Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Jojic, Natko i ostali mogu samo vodu da nose Sumi na treninzima.
Ali ti ne možeš to da objasniš likovima kao što je @Matke22 kad sam ne vidi da se Natko vuče po tetrenu, bar za Jojica je priznao.
Stanoje spremio tim za jedno 30,40 mimnuta fudbala, ne pamtim kad smo bili nespremniji
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Jojić i Natko su taktički pismeniji igrači od Sume i zato igraju, ne znam zašto ti je teško to shvatiti. Da nije taktički nepismen, ne bi bio u Partizanu, već bi igrao u nekoj Rusiji ili Francuskoj.

Takođe obojica igraju jer imaju dobar prekid.

U dve stvari se možemo složiti, a to je da nismo fizički spremni i da bi nam Suma sinoć lepo legao kao džoker u drugom poluvremenu.

PS. Riki će se nadavati golova ove sezone čim se zategne fizički, još nije spreman, otuda i promašaji.
 
Последња измена:

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.080
Reaction score
15.768
Локација
Храм фудбала
Vecina zna moje misljenje vezano i za tim i trenera i mrtvu upravu.
Suma je meni gotivan i kao lik i kao igrac i svakako da u ovakvom Partizanu ima mjesta za njega ali vi ovdje jebaste majku sa tim, ispade bolji igrac od Ronalda, kad god uprskamo eee da je bio Suma, ove bi dobili 3-0, 5-0...
A realno ni sami ne znamo da li bi igrao u onom ritmu kao derbi, kad su ga onesposobili, a on se poigravao sa njima ili bi mozda bio u onom kad se spetljava sa loptom i istu izgubi trista puta pokusavajuci predriblati igraca.
Takav je tip igraca da ne mozes sa sigurnoscu znati sta ce i kako odigrati i za to se ne bi bas zalecao sa tim da bi on u bas svim utakmicama koje nije igrao pravio razliku.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.002
Reaction score
11.797
Локација
JNA
Natho mi je jedan od omiljenih igraca u Partizanu, ali bio sam sokiran sinoc kad je usao. Covek ne moze da potrci, vuce se, najblaze receno. Stoji da je majstor i sve to, ali brate mili, pa to je nedopustivo u danasnjem fudbalu... Uporedite Natha kada je tek dosao u onoj sezoni 2019/20 i sada.

Sa druge strane, ne razumem kakvi smo mi to kad nama Suma ne valja, makar na klupi? Ako vec nije u startnoj, okej, ti si trener i ti znas zasto nije, ali zasto nije ni na klupi? Sve "vaznije" utakmice je upravo on resavao, ali bukvalno sve.

Videcemo...
 

Iberzokna

Grobar
Учлањен(а)
12.03.2016
Порука
566
Reaction score
177
Suma može jedino da se koristi kao džoker, da uđe nekad sa klupe i odigra 20 minuta najviše. To je ono što može u idealnoj situaciji, ali ni to očigledno ne zaslužuje svojim ponašanjem. Nije toliko dobar da mu se svi saigrači i treneri klanjaju pa da nas možda počasti nekom dobrom partijom i sve ovo što se dešava oko njega skroz podržavam.
 

Amadeus

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2021
Порука
655
Reaction score
1.540
Локација
Jug
Sumi kada se igra on igra, kada mu se ne igra on je na terenu baš onakav kakvi su tokom prošle sezone bili Jojić i Marković a oni su verovatno mnogo skuplje igračke od njega.
Očigledno želi Stanojević da ga se otarasi ali to bi bilo čini mi se mnogo lakše koristeći ga.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.007
Ne vidim ja nikakvih preteranih problema da nastavimo kao i do sada. Čak bih se usudio reći (iako ne znam 100%) da je ovo sinoć bio akt samocenzure naše uprave. Zaista opasni likovi ne žele da imaju veze sa žvaljom više, sudbina ovog kasapina je poruka svima kakva ih sudbina čeka. Tu ni žvalja ne pomaže. Zato su našli ove klince koji su popili po glupavoj njušci i to je to.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Šta znači taktički pismen?
Ozbiljno pitam, ne razumem pojam.
Pa konkretno za poziciju koju igra Suma iza špica. Taktički pismen igrač u nekoj od varijatni kad se ekipa brani treba da se postavi dobro. Jer on je posle špica drugi igrač od kojeg započinje odbrana.
Kad špic izađe na jednog od štopera, polušpic bi trebao stojati dijagonalno u korekciji, u odnosu na špica. Kad dobije drugi štoper loptu on izlazi na njega, a špic je korekcija.
Što se tiče ofanzive, taktički pismen igrač ti je onaj koji se dobro otkriva između linija ispred štopera, a iza veznih protivnika.
Brzo razmišlja kad ima loptu, ima manje dodira jer u glavi već ima rešenje gde će dati loptu, dobro čita igru. Ne trči bespotrebno i u prazno.

Ne znam kako drugačije da objasnim, ovo je laički što znam. Dakle ne luta iz svoje zone, poštuje taktičke zamisli trenera. Za moje poimanje fudbala vezni igrač je onaj koji pre obrade lopte zna šta će sa njom. Ne volim kad se mrsomudi.

Neka suština je da taktički obučen igrač igra i razmišlja brzo, sa što manje dodira, a da u fazi odbrane čita i razume igru (anticipacija) i pokriva svoju zonu.

Suma kad nema loptu, on ne postoji na terenu.

Ps u kojoj godini ugovora je proigrao?
 
Последња измена:

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
275
Reaction score
1.755
Локација
Beograd
Ko je bitke čečena i kurda, kombate robota i pasa pratio, umesto Partizanovih najvažnijih utakmica, ne može biti niko i ništa, ni u životu, ni u Partizanovoj istoriji. Uredbe 'baba jule' i 'šešeljuge', ne ponovilo se!!!
Motiv više za evrovrh Parnog valjka.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top