru je minimalan. Asano će vrv otići jer želi ozbiljniju ligu što razumem ali mi je jako žao, to će biti još jedan problem pošto je on trenutno jedini igrač koji može da napadne prostor a ne samo da igra sa loptom u nogama, tako da će Stanoje i sportski sektor imati puno posla ako misle da stvore neki iole konkurentan tim.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Sadik je prodat jer klub nije usao u ligu evrope.

Djurdjevic je oteran, usli smo u Le, prodali Leonarda i Blekija, a ipak je bagra savetovala da ide. E on je oteran i pored zelje za ostankom.

Imali smo srece sa Sadikom, uspeli smo da mu ozivimo karijeru, sa druge strane Bajbeku to nije poslo za rukom. Kod Bajbeka nije uspela ona krilatica low risk-high reward, kod Sadika jeste. Ne mozes uvek pogoditi (ruzno je napisati) sa "skartovima" velikih klubova.
Уместо да уложимо у останак Асана и Здјелара, Суме ми ћемо да их продамо па да уложимо у кога ?
Asano je naznacio vise puta da sebe vidi u ligama petice, ne ostaje mu se. Oziveo je karijeru, ovo mu je druga sezona kod nas, treba decka pustiti da ide, ako mu je to zelja.

Sumu treba pustiti i traziti igraca koji ce praviti razliku svih 90 minuta. Ide sve stariji, treba uzeti za njega dok jos neko nudi, ne racunajuci povredu oka sto mu je onaj mesar napravio, ovo mu je 4. put da ima problema sa misicom.

Sa Natkom sesti i ponuditi mu novi smanjeni 3-godisnji ugovor. Drzati ih obojicu u ekipi, a objektivno ni jedan ni drugi ne mogu igrati 90 minuta je previse za te novce.

Zdjelar isti slucaj kao i Asano, skoro 4 godine u klubu. Samo sto cemo teze naci zamenu za njega nego za Asana.
Kvalitetnog domaceg igraca za nas nivo mozes naci ali defanzivca, igrace za sredinu terena i napad tesko.

Ovom timu fale i domaci i strani kapitalci, koji ce za iste novce igrati mnogo bolje. Ne treba ti nikakvo kresanje budzeta, vec kvalitetni igraci koji ce kroz evropu vratiti minimum 3 puta ulozene novce u tim.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.910
Reaction score
4.203
Sadik je prodat jer klub nije usao u ligu evrope
Igrana je prosle sezone evropa
Pa prodat kalaba
Za tim se nisu otvorili
A dug ne smanjuju nego bas naprotiv

Sadik je prodat jer nas vode najobicnija govna

Dobro, ok prodat i sadik
Eto bas da vidim ovaj prelazni rok koliko ce da se otvore
Ah da
Opet nema para
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.156
Reaction score
18.257
Локација
U Kinšasi
Jebi ga, prinuđeni su da prodaju, kad zbog korone nema prihoda od ulaznica.

Ali ne brinite, Stanoje je sa 40.000 EUR i Radišom ušao u LŠ.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Lepo sam ja rekao da ce od nas da naprave pandan ustaskom Hajduku, a ciganija ce da bude Croacija, i to se polako ostvaruje, a vi realni grobari i dalje glasajte za SNS, jebem vam mater
 

Kazimir

Početnik
Учлањен(а)
27.07.2018
Порука
117
Reaction score
125
Локација
Beograd
Koliko god mrzeo smradove iz uprave nisam siguran da su oni oterali Sadika. Mislim da ga Stanoje nije video u svojoj viziji igre kao što ne vidi ni Sumu kao startera bar sam takav utisak stekao. Samo ne znam zašto mu onda nije dopušteno da izabere zamenu već je Bajbeka po svoj prilici valjda birao Iliev. Nadam se da će Stanoje završiti selekciju po svojoj želji u ovom prelaznom roku pa ćemo onda imati bolju sliku o tome koliko može tim sastavljen po njegovom ukusu. Sava je tek u leto 2019 dobio tim sastavljen po svojim željama pa smo zaigrali puno bolje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top