Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kolumna dopisnika Kišprdilova

Учлањен(а)
24.03.2017
Порука
13
Reaction score
152
Poštovane sestre i braćo, dame i gospodo, građanke i građani,

Poslednjih dana svedoci smo da je protiv našeg košarkaškog kluba ustalo kuso i repato, što priznaćete i sami i nije neka novost i nešto na čega nismo navikli, ali ono što me je ponukalo da napišem ovih par redova jeste autorski tekst izvesnog Gospodina riđe boje kose, koga ćemo za potrebe ovog pisanija osloviti sa gospodin Dragan.

Naime, gospodin Dragan u svom autorskom tekstu za jedan “opozicioni” portal, koji i nije toliko opozicioni ali o tome malo kasnije, postavlja nekoliko pitanje ali ovde ćemo se osvrnuti samo na ona koja se direktno tiču našeg kluba.

Gospodin Dragan se pre svega pita, kako se momci koji se bave košarkom u
Srbiji osećaju kada “čuju da će neki Panter dobiti od Partizana 2.5 miliona dolara, a oni igraju za maksimalno 5 posto te sume“?!

Nadalje, gospodin Dragan navodi da “budžet većina ekipa koje igraju domaću ligu nije ni deseti deo sume koju je država odvojila za Pantera?“

Ono što je meni kao autoru ovog pisanija čudno odakle Gospodinu Draganu informacija da je KK Partizan platio Kevina Pantera 2.5 miliona dolara, kada to niko zvanično iz kluba nije objavio?!

Nešto se ne sećam da je gospodin Dragan vodio računa o osećanjima igrača kada je sa svojim ortakom, koga ćemo za potrebe ovog pisanija nazvati ćoravi razbojnik, sprovodio čuveni UPPR i sveo potraživanja igrača na mizernih 2.7%, tada mu interesi igrača nisu bili na prvom mestu.

Interesi igrača mu nisu bili na prvom mestu ni kada je po naređenju svog ćoravog ortaka prekinuo finale Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu, dok je kao poslednji poslušnik slušao svog ćoravog ortaka kako “ne može da se igra“!

Gospodin Dragan nije brinuo o interesima igrača i košarke u Srbiji kada je njegovom ćoravom ortaku dozvoljavao da divlja u srpskoj košarci i mešetari za rad interesa svoja dva kluba.

Gospodin Dragan nije bio zabrinut kada je klub za koji navija, a koji vodi njegov ćoravi ortak, dovodio evroligaške igrače i skupo ih plaćao. Tada nije znao koliko su isti plaćeni i nije brinuo kako to utiče na bazu i ostale košarkaše u Srbiji, jer Bože moj u ćoravog ortaka i njegov klub, čijem nazovi opstanku je gospodin Dragan doprineo uz jednu od većih pravnih svinjarija na ovim prostorima, se ne dira jer ipak su to potencijalni glasači.

Isto tako gospodina Dragana nisu interesovali ni učešće njegovog ćoravog ortaka u brojnim mahinacijama, od privatizacije fabrike metalnih proizvoda, preko varanja Vojske SR Jugoslavije za vreme rata, otimanje para namenjenih narodu na KiM, pa sve do uzimanja i opraštanja kredita od 25 miliona od Agrobanke. O ultra kop-u i Demiru Jukiću, da ne pričamo. Tu ipak vlada omerta.

Piše gospodin Dragan o tabloidizaciji društva, kako je ista kriva za sve pa i za stanje u našoj košarci, tu bih se saglasio sa gospodinom. Samo jedna stvar bode oči, gospodin se bori protiv tabloidizacije a poziva se na iste te tabloide kada su u pitanju plata novog igrača KK Partizan i navodna ponuda od 5 miliona dolara Nemanji Bjelici, zbog koje nije mogao da se skoncentriše na kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju.

Biće da je KK Partizan kriv i za slabija izdanja Bjelice i na Svetskom prvenstvu u Kini, samo se gospodin Dragan nije setio.

