Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.757
Reaction score
14.148
Локација
Madagascar

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Ne znam da li je do mene, ali meni se ni malo ne svidja ovo oko nepotpisivanja ugovora od strane Zoca sa nasim klubom. Vidim da je oko toga neki hajp kako je to do jaja, prekul ili sta vec. Mislim da takva situacija moze biti opasna po nas. Ne znam jebote ni da li je zakonski moguce da neko bez ugovora radi u jednom profesionalnom kosarkaskom klubu. Sta ako ne daj boze tokom sezone dodje do nekih trzavica unutar kluba ili pickousti gad pocrni i potamni u licu toliko da se stvori takva atmosfera da Zoc ne zeli da radi u takvim uslovima, na kraju krajeva tu je i coravi gmaz za tako nesto.
Setimo se samo Duleta.
Mozda sam se istripovao, ali meni zesce para usi informacija da Zeljko Obradovic nema nikakav potpisan ugovor sa nama.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Ne znam jebote ni da li je zakonski moguce da neko bez ugovora radi u jednom profesionalnom kosarkaskom klubu.
To je mnogo osetljiva tema i u osnovi je nezakonito, ali je konacan odgovor - moze. Verovatno je zato ZOC rekao da veruje na rec Ostoji.
Objasnicu sutra je r sam sad popio vecu kolicinu kurcevog apsinta i utrnuli su mi prsti.

Svakako je bolje (na kraju je i neozbiljno ovako, delim tvoje misljenje i ne svidja mi se ista stvar) da potpise ugovor ali kladim se da hoce uskoro ipak su daleko takmicarske utakmice. Verovatno je mislio na to da jos nije, da se fokusirao na posao a za formalnosti ima vremena ili tako neki smisao.

I meni se bas svidja intervju. SVidja mi se i novinar ovaj ciganin. Za razliku od komentarisanja utakmica skroz je kul intervju da radi ciganin, ja bi ga pustio stalno. Dovesti Vesnu ako treba sa listom pitnja od coravog.
Tako se izbegavaju "frst of ol" i "frst impresns" pitanja
 

Iberzokna

Grobar
Учлањен(а)
12.03.2016
Порука
566
Reaction score
177
Beše Ostojin mali pisao na onoj stranici da je danas promocija dresova ako nešto nisu promenili.
 

malimiki

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
227
Reaction score
641
Локација
Beograd
Steta je sto nije moguce prisustvovati, pa da se napravi neka festa, da se pozeli sreca i da naboj i vetar u ledja ili ce ipak biti otvoreno?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top