Kada već tako gospodin brine o osećanjima onih koji se bave košarkom, što se nije zapitao malo kako se osećaju one devojke koje nisu mogle da budu deo ženske reprezentacije jer je predsednikova devojka morala da igra. Čuj molim te, predsednik saveza u emotivnoj vezi sa jednom od igračica.

O košarci i njenim interesima priča čovek koji je svom ćoravom ortaku prepustio košarku u Srbiji da sa njome radi šta hoće, pre svega u skladu sa interesima svoja dva privatna kluba, čovek koji je jednom košarkaškom menadžeru dozvolio da isto tako vršlja po srpskoj košarci i privatizuje je zarad svojih interesa i interesa svoje agencije, čovek koji je prekršio sva moguća akta KSS-a ne bi li omogućio klubu svog ćoravog ortaka da nastavi da se takmiči.

Izgleda je problem samo kad KK Partizan digne glavu, onda se svi ujedine i pozicija i “ opozicija “ jer njihov fantomski klub ne sme da se ugrožava.

I onda kao vrhunac svega ide oglašavanje preko “opozicionog“ portala, koji predstavlja drugu strane iste medalje, pa se još jave dopisnik iz Bugarske i ona dva klovna Kulačin i Vidojković da nam objasne kako je gospodin Dragan davao svoje pare u savez, kako nam funkcioniše tribina, ko treba da je vodi, šta Grobari treba da skandiraju jer su Bože moj oni moralna vertikala da li se neko prodao ili nije.

Najzanimljivije od svega je što niko ne sme imenom i prezimenom da spomene Željka Obradovića, već svi nešto uvijeno pričaju jer znaju ko je i šta je. Doduše, da ne grešim dušu jedino je vajni novinar Kulačin skupio svoja ciganska mudanjca i direktno prozvao ŽOC-a, verovatno očekujući da Željko ruši psihopatu sa vlasti pošto su oni svi nesposobni da mrdnu penisom.

I da me neko ne shvati pogrešno nije ovo odbrana Željka Obradovića, jer ko sam ja da branim njega, niti je ovo moje pisanije motivisano politički, jer mi svi jednako idu na onu stvar, ovo je samo reakcija jednog pojedinca na lažno moralisanje riđeg gospodina i poruka i poziciji i “opoziciji“, svoje jeftine političke poene skupljajte negde drugde i ODJEBITE OD NAS!

I za kraj gospodine Dragane nismo mi baš tolike veverice da se ne sećamo šta ste sve radili i izjavljivali kad su Partizan i njegovi navijači u pitanju, tu suštinski i nema neke razlike između Vas i Vašeg dojučerašnjeg poslovnog partnera u čijim medijima ste prodavali oglasni prostor i koji Vas je držao na čelu saveza tolike godine. Što bi rekli ovi vaši, znamo se kućo.

p.s. Partizan spomeni ako hoćeš.

p.p.s. Obriši suze mala moja, nek osmeh lice ti krasi.

S poštovanjem,

dr Svetislav Kišprdilov
 

Прилози

  • 321070-1.jpg
    321070-1.jpg
    129,3 KB · Прегледа: 65

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.129
Reaction score
14.276
Локација
Brdo Banovo
Slazem se sa dopisnikom vrlo, samo...da ne bude Djilas( Solak, Obradovic, Jeremic) najveci neprijatelj kkP ili sd.

Da jedan ne ispline tek tako.
Nadam se da to nije slucaj, vec moja paranoja.

U svakom slucaju,
Dragane odjebi
Nebojsa popusi
vucicu pederu
 

Pera115

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2011
Порука
2.844
Reaction score
3.623
Svi se oni ujedine kad je mrznja prema Partizanu u pitanju.Drago mi je sto ih je sve ovo pogodilo,i nateralo da pokazu ko su i sta su.
 
Top